Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 Hà Nội năm 2021 (7 đề)

Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 Hà Nội năm 2021 (7 đề)

Tuyển chọn Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 Hà Nội năm 2021 (7 đề) chọn lọc được các Giáo viên nhiều năm kinh nghiệm biên soạn và sưu tầm từ đề thi Tiếng Anh lớp 11 của các trường THPT. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp học sinh ôn tập và đạt kết quả cao trong các bài thi Giữa Học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11.

Tải xuống

Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 Hà Nội năm 2021 (7 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa Học kì 1 Hà Nội

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 11 (Thí điểm)

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 1)

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. enough

B. plough

C. rough

D. tough

2. A. believes

B. dreams

C. girls

D. parents

3. A. kissed

B. laughed

C. looked

D. loved

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the other three in the position ofthe primary stress in each of the following questions.

4. A. donate

B. compare

C. campaign

D. flashy

5. A. experience

B. mobility

C. independent

D. prioritise

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

6. My grandpa is the most conservative person in my family. He never ____ about way of life.

A. gives his opinion

B. changes his mind

C. express his view

D. keeps in mind

7. Anna often dresses ______ when going to the parties in order to attract her friends' attention.

A. plainly

B. properly

C. flashily

D. soberly

8. All students _______ wear uniforms at school because it is a rule.

A. should

B. have to

C. ought to

D. must

9. You ____ finish your homework before you go to bed.

A. must

B. have to

C. could

D. oughtn’t to

10. This drink isn't beneficial for health. You ____ drink it too much.

A. should

B. ought to not

C. ought not to

D. mustn't

11. All three boys seem to fall ____ over heels in love with her.

A. head

B. heart

C. mind

D. soul

12. She says she has kissed and ____ up with Nigel, and the reunion was a fun night.

A. caught

B. done

C. made

D. took

13. Due to financial conflict over the years, they decided to get ____.

A. divorced

B. engaged

C. married

D. proposed

14. “Do you mind if I sit next to you?” – “____”

A. Don't mention it.

B. My pleasure.

C. No, not at all.

D. Yes, why.

15. “Hello. ____” – “Hello. Hold on please. I get you through.”

A. Can I meet Mr Green?

B. Can I take Mr Green's number?

C. May I speak to Mr Green?

D. Where is Mr Green's room?

16. The government must take ____ action against environmental pollution.

A. important

B. unstable

C. decisive

D. soft

17. My teacher always gives me advice ____ suitable career in the future.

A. choosing

B. to choose

C. choose

D. not to choose

18. We're ____ to announce that you were selected to be our new faculty manager.

A. happily

B. unhappy

C. happiness

D. happy

19. It is unnecessary for ____ to do this task. It's not ours.

A. we

B. us

C. they

D. our

20. The chef tastes the meat ___________ before presenting it to the Minister.

A. cautious

B. more cautious

C. cautiously

D. much cautious

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

21. As(A) our teacher said yesterday, we ought to not(B) worry about (C) the mid-term test. Take (D) it easy.

22. His parents are very sadly(A) to see(B) that Binh doesn't (C) usually (D) do his homework.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Would you like to learn to rock climb? Or spend time working at an animal sanctuary? That's (23) ____ Andrea Black and Jenny Smith are doing as part of their Duke of Edinburgh Award programme. The award encourages young people to do (24) ____ cultural, social and adventurous activities in their free time. The Queen's husband, the Duke of Edinburgh, started the award in 1956. He started it (25) ____ he wanted young people to learn to help themselves and other people.

The award is for people aged 14-25, and there are three levels: Bronze, for those aged 14 or over, Silver for over 15s, and Gold for over 16s. You have to complete four activities to (26) ____ the award:

- go on an expedition (e.g. hiking, kayaking or climbing)

- learn a new practical or social skill (anything from painting to podcasting!)

- take (27) ____ a physical challenge (e.g. learn or improve at a sport)

- do voluntary work helping people or the environment (e.g. work with disabled or elderly people, or (28) ______ money for a charity).

Young people usually do the award at a Duke of Edinburgh club at their school or at a local youth group. They (29) ____ what they are going to do, and write a plan. It usually takes (30) ____ one and three years to finish an award.

23. A. what

B. why

C. which

D. when

24. A. excited

B. exciting

C. excitement

D. excite

25. A. therefore

B. but

C. because

D. if

26. A. compete

B. accept

C. realize

D. achieve

27. A. on

B. in

C. away

D. after

28. A. lift

B. increase

C. raise

D. advance

29. A. decide

B. are deciding

C. decided

D. had decided

30. A. from

B. in

C. during

D. between

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions.

Stella McCartney was born in 1972, the daughter of pop star Sir Paul McCartney. She is the youngest of three sisters. One sister is a potter and the other sister does the same job as their mother used to do – she works as a photographer. Stella's brother, James, is a musician. Stella first hit the newspaper headlines in 1995 when she graduated in fashion design from art college. At her final show, her clothes were modeled by her friends, Naomi Campbell and Kate Moss, both well-known models. Unsurprisingly, the student show became front-page news around the world. Stella hadn't been in the news before as a fashion designer but she had spent time working in the fashion world since she was fifteen. In March 1997, Stella went to work for the fashion house Chloe. People said the famous fashion house had given her the job because of her surname and her famous parents but Stella soon showed how good she was. She designs clothes which she would like to wear herself, although she's not a model, and many famous models and actors choose to wear them. In 2001 Stella started her own fashion house and has since opened stores around the world and won many prizes. A lifelong vegetarian, McCartney does not use any leather or fur in her design. Instead, she uses silk, wool and other animal-derived fabrics.

31. Which of the following is NOT true about Stella's family?

A. She has three sisters.

B. One of her sisters is a photographer.

C. She is the youngest.

D. Her father is a famous singer.

32. Stella, Naomi Campbell and Kate Moss ____.

A. met for the first time at her fashion show

B. are very famous fashion models

C. had been friends before 1995

D. all performed at the final show in 1995

33. Which of the following is TRUE about the show?

A. Everyone was surprised when Stella's show was successful.

B. The models performed clothes designed by Stella.

C. The show was the last show of Stella.

D. There was no one famous appearing in the show.

34. Stella thinks about the kinds of clothes that ____.

A. famous people like to wear

B. she likes to wear

C. well-known models perform beautifully

D. bring her prizes

35. The word “lifelong” in the passage is closest in meaning to ____.

A. permanent

B. inconstant

C. temporary

D. changing

Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 Hà Nội năm 2021 (7 đề)

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

36. “I will come back home soon,” he said.

A. He advised to come back home soon.

B. He offered to come back home soon.

C. He promised to come back home soon.

D. He suggested that he should come back home soon.

37. Stop giving me a hard time, I could not do anything about it.

A. Don't make me feel guilty because I couldn't do anything about it.

B. I could not do anything about it because I am going through a hard time.

C. Going through a hard time doesn't help me do anything about it.

D. I couldn't do anything about it so I would stop.

38. It is unlikely that he will come on time.

A. He is unlikely to come early.

B. It is likely that he will not come too late.

C. It looks as if he will come late.

D. It seems that he will come lately.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

39. There is always a conflict between parents and children. However, they still should talk and share things with each other.

A. Although there is always a conflict between parents and children, they still should talk and share things with each other.

B. There is always a conflict between parents and children, so they still should talk and share things with each other.

C. Unless there is always a conflict between parents and children, they still should talk and share things with each other.

D. Not only there is always a conflict between parents and children, but they still should talk and share things with each other.

40. Billy did not find his cat in the garden. He found it in the garage.

A. It was the garden and garage that Billy found his cat.

B. It wasn't the garden that Billy did not find his cat.

C. It wasn't in the garden but in the garage that Billy found his cat.

D. Billy could not find his cat anywhere, even in the garag

Đáp án

1. B

2. D

3. D

4. D

5. C

6. B

7. C

8. B

9. A

10. C

11. A

12. C

13. A

14. C

15. C

16. C

17. B

18. D

19. B

20. C

21. B

22. A

23. A

24. B

25. C

26. D

27. A

28. C

29. A

30. D

31. A

32. C

33. D

34. B

35. A

36. C

37. A

38. C

39. A

40. C

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa Học kì 1 Hà Nội

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 11 (Thí điểm)

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 2)

Choose the word or phrase among A,B,C or D that best fits the blank space in the following passage

Lisa is seven years old today, and her parents hold a birthday party for her. On the table there is a birthday (1) -------- which there are seven colourful (2) -------sitting in the middle of the cake. People sing “Happy birthday” to Linda. When they finish singing, she(3)------ the candles on the cake then she cuts the cake to serve the guests. After that, she happily opens her birthday cards and (4)-------that her relatives and friends give her.

1 . A. bread

B. caddy

C. sandwich

D. cake

2.

A. gifts

B. candles

C. rings

D. flowers

3

A. blows out

B. pulls out

C. picks out

D. takes out

4.

A. parents

B. complaints

C. presents

D. helicopters

Read the passage carefully and then answer the questions below .

Last Sunday was definitely not a good day for me. It all started when I got into my car and it refused to start. I realized that I had left the lights on and the battery had gone flat. I telephoned my friend David and he came round and help me start the car. I then drove into the town to see a friend. I had arranged to meet him at 6.30, but by the time I got there he had left. I waited for him for an hour despite the freezing weather, but he did not come. When I returned to my car, I was that someone had broken into it, probably looking for the radio. Luckily, I never leave the radio in the car ! There was nothing I could do but get into my car and drive home. Later I spoke with my friend and discovered that he had waited for only half and hour and left. He didn’t even apologized for not waiting for me longer.

1. Why didn’t the writer’s car start?

...................................................................................................

2. Who did he phone?

..............................................................................................

3. What did he see when he returned to his car?

……………………………………………………………………

4. Did the writer have a good Sunday?

……………………………………………………………………

Rewrite the sentences, using the words given in brackets

1. The boy ran away from the house.

→ She noticed …………………………………….……………

2. She crossed the road.

→ I saw……………………………………………………………

3. They sang a song.

→ I heard …………………………………………………………

4. He locked the door.

→ I observed ………………………….………..…………………

Make meaningful sentences with the cues given:

1. She/promise/help me my housework.

.......................................................................................................

2. We like/ learn English because it/ international language.

……………………………………………………………………………

Identify the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1.

A. hour

B.holiday

C.hospital

D.house

2.

A. cheese

B. choose

C. children

D. machine

Choose the best answer.

1. Your friendship should be based on …………….. trust.

A. blind

B. fragile

C. mutual

D. basic

2. They went home after they (finish) …………………….their work

A. has finished

B. had finished

C. to finish

D.finished

3. John: “I’ve passed my final exam.”- Tom: “.......”

A.Good luck.

B. It’s nice of you to say so.

C.That’s a good idea .

D.Congratulation!

4. We (have)……..lunch when we heard the new.

A. were having

B. was having

C. had

D. had had

5. The 50th wedding anniversary is called the............................ anniversary.

A. special

B. golden

C. diamond

D. silver

6. The children enjoyed .................. on camping trips last week.

A. take

B. took

C. taking

D. to take

Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 Hà Nội năm 2021 (7 đề)

Put the verbs in the correct form

1. She usually (get)...................up at 5 o’clock.

2. Last Sunday we (go)...................................to the market..

3. I enjoy (listen)……………………..…to music everyday.

4. He agreed (work)……….……for us.

Đáp án

Choose the word or phrase among A,B,C or D that best fits the blank space in the following passage

1 - D;

2 - B;

3 - A;

4 - C;

Read the passage carefully and then answer the questions below .

1 - Because he had left the lights on and the battery had gone flat.

2 - He telephoned his friend David

3 - When he returned to his car, he was that someone had broken into it

4 - No, he didn’t.

Rewrite the sentences, using the words given in brackets

1 - She noticed the boy run away from the house.

2 - I saw her cross the road.

3 - I heard them sing a song.

4 - I observed him lock the door.

Make meaningful sentences with the cues given:

1 - She promises to help me my housework.

2 - We like learning English because it is international language

Identify the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

1 - A;

2 - D;

Choose the best answer.

1 - C;

2 - B;

3 - D;

4 - A;

5 - B;

6 - C;

Put the verbs in the correct form

1 - gets;

2 - went;

3 - listening;

4 - to work;

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa Học kì 1 Hà Nội

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 11 (Thí điểm)

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 3)

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

1. A. architect

B. cheese

C. church

D. chat

2. A. change

B. mango

C. again

D. forget

3. A. house

B. hot

C. honest

D. holiday

4. A. bank

B. any

C. now

D. money

5. A. around

B. sound

C. only

D. mouse

II. Use the right form of the verbs below.

1. When I (walk) ___________ to work I saw him.

2. Why did you avoid (meet) ________ him at the party last night?

3. By the time I arrived at the station the train (leave) ________ already.

4. James (not attend) ________ our wedding party last year.

5. We hoped (help) __________ by the teacher.

III. Choose the best answer to complete the following sentences.

1. The teacher made them __________ silent.

A. to keep

B. keeping

C. keep

D. kept

2. She was able __________ English when she was very young.

A. to sing

B. sing

C. singing

D. sang

3. Please let me __________ my result as soon as possible.

A. to know

B. know

C. knew

D. knowing

4. I want __________ the film that you told me yesterday.

A. see

B. seeing

C. saw

D. to see

5. Could you please stop __________ so much noise?

A. make

B. to make

C. made

D. making

6. Have you finished __________ on this project?

A. working

B. work

C. worked

D. to work

7. Remember__________ the letter for me tomorrow.

A. posting

B. to post

C. post

D. will post

8. She said that she had talked to me but I didn’t remember __________ her before.

A. seeing

B. to see

C. not seeing

D. see

9. Let your name__________ in the sheet of paper.

A. write

B. be written

C. written

D. to write

10. I think the old woman was very angry because she _____ when she saw the rubbish in front of her house.

A. made a fuss

B. made a decision

C. made a choice

D. made a move

IV. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

1. After (A) their children had grown up (B), they decided moving (C) to HCM city (D).

2. My lawyer advised (A) me to not say (B)anything (C) further about the (D) accident.

3. Most (A) people enjoy travel (B) to different (C) parts of (D) the world.

4. He said (A) he was accused (B) of have deserted (C) his ship two months before (D).

5. They wasted (A) a whole (B) afternoon try to repair (C) the old (D) bicycle.

V. Read the passage carefully and choose the correct answer.

VOLUNTEERS ABROAD

More and more young people are ... (1) ... voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little ... (2) ... no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

The work may ... (3) ... of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. ... (4) ... kind of job it is, it is certain to be challenging and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

1. A. doing

B. making

C. taking

D. getting

2. A. with

B. but

C. or

D. and

3. A. consist

B. include

C. contain

D. involve

4. A. any

B. what

C. however

D. whatever

Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 11 Hà Nội năm 2021 (7 đề)

ĐÁP ÁN

I. 

1 - A; 2 - A; 3 - C; 4 - A; 5 - C;

II. 

1 - was walking; 2 - meeting; 3 - had left;

4 - didn't attend; 5 - to be helped;

III. 

1 - C; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - D;

6 - A; 7 - B; 8 - A; 9 - B; 10 - A;

IV. 

1 - C; 2 - B; 3 - B; 4 - C; 5 - C;

V.

1 - A; 2 - C; 3 - A; 4 - D

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa Học kì 1 Hà Nội

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 11 (Thí điểm)

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 4)

Part I: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest in each group (mark A, B, C or D). Mark your choice on the answer sheet.

Câu 1: A. honour         B. him            C. hunter      D. ham

Câu 2: A. get                B. guy             C. goggle     D. gymnast

Câu 3: A. chemical      B. cheap        C. cheese     D. cheat

Câu 4: A. autumn         B. canteen    C. then          D. nine

Câu 5: A. head              B. bean          C. heal          D. ease

Part II: Choose from the four options given (mark A, B, C or D) one best answer to complete each sentence. Mark your choice on the answer sheet.

Câu 6: I'll give you a lift to the station if in a hurry.

A. you were         B. you'd be           C. you'll be               D. you're

Câu 7: Their childen are used to up after school every day.

A. be picked         B. pick                  C. picking                D. being picked

Câu 8: __________ two hours having lunch, they left the restaurant.

A. Spending          B. After spend     C. Having spent     D. Spent

Câu 9: I've got lots of but only a few really good friends.

A. neighbors          B. best friends    C. acquaintances   D. partners

Câu 10: We arrived the station just in time to catch the train.

A. in                         B. to                       C. at                         D. for

Câu 11: He has been my idol I was a child.

A. as                         B. since                C. when                    D. for

Câu 12: I had the film yesterday.

A. pressed                B. printed             C. photocopied       D. developed

Câu 13: I don't believe a word he says. I think he .

A. is lying                   B. is laying           C. is telling lie         D. lied

Câu 14: I nearly died of when he said that.

A. embarrassing         B. embarrassment 

C. embarrassed          D. embarrass

Câu 15: When it to rain, they through the forest.

A. starting/ walked    B. started/ were walking
C. start/ walked          D. starts/ walked

Câu 16: It's a pleasure you again after so long.

A. see                        B. to see 

C. seeing                   D. being seen

Câu 17: They asked me I had seen John the day before.

A. what           B. if            C. that           D. why

Câu 18: I avoid the car whenever possible, especially in big cities.

A. took         B. taking       C. is taken   D. take

Câu 19: Sally warned me not to tell anyone the secret.

A. about       B. by               C. in             D. of

Câu 20: Harry in an army camp before.

A. would never be         B. would be never 

C. has never been         D. had been never

Câu 21: He spends most of his time __________ computer games.

A. playing                         B. played 

C. having played              D. to play

Câu 22: The man wanted to avoid __________ on security cameras.

A. seeing            B. to be seen           C. to see          D. being seen

Câu 23: It was difficult to ________ a date which was convenient for everyone.

A. agree              B. provide                 C. arrange        D. organize

Câu 24: They use a lot of high school students ______ volunteers in the campaign.

A. like                   B. alike                      C. as                 D. such as

Câu 25: Would you mind _____________ your phone ?

A. me use            B. my using              C. me to use     D. I use

Câu 26: Helen expected _______ to the university, but she wasn't.

A. being admitted            B. to admit 

C. to be admitted             D. admitting

Câu 27: The cake was _________ decorated with pink and white icing.

A. beautifully                     B. beauty 

C. beautiful                        D. beautify

Câu 28: True friendship should be based ______ understanding each other and faithfulness.

A. on              B. at             C. out            D. over

Câu 29: The police let him ______ after they had asked him some questions.

A. leave              B. leaving           C. to leave          D. left

Câu 30: When we ______ to see him last night, he ______ to music.

A. come / is listening 

B. had come / listened

C. were coming / had listened 

D. came / was listening

Part III: Complete each sentence using the most appropriate ending by circling the corresponding letter A, B, C or D . Mark your choice on the answer sheet.

Câu 31: He didn't know.

A. to go or to stay at home          B. if that he should go or to stay at home

C. if to go or to stay at home       D. whether to go or to stay at home

Câu 32: It usually to do her homework everyday.

A. take her two hours                    B. will take her two hours

C. takes her two hours                  D. has taken her two hours

Câu 33: He asked me how long.

A. time was I going to stay           B. I was going to stay

C. was I going to stay                    D. time I was going to stay

Câu 34: Last week, John.

A. felt and broken his leg               B. fell and breaks his leg

C. fell and broke his leg                  D. fallen and broken his leg

Câu 35: This test of multiple – choice questions.

A. consists of a number                 B. consists in a number

C. consist to a number                   D. consist on a number

Part IV: Circle A, B, C or D to find a mistake in the four underlined parts of each sentence. Mark your choice on the answer sheet.

Câu 36:Don'tlet the children to stay uplate.

A. to stay up             B. Don't            C. let              D. late

Câu 37: I was phoning you yesterday evening but you were out to a party.

A. were                    B. to a party 

C. was phoning      D. yesterday evening

Câu 38: Young people go and work in the homes of people who is sick or old.

A. homes              B. is              C. or             D. in

Câu 39: I warned my friend instaying at a hotel nearairport.

A. near                   B. in              C. airport    D. staying

Câu 40: She tried to warn him, but he wouldn'thear.

A. wouldn't             B. to warn    C. but          D. hear

Part V: Read the passage again then choose the correct answer to answer the following questions by marking the corresponding letter: A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

Australia is the world's smallest continent, but it is one of the most fascinating. Australia has rainforests, and mountains. Seventy percent of the people in Australia live in cities near coasts. The middle of the country is nearly deserted.

Australia has 175 million sheep, about a sixth of the world's total. It produces a third of the world's wool. It exports ninety – seven percent of its wool to Japan, Europe, and China. Australia also has about 24 million cattle. It exports beef to more than 100 countries. Two million tourists visit this beautiful country each year.

Câu 41: How much of the world's wool is produced in Australia, according to the passage?

A. 33 Percent          B. 66 percent      C. 75 percent     D. 25 percent

Câu 42: How many Australians don't live in cities the coast?

A. 50 percent           B. 20 percent      C. 30 percent     D. 70 percent

Câu 43: The word "deserted" in paragraph 1 is closest in meaning to .

A. old and falling down      B. dangerous
C. dry                                    D. empty

Câu 44: Australia exports wool to .

A. China                                 B. Japan
C. Europe                               D. Japan, Europe and China

Câu 45: How many tourists do visit Australia each year ?

A. 2 million                             B. 100 million 

C. 175 million                         D. 24 million

Part VI: Read the passage then complete it by marking the corresponding letter A, B, C, or D. Mark your choice on the answer sheet.

While I was in prison, I spent a lot of time (46) about what had gone wrong. Obviously, Contessa and I had (47) a mistake somewhere, but we had taken a lot trouble to (48) to it that no one would catch us. I (49) a bad time in prison, but I was there, I (50) a decision that I would find Pilar again when I got out and we would spend the rest of our lives together.

Câu 46: A. inquiring              B. demanding              C. wondering           D. regarding

Câu 47: A. done                    B. made                         C. had                       D. taken

Câu 48: A. see                       B. watch                        C. notice                   D. look

Câu 49: A. did                        B. passed                      C. had                       D. spent

Câu 50: A. held                      B. made                         C. did                        D. found

ĐÁP ÁN

1. A

2. D

3. A

4. A

5. A

6. D

7. D

8. C

9. C

10. C

11. B

12. D

13. A

14. B

15. B

16. B

17. B

18. B

19. A

20. C

21. A

22. D

23. C

24. C

25. B

26. C

27. A

28. A

29. A

30. D

31. D

32. C

33. B

34. C

35. A

36. A

37. C

38. B

39. B

40. A

41. A

42. C

43. D

44. D

45. A

46. C

47. B

48. D

49. D

50. B

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa Học kì 1 Hà Nội

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 11 (Thí điểm)

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 5)

I. LISTENING (2 Ms):

These people didn't have a good vacation . What did they do ?Listen and cirle or mark the correct answer:

1. A. went away

2. A. went to Hawait

3. A. went away

4. A. invited relatives to stay

5. A. went to the beach

6. A. went skiing

7. A. went skiing

8. A. went to Las Vegas

B. stayed home

B. went to Okinawa

B. stayed home

B. visited relatives

B. went to the country

B. stayed home

B. stayed home

B. went to Los Angeles

II. LANGUAGE FOCUS (3 Ms):

A. Pick out the word whose underlined part is pronounce differently from the others (1M):

1. A. honest     B. hour          C. honour    D. host

2. A. architect  B. watch       C. lunch       D. cheap

3. A. gossip      B. college     C. village      D. changeable

4. A. change     B. mango     C. again        D. forget

B. Supply the correct word form (1M):

1. His strange look made the police...........(suspicion)

2. Many people are...........of maintaining a long friendship. (capable)

3. The VietNamese New Year‟s Day is the most important ........ festival of the year. (tradition)

4. No one hates him because he is a (n).........person. (selfish)

C. Find out an error (1M):

1. Nam was the last student be interviewed this morning.
      A               B                            C                             D

2. I suddenly remembered not to turn offthegas stove.
         A                                              B        C             D

3. The childrenare not allowedstay up late
                   A                        B               C   D

4. By the time we got to the party, they were eating everything.
                           A          B           C                   D

III. READING (2Ms):

Read the passage and do the task below:

Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional health. An evening out with the closest friend may be the best guarantee of a good time. In fact, our best friend can prevent us from developing serious psychological problems, such as depression and anxiety. We become friends with people who share common interests at school or through hobbies, for example.

Best friendship evolves with time. We can not go out and pick our best friend. Best friends have usually known each other for years and stuck together through good and bad times.

A. Answer the following questions (1M):

1. Why do we need to have a best friend to confide in?

............................................................................................................

2. What kind of people can we become friends with?

...............................................................................................................

3. How does best friendship evolve ?

...............................................................................................................

4. Can we go out and choose a good friend easily ?

...............................................................................................................

B. Fill in each blank with a right word (1M):

I...(1).... my flight over the telephone, so when we finally arrived, I had to rush to the reservation desk to pay ....(2).... my ticket. The woman at the desk told me that my name was not on the passenger list. It took me 15 minutes to realize that she had spelled my name .......(3)...... She gave me the ticket and told me I‟d better ......(4)..... in my luggage quickly or I‟d miss the flight. I was the last person to get on the plane.

1. A. booked         B. has booked     C. books         D. had booked

2. A. in                   B. for                     C. about          D. with

3. A. incorrect      B. incorrectly        C. correct       D. correctly

4. A. to check       B. checking           C. check          D. to be checked

IV. LANGUAGE FUNCTION (1M):

1. David: " What are you going to do ? " - Peter: " .................... ."

A. I did my homework   B. I‟m going to write a letter to my family

C. I usually do it              D. I got it

2. - Nam: " How often do you go to the supermarket ? " - Lan: " ............... ."

A. Last week                 B. In a day 

C. Once a month          D. For a month

3. A: "Would you like to dance ? " - B: "......................."

A. Yes, I‟m ok            B. Yes, we go 

C. Yes, I‟d love to      D. No, of course

4. A: "What size are you ?" - B: " ................ ."

A. Five              B. Very nice 

C. Yellow          D. Good

V. WRITING (2Ms):

A. Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (1M):

1. It took him an hour to drive to work

He spent.........................................................................................................

2. The guests left and then we tidied the house.

When.............................................................................................................

B. Use the given words to build the meaningful sentences (1M):

1. They/ not/ mind/ wait/ you/ there.

......................................................................................................................

2. While/ we/ talk,/ the phone/ suddenly/ring/ last night.

......................................................................................................................

Đáp án 

I. LISTENING (2Ms):

1. B 2. A 3. B 4. B

5. B 6. A 7. B 8. A

II. LANGUAGE FOCUS (3Ms):

A. 1. D 2. A 3. A 4. A

B. 

1. Suspicious        2. Incapable

3. Traditional        4. Unselfish (selfishless)

C. 1. C 2. B 3. D 4. D

III. READING (2Ms):

A.

1. Because it can bring a positive effect on our emotional health.

(Or: Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional health.)

2. We can become friends with people who share common interests at school or through hobbies.

3. Best friendship evolves with time.

4. No, we can‟t.

B. 1. D 2. B 3. B 4. C

IV. FUNCTION (1M): 1B 2C 3C 4A

V. WRITING (2Ms):

Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (2Ms):

A.

1. He spent an hour driving to work.

2. When the guests had left, we tidied the house.

B.

1. They don’t mind waiting for you there.

2. While we were talking, the phone suddenly rang last night.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa Học kì 1 Hà Nội

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 11 (Thí điểm)

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 6)

I. Choose the correct sentence which has the same meaning as the given one.

Câu 1: He played some games and then went to bed.

A. He went to bed before having played some games.

B. After he had played some games, he went to bed.

C. While he was playing some games, he was going to bed.

D. Playing some games, and then he had gone to bed.

Câu 2: "I'm sorry I have to leave so early," he said.

A. He apologized that he has to leave early.

B. He apologized for having to leave early

C. He apologized to have left early.

D. He apologized to have to leave early.

Câu 3: "You won the competition. Congratulations!"

A. Mary congratulated me with winning the competition.

B. Mary congratulated me about winning the competition

C. Mary congratulated me on winning the competition

D. Mary congratulated me at winning the competition

II. Mark the letter A,B,C or D on your sheet to indicate the word(s) closest meaning to the underlined words in each of the following sentences.

Câu 4: Unselfishness is the very essence of friendship.

A. romantic part         B. important part 

C. difficult part            D. interesting part

Câu 5: We should take care of war invalids and and families of martyrs

A. Look into                 B. look for 

C. look after                 D. look at

Câu 6: The purpose of the contest is to stimulate the spirits of playing sports among students

A. prevent                     B. rise 

C. encourage               D. influence

III. Mark the letter A,B,C or D on your sheet to indicate the word(s) opposite meaning to the underlined words in each of the following sentence, from 7 to 8

Câu 7: Why did the parents oppose to the idea of sending their children to the special class at first?

A. unlimited                  B. undefined 

C. everyday                   D. normal

Câu 8: Match the word in A with its appropriate definition in B.

A. illegal                         B. improper 

C. indirect                      D. unreal

Câu 9: According to the passage, the writer ------------------------

A. has lived in London for ten years

B. usually spends his weekend in London

C. went to London with some of his friends   

D. felt bored with his tour

Câu 10: He felt so excited about going to London because ---------------------

A. he went there ten years ago

B. he hadn't been there before

C. he hadn't been there for ten years

D. he hadn't been there for a long time

Câu 11: Why did they decide to go by coach?

A. Because they wanted to start early

B. Because other means of transport were more expensive

C. Because it was expensive

D. Because they were excited about taking it to London

Câu 12: Which of the following is true?

A. They all went shopping before going to the theater

B. They had lunch in a small restaurant.

C. They made a sightseeing tour and then had lunch

D. They left the city at 6.60 p.m

Câu 13: Why did they have to catch a taxi?

A. Because they didn't have enough time to walk to the coach station

B. Because they were too tired to walk.

C. Because the coach station was very far from the restaurant.

D. Because it was raining heavily then

VI. Choose the option A, B, C or D corresponding to the best sentence that is made up from the sets of word

Câu 19: It/ very kind/ you/ help me/ start/ engine.

A. It's very kind for you to help me start the engine.

B. It's very kind to you to help me start the engine.

C. It's very kind that you help me start the engine.

D. It's very kind of you to help me start the engine.

Câu 20: while/ I/ open/ letter/ telephone/ ring.

A. While I was opening the letter, the telephone rang.

B. While I were opening the letter, the telephone rang.

C. While I opened the letter, the telephone rang.

D. While I opened the letter, the telephone rings.

VII. Choose the one word or phrase (a, b, c or d ) that best completes the sentence or substitutes for the underlined word or phrase.

Câu 21: Big Brothers is a voluntary.....................for the boys who no longer have fathers.

A. organizing 

B. organized 

C. organization 

D. organizer

Câu 22: I have no objection to ________ to your story again.

A. listened 

B. to listen 

C. listening 

D. listen

Câu 23: You are ________ your time trying to persuade him; he will never help you.

A. wasting 

B. costing 

C. missing 

D. losing

Câu 24: Friendship is......................... two-sided affair; it lives by give-and-take.

A. an 

B. no article 

C. the 

D. a

Câu 25: He remembered________ to the circus when he was five years old.

A. to be taken 

B. taking 

C. to take 

D. being taken

Câu 26: ________too much, he found difficult to drive home.

A. To drink 

B. Have drunk 

C. Having drunk 

D. Drunk

Câu 27: "What do you think of the English competition?"

- "Oh, it's________. It's a good time to practice my English"

A. exciting 

B. scary 

C. boring

 D. tired

Câu 28: He entered the class, sat on the second row and________ at the girl sitting next to him.

A. see 

B. saw 

C. glanced 

D. talked

Câu 29: I saw someone________ through the window.

A. was jumping 

B. to jump 

C. jump 

D. jumped

Câu 30: They ________ good friends, but they've fallen out recently.

A. were 

B. are 

C. would be 

D. used to be

Câu 31: Fortunately, the hospital's new air-conditioning system________ when the first heat wave of the summer arrived.

A. installed 

B. had been installed 

C. had installed 

D. had been installing

Câu 32: My close friend is often concerned _______ all problems that I mention.

A. above 

B. over 

C. into 

D. with

Câu 33: The exam is coming, so the teachers tell their students _______ a lot.

A. studied 

B. study 

C. studying 

D. to study

Câu 34: The plane _______ by the time I arrived at the airport. I missed the flight.

A. hadn't taken off 

B. take off 

C. didn't take off 

D. had taken off

Câu 35: The number of injuries from automobile accidents _______ every year.

A. decrease 

B. increases 

C. control 

D. limit

Câu 36: What a pity! Mary isn't here now. If she ___ here now, she ___ what to do.

A. is/ knows 

B. would be/ knew 

C. were/ will know 

D. were/ would know

Câu 37: When I ______ to the cinema last night, the film ______ a quarter before.

A. came/ had begun 

B. had come/began 

C. come/ has begun 

D. came/began

Câu 38: He spent almost his time ________ his favourite subjects.

A. learn 

B. learning 

C. to learn 

D. learned

Câu 39: If you only care about your interests and feelings, you are very ---------------------.

A. friendly 

B. loyal 

C. selfish 

D. happy

Câu 40: Does Dr. Johnson mind -----------at home if his patients need his help?

A. calling 

B. being called 

C. to be called 

D. to call

VIII. Choose the best answer A, B, C or D to compete the following passage.

Last Saturday, the representatives of three classes of my school (41)______ part in the annual final English competition (42)______ by our English teachers. To take part in in the contest, they have to work in groups (43)_____ three. They must complete five activities in all. On completion of each activity, they have to answer the questions (44)----------the worksheet. The judges will observe and score their (45)_____.

Câu 41:

A. takes

B. took

C. taking

D. take

Câu 42:

A. to organize

B. organized

C. organizing

D. organize

Câu 43:

A. with

B. for

C. by

D. of

Câu 44:

A. on

B. at

C. in

D. of

Câu 45:

A. perform

B. performed

C. performance

D. to perform

IX. Identify the one underlined word or phrase that must be changed in order to make the sentence correct.

Câu 46: I warned them not climb the mountain in such bad weather.

A. climb 

B. bad weather 

C. warned 

D. in

Câu 47: I dislike being talk about everywhere.

A. everywhere. 

B. about 

C. being talk 

D. dislike

Câu 48: The rain prevented us for climbing to the top of the mountain.

A. the top of 

B. climbing 

C. for 

D. The rain

Câu 49: Who suggested come here for the picnic?

A. come 

B. the picnic 

C. here 

D. suggested

Câu 50: John's friends had celebrated a farewell party for him last Sunday

A. John's friends 

B. for 

C. a farewell party 

D. had celebrated

-----------------------------------------------

----------- HẾT ----------

Đáp án 

STT


1

B

2

B

3

C

4

B

5

C

6

C

7

D

8

B

9

C

10

D

11

B

12

C

13

A

14

D

15

D

16

C

17

A

18

B

19

D

20

A

21

C

22

C

23

A

24

D

25

D

26

C

27

A

28

C

29

C

30

D

31

B

32

D

33

D

34

D

35

B

36

D

37

A

38

B

39

C

40

B

41

B

42

B

43

D

44

A

45

C

46

A

47

C

48

C

49

A

50

D

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa Học kì 1 Hà Nội

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 11 (Thí điểm)

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 7)

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three.

1.A. stopped               B. expected                  C. finished         D. faced

2.A.thoughtful            B.threaten                    C.therefore        D.thin

3.A. grease                  B.sympathy                  C. horse             D. rose

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word that differs from the other three.

4.A. legal                          B. obey                               C. forbid                          D. impose

5.A. constitution             B. disrespectful                C. sympathetic               D. elongated

6.A. generational            B. interpersonal               C. discrimination            D. nationality

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

7 - My parents don't let me get married until I graduate from university and they never __ their mind about that.

A. keep                       B. impose                      C. focus                       D. change

8. I will lend you some money, but you _________ pay it back to me next week. 

A. should                   B. have to                       C. must                         D. mustn't

9. Which show would you like to watch, madam?

A. Here you are!        B. No, thanks.                C. I am sorry.               D. Pardon?

10. If you are lucky, it will be love at first ____.    

A. look                         B. see                              C. sight                         D. site

11. “Do you feel like going to the prom with me?” – “ ____”

A. I feel very bored.                        B. That would be great.        

C. Yes, congratulations.                D. You're welcome.

12. It would be unreasonable ____ him ____ you money if you didn't pay it back.

A. to expect/lend                            B. to expect/to lend               

C. expect/to lend                            D. expecting/lend

13. She left a message with a request ____ in the contract.

A. not to sign                                  B. not sign             

C. to not sign                                  D. don't sign

14. Although the dish smelt _______, he refused to eat saying that he was not hungry.

A. bad                                               B. good                  

C. well                                               D. worse

15. It was hand-carved wooden spoons ________ Welsh boys gave to girls as a symbol of their love.

A. what                                            B. that                   

C. whose                                         D. why

16. I found it truly ____ to hear that Mr. Kim had been appointed to the committee.

A. surprise                                      B. surprised            

C. surprising                                   D. surprisingly

17. In spite of being the new resident in this area, he always tries to ____ with his neighbours.

A. catch up                                     B. go in                  

C. put up                                          D. get along well

18. My father used to ____ a lot of challenges before establishing his own insurance company.

A. provide                                       B. enjoy                 

C. give                                              D. face

19. I think you ____ do exercise regularly in order to keep your body in good shape.

A. must                                           B. should                

C. ought to                                      D. Both B and C

20. He seemed to me a bit __________ today.      

A. badly                                           B. awfully      

C. strangely                                     D. strange

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s).

21. When I was a child, my mother used to teach me table manners

A. etiquette           B. rule                   

C. problem            D. norm

22. She was so happy when he got down on bended knee and popped the question.

A. asked her out                                        

B. asked her to be on a date

C. asked her to give him some money         

D. asked her to marry him

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

23. Jane found herself in conflict with her parents over her future career.

A. disagreement       B. harmony            C. controversy          D. fighting

24. Then the strangest thing happens - Will and Marcus strike up an unusual friendship.

A. cover up                B. give up                C. make up                D. remain

25. I look up to my father for my whole life. 

A. depend on             B. disapprove        C. disrespect              D. underestimate

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Fathers in today families are spending more time with their children than at any point in the past 100 years. (26) ____ the number of hours the average woman spends at home with her children has declined since the early 1900s, as more and more women enter the workforce, there has been a decrease in the number of children per family and an increase in (27) ____ attention to each child. As a result, mothers today in the United States, including those who work part- or full-time, spend almost twice as much time with each child as mothers did in the 1920s. People (28) ____ raised children in the 1940s and 1950s typically report that their own adult children and grandchildren communicate far better with their kids and spend more time helping with homework than they did.

America's children are also safer today than they've ever been. An infant was four times more likely to die in the 1950s than today. A parent then was 27 percent more likely to lose an older teen to death.

If we look back over the last millennium, we can see that families have always been diverse. In each period, families have solved one set of problems only to face new challenges. What works for a family in one economic and cultural setting doesn't work for a family in another. What's helpful (29) ____ one stage of a family's life may be destructive at the next stage. If there is one lesson to be drawn from the last millennium of family history, it's that families always have to (30) ____ with a changing world.

26.A. Although               B. However                   C. Unless                        D. Besides

27.A. isolated                 B. individual                  C. unique                        D. single

28.A. whom                    B. which                        C. who                             D. when

29.A. at                            B. for                             C. in                                  D. by

30.A. put up                    B. live up                       C. go up                           D. catch up

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions.

Let's see if you can correctly answer the following question: At what age are Latter-day Saint youth allowed to date? Of course, you probably immediately said, "16". OK, then, how about this one: At what age are you allowed to have a boyfriend or girlfriend? You may be thinking, "Um, 16. Didn't I just answer that?" Well, if that was your answer, then, even though you aced the first question, you missed the second one. Just because you can date when you turn 16 doesn't mean you should immediately start looking for a steady boyfriend or girlfriend.

For decades, prophets have preached that youth who are in no position to marry should not pair off exclusively. For instance, President Hinckley (1910-2008) said, "When you are young, do not get involved in steady dating. When you reach an age where you think of marriage, then is the time to become so involved. But you boys who are in high school don't need this, and neither do the girls". So what does this counsel really mean, and what are the reasons for it?

To begin with, there are two different types of dating: casual dating and steady (or serious) dating. The distinction between the two has to do with exclusivity. With casual dating, there is no exclusivity. The two people aren't "a couple" or "an item", and they don't refer to each other as a "boyfriend" or "girlfriend". They don't pair off. People who are casually dating are simply friends. This is the kind of dating the Church encourages you to do after you turn 16. You should put aside a need to find a "one and only". If you're dating casually, you don't expect a relationship to become a romance. You have fun; you do a variety of things with a variety of people. On the other hand, steady dating means the couple is exclusive with one another. They expect each other not to date anyone else or to be emotionally or physically close with other people. Couples who date seriously consider the future, because there is a real possibility they could stay together. This is the kind of dating the Church encourages young adults (generally, people in their 20s) to progress toward because that's the age when they should be thinking of marrying.

You should avoid becoming exclusive as teenagers because an exclusive relationship requires a high level of commitment from both partners, and you're not in a position to make that kind of commitment as teens – neither emotionally, physically, nor in terms of your future plans. As President Boyd K. Packer, President of the Quorum of the Twelve Apostles, has said to the youth, "Avoid steady dating. Steady dating is courtship, and surely the beginning of courtship ought to be delayed until you have emerged from your teens".

31. It can be inferred from the first paragraph that ____.

A. dating doesn't mean having exclusive boyfriend or girlfriend

B. teenagers are supposed to have a steady boyfriend or girlfriend

C. teenagers date as many boyfriends or girlfriends as they can

D. young people shouldn't be allowed to date at 16

32. The word “aced” in paragraph 1 is closest in meaning to ____.

A. gave up           B. misled                C. succeeded in      D. understood

33. According to the passage, what is NOT true about casual dating?

A. You can be friends with each other.                               

B. You don't pair off exclusively.

C. You find your "one and only”.                                        

D. You meet different kinds of people.

34. It is stated in the passage that steady dating ____.

A. includes a variety of things with a variety of people  

B. is courtship that you ought to have in your teens

C. requires hardly any commitment                       

D. suits people who are in their 20s

35. Which of the following would serve as the best title for the passage?

A. At what age are young people allowed to date?             

B. Casual dating or steady dating.

C. Make your teenage dating by keeping it casual.             

D. Popular kinds of dating for teenagers.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning.

36. He became successful as a professional writer at the age of 20.

A. He did not succeed as a professional writer until he was 20.

B. He did not write professionally until he succeeded at the age of 20.

C. He succeeded as a professional writer until he was 20.

D. He wrote professionally until he became successful at the age of 20.

37. It was her story that made me cry.

A. I was made crying by her story.                                      

B. I was made to cry by her story.

C. Her story made me crying.                                              

D. Her story made me to cry.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences.

38. My brother speaks too loud. It is really annoying.

A. My brother is speaking too loud.                                 

B. My brother likes to speak too loud.

C. My brother feels annoyed when he can’t speak too loud.       

D. My brother is always speaking too loud.

39. You can feel more at ease by taking part in group dating. It’s the only way.

A. By taking part in group dating can you only feel more at ease.

B. Only By taking part in group dating can you feel more at ease.

C. The only way you is by taking part in group dating can feel more at ease.

D. The way you can feel more at ease is taking part in only group dating.

40. The room became hotter and hotter. I had to take off my sweater.

A. Unless the room became hotter and hotter, I had to take off my sweater.

B. Although the room became hotter and hotter, I had to take off my sweater.

C. The room became hotter and hotter, but I had to take off my sweater.

D. The room became hotter and hotter, so I had to take off my sweater.

ĐÁP ÁN

1. B

2. C

3. D

4. A

5. D

6. C

7. D

8. C

9. D

10. C

11. B

12. B

13. A

14. B

15. B

16. B

17. D

18. D

19. D

20. D

21. A

22. D

23. B

24. B

25. C

26. A

27. B

28. C

29. A

30. D

31. A

32. C

33. C

34. D

35. C

36. A

37. B

38. D

39. B

40. D

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 9 tại khoahoc.vietjack.com

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 9 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k7: fb.com/groups/hoctap2k7/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Bộ đề thi năm học 2021 - 2022 các lớp các môn học được Giáo viên nhiều năm kinh nghiệm tổng hợp và biên soạn theo Thông tư mới nhất của Bộ Giáo dục và Đào tạo, được chọn lọc từ đề thi của các trường trên cả nước.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


Các loạt bài lớp 9 khác