Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 11 mới Unit 7 Writing có đáp án

Unit 7: Further Education

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 11 mới Unit 7 Writing có đáp án

Exercise 1. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Quảng cáo

   GAP YEAR

In the professional or career world, a gap year is a year before going to college or university and after finishing high school or (1) ____ a year off before going into graduate school after completing a bachelor as an undergraduate. (2) ____ this time, students may engage in advanced academic courses, extra-academic courses and non-academic courses, such as yearlong pre-college math courses, language studies, learning a trade, art studies, volunteer work, travel, internships, sports and more. Gap years are sometimes considered a way for students to become independent and learn a great deal of (3) ____ prior to engaging in university life.

Australians and New Zealanders have a tradition of travelling overseas independently (4) ____ a young age. In New Zealand, this is known as “doing an OE” (Overseas Experience). Sometimes, an OE is (5) ____ to one year, but often Australians and New Zealanders will remain overseas for three to five years, with many working short-term in service industry jobs to fund their continuing travels. Europe and Asia are popular destinations for doing an OE. In Australia, through exchange programmes and benefits for youth, there are so many opportunities for a young person to broaden their (6) ____ through travel in a gap year.

Question 1. A. calling     B. going     C. taking     D. turning

Đáp án: C

Question 2. A. During     B. When     C. While     D. By

Đáp án: A

Question 3. A. responsible     B. responsibility     C. irresponsible    D. irresponsibility

Đáp án: B

Question 4. A. at     B. on     C. in     D. for

Đáp án: A

Question 5. A. distributed    B. used     C. spent     D. limited

Đáp án: D

Question 6. A. head     B. mind    C. brain     D. memory

Đáp án: B

Quảng cáo
2004 - Toán Lý Hóa
2004 - Toán Lý Hóa

Exercise 2. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 7. It's only her second time in an international conference about further education.

A. It was the second time she had been in an international conference about further education.

B. She has only been in an international conference about further education once before.

C. She has never been to any international conference about further education before.

D. She has already got used to being in an international conference about further education.

Đáp án: B

Question 8. I started writing this essay hours ago and it's still not right.

A. I have been writing this essay for hours and it's still not right.

B. It's hours ago since I last wrote this essay correctly.

C. The last time I started writing this essay was hours ago, which is still not right.

D. I didn't stop to write this essay hours ago and it's still not right.

Đáp án: A

Question 9. “You'd better work harder if you don't want to retake the exam!” the teacher said to Jimmy.

A. The teacher advised Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

B. The teacher ordered Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

C. The teacher reminded Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

D. The teacher warned Jimmy to work harder if he didn't want to retake the exam.

Đáp án: A

Question 10. Lisa has never studied abroad before.

A. It's the first time Lisa has ever studied abroad.

B. It's the last time since Lisa studied abroad.

C. It was the first time Lisa had ever studied abroad.

D. Never before Lisa has studied abroad.

Đáp án: A

Quảng cáo

Question 11. The last time my friend wrote a letter to me was in February.

A. I haven't never received a letter from my friend since February.

B. I last received a letter from my friend in February.

C. It was in February since I first received a letter from my friend.

D. My friend last wrote a letter to me when in February.

Đáp án: B

Exercise 3. Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 12. Marie prepared her homework carefully. She could answer all the questions and got good marks.

A. Although she prepared her homework carefully, Marie could not answer all the questions and got good marks.

B. Having prepared her homework carefully, Marie could answer all the questions and got good marks.

C. If she had prepared her homework carefully, Marie could have answered all the questions and got good marks.

D. It was because of her careful preparation for the homework, Marie couldn't answer all the questions and got good marks.

Đáp án: B

Question 13. We have been trying to learn English for years. We haven't succeeded yet.

A. Although we have been trying to learn English for years, we haven't succeeded yet.

B. After we've been trying to learn English for years, we have succeeded.

C. We haven't succeeded yet since we have been trying to learn English for years.

D. We have been trying to learn English for years, so we haven't succeeded yet.

Đáp án: A

Question 14. The teacher was giving the lesson. The lights went out.

A. The lights went out as soon as the teacher started giving the lesson.

B. If the teacher had been giving the lesson, the lights wouldn't have gone out.

C. The teacher was giving the lesson, so the lights went out.

D. While the teacher was giving the lesson, the lights went out.

Đáp án: D

Question 15. Our school started building a new canteen in June. They are still building it now.

A. Our school have started building a new canteen from June till now.

B. Our school have been building a new canteen since June.

C. Our school have built a new canteen now since starting in June.

D. Our school are building the new canteen which started in June.

Đáp án: B

Xem thêm các bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 thí điểm có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

KHÓA HỌC GIÚP TEEN 2003 ĐẠT 9-10 THI THPT QUỐC GIA

Đăng ký học thử khóa học bởi các thầy cô giỏi bằng cách inbox page - CHỈ TỪ 99K tại Học cùng VietJack

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.

unit-7-further-education.jsp

2004 - Toán Lý Hóa