Đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 8 học kì 1 Số 3



Đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 8 học kì 1 Số 3

Xem thêm: Top 30 Đề kiểm tra Tiếng Anh 8 (có đáp án)

I. Choose the best answer:5 marks

Quảng cáo

1. We should reuse cloth bags ................ of plastic bags .

a. instead

b. besides

c. apart

d. without

2. In the world , million of papers ......away every day .

a. thrown

b. is throwing

c. are thrown

d. threw

3. He ......... many old books for 5 years.

a. recycled

b. is recycling

c. has recycled

d. will recycle

4. They .................. mashed into small pieces last week .

a. was

b. were

c. is

d. are

5. ...............means not buying products which are overpackaged .

a. Reduce

b. Reuse

c. Recycle

d. Repeat

6. To prepare for the new year , I .................. my house again since last month .

a. paint

b. painted

c. have painted

d. has painted

7. The used plastic bottles ................... with water several times yesterday.

a. washed

b. is washed

c. are washed

d. were washed

Quảng cáo

8. It is dangerous ............. quickly in the Tet holiday .

a. driving

b. drove

c. to drive

d. driven

9. I am ............... that you passed your English exam .

a. please

b. happily

c. happy

d. friendly

10. I am looking forward to ................... you on next Sunday .

a. meeting

b. meet

c. met

d. will meet

11. The liquid ....................... into new glassware .

a. is blown

b. blew

c. is blowing

d. are blown

12. The empty bottles ............. and ............. the factories for recycling .

a. collected–sent

b. collected–are sent

c. are collected–sent

d. collect–send

13.We are ready ................. the environment .

a. clean

b. cleaned

c. cleaning

d. to clean

14. Shoes ...................... from old tires to safe money .

a. is made

b. are made

c. is making

d. will make

15. We should study English better so as ............a good job .

a. get

b. will get

c. to get

d. getting

16. Do you mind if Lan ................ that book away ?

a. take

b. taked

c. takes

d. took

17. Would you mind ................. the door ?

a. open

b. opening

c. opened

d. opens

18.It ..................... raining an hour ago .

a. start

b. started

c. has started

d. starts

19. I ..................... in Danang several years .

a. lives

b. lived

c. have lived

d. has lived

Quảng cáo

20. We .................. Tom and Mary since last TET holiday .

a. don’t see

b. didn’t see

c. hasn’t

d. haven’t seen

II.Complete the text with given words: 1.5 marks

wound   ambulance   accident   bleeding   emergency   conscious

Tim was riding a motorbike when he had an (1) ............................ . He fell off his motorbike and hit his head on the road . His head was hurt and it was badly bleeding .However , he was still (2) ................... . It was an (3) ............ so Mary called an (4)............................ in order to take him to Danang hospital . While waiting for the ambulance , Mary tried to stop the (5)........................... by using a handkerchief to cover the (6) .........................

III. Combine these sentences:1mark

1.Lan got up early yesterday. She went to the meeting on time. ( in order to )

...........................................................................................................................

2. Mr Nam called an ambulance . He wanted to take Mr Luc to the hospital . ( so as to )

...........................................................................................................

IV. Complete these sentences :1.5 mark

1.Lan was happy ....... pass the English exam .

2.Hoa is pleased............ you went........school on time.

3.I promise .................. learn English better next month.

V. Make sentence : 1 mark

4.Why/ not / old bottles/ recycled / last / Sunday / ? /

....................................................................................................

5.He / show/ me / where / buy / flowers /

....................................................................................................

Đáp án

I.

1.a 2.c 3.c 4.b 5.a
6.c 7.d 8.c 9. c 10.c
11.a 12.c 13.d 14.b 15.c
16.c 17.c 18.b 19.c 20.d

II.

1.accident 2.conscious 3.emergency
4.ambulance 5.bleeding 6.wound

III.

1.Lan got up early yesterday in order to go to the meeting on time .

2.Mr nam called an ambulance so as to take mr luc to the hospital .

IV.

1.to

2.that–to

3.I will

V.

1. Why weren’t old bottles recycled last Sunday ?

2. He showed me where to buy flowers .

Các đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 8 học kì 1 khác:

Xem thêm các loạt bài Để học tốt Tiếng Anh lớp 8 hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 8 tại khoahoc.vietjack.com

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 8 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Học tốt toán 8 - Thầy Phan Toàn

4.5 (243)

799,000đs

399,000 VNĐ

Tiếng Anh lớp 8 - Cô Hoài Thu

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Học tốt Văn 8 - Cô Mỹ Linh

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k7: fb.com/groups/hoctap2k7/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Loạt bài Soạn Tiếng Anh 8 | Giải bài tập Tiếng Anh 8 | Để học tốt Tiếng Anh 8 của chúng tôi được biên soạn một phần dựa trên cuốn sách: Học tốt Tiếng Anh 8Giải bài tập Tiếng Anh 8 và bám sát nội dung sgk Tiếng Anh lớp 8.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.