Bài tập Tiếng Anh 8 Unit 6: The Young Pioneers Club



Unit 6: The Young Pioneers Club

Bài tập Tiếng Anh 8 Unit 6: The Young Pioneers Club

I.Viết câu hỏi ở thì hiện tại đơn sử dụng các từ cho sẵn.

1. Bean/ read/ comics?

2.Where/ she/ live?

3.Anna/ from Australia?

4. The film/ start at 7 o'clock?

5. When/ the train/ arrive at Reading railway station?

6.What time/ this program/ end?

7. When/ the new school year/ start?

8.What/ they/ do/ free time?

9.The concert/begin at 7 or 8?

10. The sun/ rise in the east?

II. Điền dạng đúng của động từ trong ngoặc vào chỗ trống.

1.He doesn’t enjoy (eat) out.

2.Could you please stop (shout) ? I am not deaf.

3.I don’t like (go) out in the evening.

4.We dislike (wait) .

5.Our kids delay (get) out of bed in the morning.

6.John denies (break) into his neighbor’s house.

7.Students should avoid (make) spelling mistakes in exams.

8.Henry suggests (spend) more time playing at the seaside.

9.She hates (watch) horror films.

10.My sister loves (sew) in her free time.

III.Hoàn thành những câu sau với “must” hoặc “can’t” và một trong những động từ từ hộp sau.

be;    belong; speak;    come;    spend;    have;    like;    live;    want;    remember

0. Alice lived in France for three years, so she must speak French.

0. Teddy's brother doesn't know anything about treatment, so he can't be a doctor.

1. Janis has an incredible number of CDs. She_________ music a lot.

2. Paul doesn't speak French, so he ________from France.

3. This jacket________ to Janet because it's not her size.

4. That man ________around here because he doesn't know any of the street names.

5. Jackie ______a lot of clothes. He wears something different every day.

6. Susie's grandfather is over 83 years old, so he ________ the Second World War.

7. You've got three dogs already. You_________ to get another one.

8. Alisa buys a new shirt every day. She________a lot of money on clothes.

IV. Use the correct form of verbs

1. The children prefer ( watch) TV to ( read) books

2. The boys like ( play) games but hate ( do) lessons

3. Would you like ( go) now or shall we wait till the end?

4. I can`t find my favorite book. You ( see) it?

. We used ( dream) of a television set when we (be) small

6. Would you mind ( show ) me how ( send) an e-mail?

7. He always think about (go) swimming

8. She dislikes (do) a lot of housework

9. My children enjoy ( read) books

10. She looked forward to (see) you

11. They are used to (prepare) new lessons

12. By ( work) day and night , he succeeded in ( finish) the job in time

13. His doctor advised him ( give) up ( smoke)

14. Please stop (talk). We will stop (eat) lunch in ten minutes

15. Stop ( argue) and start( work)

16. I like ( think) carefully about things before ( make) decision

17. Ask him ( come) in. Don`t keep him ( stand) at the door

18. Did you succeed in ( solve) the problem?

19. Don`t forget ( lock) the door before (go) to bed

20. Don`t try ( persuad) me . Nothing can make me ( change) my mind

V.Choose the best option for each sentence:

1. You have been reading for four hours. This book ___ be very interesting.

(A) can

(B) might

(C) must

(D) should

2. Don’t phone Ann now. She ___ be having lunch.

(A) might

(B) can

(C) must

(D) has to

3. This road is very narrow. It ___to be widened.

(A) might

(B) needs

(C) mustn't

(D) may

4. They have plenty of time, so they needn’t ___.:

(A) be hurry

(B) to hurry

(C) hurry

(D) to be hurried

5. You’re having a sore throat. You should better___ to the doctor.

(A) to go

(B) went

(C) go

(D) going

6. My mother permitted me to go out at night. She said, “You ___ go out tonight.”

(A) may

(B) have to

(C) must

(D) ough to

7. He advised me to take an English course. I ___ it early.

(A) should have taken

(B) should take

(C) will have taken

(D) may take

8. It must ___ without delay.

(A) be done

(B) have been done

(C) do

(D) be doing

9. You ___ ring the bell; I have a key.

(A) mustn’t

(B) needn’t

(C) couldn’t

(D) shouldn't

10. By the time a baby has reached his first birthday, he should ___ sit up or even stand up.

(A) to be able to

(B) able to

(C) to be able

(D) be able to

VI.Rewrite the sentence in the same meaning:

1) Perhaps Susan know the address. (may)

Susan ........................................................................................................

2) It's possible that Joanna didn't receive my message. (might)

Joanna ......................................................................................................

3) The report must be on my desk tomorrow. (has)

The report .................................................................................................

4) I managed to finish all my work. (able)

I ..........................................................................................................

5) It was not necessary for Nancy to clean the flat. (didn't)

Nancy ......................................................................................................

6) The best thing for you to do is to sit down sit down. (better)

You ..........................................................................................................

Đáp án

I.

1. Does Bean read comics?

2. Where does she live?

3. Does Anna come from Australia?

4. Does the film start at 7 o’clock?

5. When does the rain arrive at Readingrailway station?

6. What time does this program end?

7. When doeas the new school year start?

8. What do they do in free time?

9. Does the concert begin at 7 or 8?

10. Does the Sun rise in the east?

II.

1. eating 2. shouting 3. going 4. waitting 5. getting
6. breaking 7. making 8. spending 9. watching 10. sewing.

III.

1. must like 2. can’t come 3. can’t belong 4. can’t live
5. must have 6. must remember 7. can’t want 8. must spend

IV..

1.watching - reading 2. playing - doing
3. to go 4. have …seen
6. showing - to send 5. to dream- were
7.going 8. doing
9. reading 10. seeing
11.preparing 12 . working - finishing
13. to give up - smoking 14.talking - to eat
15. arguing - to work 16. to think - making
17. to come - standing 18. solving
19. to lock - going 20. to persuad

V.

1 C 2 A 3 B 4 C 5 C
6 A 7 A 8 A 9 B 10 D

VI.

1.Susan may know the address

2. Joanna mightn't have received my message

3. The report has to be on my desk tomorrow

4. I was able to finish all my work

5. Nancy didn't need to clean the flat

6. You had better sit down

Các bài soạn Tiếng Anh 8 Unit 6: The Young Pioneers Club:

Follow https://www.facebook.com/hoc.cung.vietjack/ để cùng nhau xây dựng một cộng đồng học tập lớn nhất cả nước.

Loạt bài Soạn Tiếng Anh 8 | Giải bài tập Tiếng Anh 8 | Để học tốt Tiếng Anh 8 của chúng tôi được biên soạn một phần dựa trên cuốn sách: Học tốt Tiếng Anh 8Giải bài tập Tiếng Anh 8 và bám sát nội dung sgk Tiếng Anh lớp 8.

Nếu thấy hay, hãy Like và chia sẻ nhé!


unit-6-the-young-pioneers-club.jsp