Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 học kì 1 Số 5



Unit 5: Study Habits

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 học kì 1 Số 5

I. Choose the best answer among A, B, C or D. (4 điểm)

1.Father said to me: "Don't stay there long."

A. Father told me not stay there long.

B. Father told to me not to stay there long.

C. Father told me not to stay there long.

D. Father said to me not to stay there long.

2.Peter said to them: "Don't leave the room until I come back."

A. Peter told them not to leave the room until he came back.

B. Peter told them not to leave the room until he comes back.

C. Peter told them not to leave the room until they came back.

D. Peter told them not to leave the room until they come back.

3."Take my luggage to Room 145," he said to the porter.

A. He told the porter take his luggage to Room 145.

B. He said the porter to take his luggage to Room 145.

C. He told the porter to take his luggage to Room 145.

D. He said to the porter to take his luggage to Room 145.

4.The teacher said to me: "Hand this note to your parents, please."

A. The teacher asked me to hand that note to my parents.

B. The teacher asked me hand that note to my parents.

C. The teacher asked me to hand that note to his parents.

D. The teacher asked me hand that note to his parents.

5."Please bring me some fish soup," he said to the waitress.

A. He asked the waitress to bring him some fish soup.

B. He asked the waitress bring him some fish soup.

C. He asked the waitress to bring her some fish soup.

D. He asked the waitress bring her some fish soup.

6."Don't be afraid of my dog," said the man to Kate.

A. The man said to Kate not to be afraid of his dog.

B. The man told Kate not to be afraid of her dog.

C. The man told Kate not be afraid of her dog.

D. The man told Kate not to be afraid of his dog.

7."Don't forget to clean your teeth," said Granny to Helen.

A. Granny told Helen not to forget to clean her teeth.

B. Granny told Helen to not forget to clean her teeth.

C. Granny said to Helen not to forget to clean her teeth.

D. Granny told Helen not forget to clean her teeth.

8."Please help me with this work, Henry," said Robert.

A. Robert asked Henry help him with that work.

B. Robert asked Henry to help me with that work.

C. Robert asked to help Henry with that work.

D. Robert asked Henry to help him with that work.

II. Choose the best answer. (6 điểm)

1.She speaks English __________.

A. fluent

B. fluently

C. easy

D. good

2.Tam Cam is always one of the famous _____ that many children read today.

A. clubs

B. books

C. pictures

D. folk-tales

3.Nhung loves _____ her mother cook meals in her free time.

A. helping

B. to help

C. help

D. helped

4.My grandfather does morning exercises regularly _________ improve his health.

A. so as for

B. so as that

C. in order that

D. in order to

5.Mary's parents are always proud _________ her.

A. in

B. with

C. of

D. about

6.I'm going to participate in a _____________ program of the Y & Y.

A. recycled

B. recycling

C. recycle

D. recycles

7.She used to __________ after her younger brothers and sisters.

A. look

B. looked

C. looks

D. looking

8.She'll come here _________ December 24th.

A. at

B. in

C. on

D. for

9.My teacher advised, "You _______ practice speaking English with your classmates every day to improve it".

A. can

B. will

C. should

D. may

10.We need to finish our job _____ 4.30 pm and 5.30 pm.

A. after

B. between

C. at

D. before

11.Quang's sister asked him _________ to the library.

A. to go

B. going

C. went

D. go

12.Yesterday, Mrs. Hong __________Ho Chi Minh City.

A. visits

B. visit

C. visiting

D. visited

Đáp án

I.

1.C 2.A 3.C 4.B
5.A 6.D 7.A 8.D

II.

1.B 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B
7.A 8.C 9.C 10.B 11.A 12.D

Các đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 học kì 1 khác:

Follow https://www.facebook.com/hoc.cung.vietjack/ để cùng nhau xây dựng một cộng đồng học tập lớn nhất cả nước.

Loạt bài Soạn Tiếng Anh 8 | Giải bài tập Tiếng Anh 8 | Để học tốt Tiếng Anh 8 của chúng tôi được biên soạn một phần dựa trên cuốn sách: Học tốt Tiếng Anh 8Giải bài tập Tiếng Anh 8 và bám sát nội dung sgk Tiếng Anh lớp 8.

Nếu thấy hay, hãy Like và chia sẻ nhé!


de-kiem-tra-15-phut-hoc-ki-1-tieng-anh-8-1.jsp