Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 2)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Circle the word whose stress is on the first syllable.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1. A. student       B. result       C. classmate       D. lifestyle

2. A. interest       B. injure       C. prefer       D. helpful

3. A. organize       B. encourage       C. satisfy       D. operate

4. A. manure       B. tourism       C. shortage       D. stadium

5. A. energy       B. attendee       C. triathlon       D. passenger

Choose the best answer that is suitable for each blank or the underlined word or phrase.

1. “Hurry up!” - “_________ a minute – I’m just coming.”

A. Hold up       B. Hang on       C. Back up       D. Hold off

2. “Are we going to the movies tonight?” “Not today, I’m _________ tired.”

A. rather       B. reasonably       C. partly       D. far

3. You really need some new tires for your car – those ones are _________.

A. burned out       B. worn off       C. worn out       D. put off

Quảng cáo

4. We were greatly __________ to hear about him sitting on the wet paint.

A. amused       B. amusement       C. pleasure       D. pleases

5. Come on! Don’t be such a _______ - let’s go out and have some fun!

A. bother       B. bore       C. dull       D. pester

6. The ________ city was without electricity last night – it was chaotic.

A. complete       B. total       C. entire       D. impaired

7. Everybody was staring and laughing at her – she felt so _________.

A. excited       B. embarrassed       C. exhausted       D. amused

8. Dentists recommend brushing teeth with a fluoride toothpaste to ____ them from decay.

A. defend       B. arm       C. guard       D. protect

9. According to a recent survey, most people are on good ________ with their neighbors.

A. relationships       B. terms       C. relate       D. acquaintance

10. The examiner will test your ______ to drive under normal conditions.

A. advantage       B. wisdom       C. ability       D. education

Đáp án

1B 2C 3B 4A 5C
6B 7A 8C 9A 10B
11C 12B 13D 14A 15C
Quảng cáo

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa