Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 học kì 2 Số 3



Unit 11: Traveling Around Viet Nam

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 học kì 2 Số 3

I. Chọn đáp án đúng nhất. (6 điểm)

1.This is the first time she ________rice paddies.

A. will see

B. sees

C. has seen

D. saw

2.Would you mind ________ I borrowed your dictionary?

A. if

B. when

C. that

D. Ø

3.We ________ lots of photos on vacation last summer.

A. had

B. took

C. did

D. made

4.Would you mind ________ the window?

A. to close

B. closing

C. about closing

D. closed

5.Welcome ________Springfield!

A. at

B. to

C. in

D. for

6.Accommodation in London ________very expensive.

A. is

B. are

C. has

D. have

7.The road ________down to the sea is very rough.

A. goes

B. going

C. to go

D. gone

8.The animal ________ in the forest fire was a wild pig.

A. hurt

B. hurted

C. hurts

D. hurting

9.The vase ________ on the shelf is very beautiful.

A. stands

B. standing

C. is standing

D. stood

10.Do you mind if I ________ your atlas for a minute?

A. borrow

B. will borrow

C. am going to borrow

D. borrowed

11.Ann asked me not ________ anybody what happened.

A. tell

B. telling

C. to tell

D. told

12.It was late, so we decided ________a taxi home.

A. take

B. to take

C. taking

D. took

II. Choose the best answer.(4 marks)

1.This festival was first held in 1930.

A. They would first hold this festival in 1930.

B. They have first held this festival in 1930.

C. They first held this festival in 1930.

D. They first hold this festival in 1930.

2.When / they / arrive / we / have / dinner.

A. When they arrived, we were having dinner.

B. When they were arriving, we had dinner.

C. When they arrived, we had had dinner.

D. When they were arriving, we were having dinner.

3.What / you / plan / do / your / summer vacation?

A. What do you plan doing on your summer vacation?

B. What do you plan to do on your summer vacation?

C. What do you plan do on your summer vacation?

D. What you plan to do on your summer vacation?

4."I am from Paris, France," Paul said.

A. Paul said that I was from Paris, France.

B. Paul says that he is from Paris, France.

C. Paul said that I am from Paris, France.

D. Paul said that he was from Paris, France.

Đáp án

1.C 2.A 3.B 4.B 5.B 6.A
7.D 8.A 9.D 10.D 11.C 12.B

II.

1.C 2.A 3.B 4.D

Các đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 học kì 2 khác:

Loạt bài Soạn Tiếng Anh 8 | Giải bài tập Tiếng Anh 8 | Để học tốt Tiếng Anh 8 của chúng tôi được biên soạn một phần dựa trên cuốn sách: Học tốt Tiếng Anh 8 (Nhà xuất bản Thanh Niên) và Giải bài tập Tiếng Anh 8 (Nhà xuất bản Hải Phòng).

Follow https://www.facebook.com/hoc.cung.vietjack/ để tiếp tục theo dõi các loạt bài mới nhất về Soạn văn lớp 8, Soạn văn lớp 9, Soạn văn lớp 7, Soạn văn lớp 6, Soạn văn lớp 12, Soạn văn lớp 11, Soạn văn lớp 10, ..., và các loạt bài Ngữ pháp tiếng Anh cơ bản và nâng cao, Luyện thi TOEIC, Bài tập ngữ pháp tiếng Anh, ... của chúng tôi.

Thấy hay để lại bình luận động viên nhé ^^^^


Trang sau  
de-kiem-tra-15-phut-hoc-ki-2-tieng-anh-8-2.jsp