100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 chương trình mới năm 2021 - 2022 Học kì 1, Học kì 2 có đáp án



100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 chương trình mới năm 2021 - 2022 Học kì 1, Học kì 2 có đáp án

Bộ đề tổng hợp Top 100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 chương trình mới năm học 2021 - 2022 Học kì 1 & Học kì 2 chọn lọc, có đáp án, cực sát đề chính thức gồm các đề thi giữa kì, đề thi học kì. Bộ đề thi được biên soạn bám sát hình thức đánh giá năng lực học sinh mới nhất theo Thông tư 22 của Bộ Giáo dục & Đào tạo. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi môn Tiếng Anh 9 mới.

Bộ đề thi Tiếng Anh lớp 9 này được tổng hợp, chọn lọc từ đề thi của các trường THCS trên cả được và được đội ngũ Giáo viên biên soạn lời giải chi tiết giúp học sinh dễ dàng rèn luyện, đánh giá năng lực của chính mình. Để xem chi tiết, mời quí bạn đọc lựa chọn một trong các bộ đề thi dưới đây:

Bộ đề thi học sinh giỏi

100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 chương trình mới năm 2021 - 2022 Học kì 1, Học kì 2 có đáp án




Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others

1. A. divide       B. religion       C. primary       D. comprise

2. A. compulsory       B. industry       C. hamburger      D. eruption

3. A. enjoyed       B. invited       C. mended       D. lasted

4. A. machine       B. chair       C. check       D. child

II. Choose the correct answer for each sentence

5.Vietnamese people are very ……….......... .

A. friend

B. friendly

C. friendship

D. friendliness

6. Let’s about my problem.

A. talk

B. talking

C. to talk

D. talked

7. Vietnam is a …………country. The weather is usually hot there.

A. tropical

B. cold

C. warm

D. heat

8. The doctor ...................... me not to stay up too late at night.

A. advised

B. suggested

C. insisted

D. forced

9. She was sick yesterday,……….she was absent from school .

A. since

B. so

C. because

D. but

10. My friend is fond of ……….TV in the evening.

A. watching

B. to watch

C. watch

D. watched

11. Some designers have taken______ from Vietnam’s ethnic minorities.

A. inspiration

B. education

C. impression

D. tradition

12. 12. Jeans ______all over the world today.

A. is sold

B. was sold

C. will be sold

D. are sold

III. Give the correct form of the verbs in brackets.

13. I (see) .............................................her recently.

14. The children often love (watch) .......................cartoons.

15. I wish It (not rain) ............................................. tomorrow.

16. This exercise must (do) ...................................carefully.

IV. Give the correct form of these words

17. These clothes look very ............................ . (fashion)

18. Some designers have ...................... the Ao Dai by priting lines of poetry on it. (modern)

19. Nguyen Du is a famous Vietnamese ………………. . ( poem )

20. He always wears a ……………….shirt. ( stripe )

V. Read the following passage and choose the best answer.

We don’t only choose clothes to make us look…21…., we also use them to tell the world …22….our personality. The clothes we wear and our …23….as a whole give other people useful information about what we think and…24….we feel. If we feel cheerful, we usually wear …25….clothes and if we feel …26….we sometimes put on dark clothes. But why do teenagers wear black so…27….? Is it because they feel miserable all …28….? This is unlikely to be the case. It is probably just because it is …29….to wear black, and young people they are real fans of …30…. .

21.

A. attract

B. attractive

C. attractively

D. attraction

22.

A. of

B. with

C. by

D. about

23.

A. appear

B. appearance

C. appeared

D. appearing

24.

A. which

B. what

C. how

D. when

25.

A. colorful

B. colors

C. colorfully

D. colorless

26.

A. depress

B. depressed

C. depressing

D. depression

27.

A. frequent

B. frequency

C. frequently

D. frequenty

28.

A. the time

B. the day

C. the week

D. the month

29.

A. fashion

B. fashionable

C. fashioner

D. fashioned

30.

A. fashion

B. fashionable

C. fashioner

D. fashioned

VI. Listen to a man talking about the findings of a survey on teenagers’ stress. Decide if the following statements are true (T) or false (F). (unit 3)

31. Unlike teenagers, adults don’t get stressed. .................

32. 30 – to – 70 - year olds are experiencing higher stress level than they consider to be healthy. ................

33. The most common reason for teenagers‟ stress is school. .................

34. Thinking about what to do after high school is not a source of stress for teens..................

35.Stress affects teens emotionally only. .................

VI. Rewrite these sentences (1m)

36. What a pity! I can’t speak English well.

I wish..............................................................................

37.They built this hotel six months ago.

This hotel ..............................................................................

38. He likes wearing Jeans.

He is interested..............................................................................

39. It isn’t necessary for me to wear the Ao dai today.

I don’t ..............................................................................

40. Hanoi capital is generally not as exciting as Ho Chi Minh city. (more)

Ho Chi Minh city.........................................................................................................

Đáp án và Hướng dẫn làm bài

1.B

2. C

3. A

4. A

5. B

6. A

7. A

8. A

9. B

10. A

11. A

12. D

13. have seen

14. watching

15. wouldn’t rain/ would not rain

16. be done

17. fashionable

18. modernized

19.poet

20. striped

21. B

22. D

23. B

24. C

25. A

26. B

27. C

28. A

29. B

30. A

31. F

32. F

33. T

34. F

35. F

36. I wish I could speak English well.

37. This hotel was built six months ago.

38. He is interested in wearing jeans.

39. I don’t need to wear the Ao dai today.

40. Ho Chi Minh city is generally more exciting than Hanoi capital.

100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 chương trình mới năm 2021 - 2022 Học kì 1, Học kì 2 có đáp án

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 1

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. baggy                      B. minority

    C. style                         D. symbol

2. A. casual                      B. sale

    C. sleeveless                 D. slit

3. A. publish                     B. reputation

    C. until                         D. fun  

4. A. worked                    B. washed  

    C. appeared                D. stopped

II. Circle the best answers

1. The boss said he would fly to Ho Chi Minh city (last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time do you spend (to watch/ watch/ in watching/ watching) TV every day?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money to buy a sport car.

4. It seems difficult for me (having/ to have/ to having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used to wear/ used to wearing/ get used to wearing/ is used to wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want to (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not to go out/ don’t go out/ to go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (to hear/ hearing/ to hearing/ heard) from you.

III. Supply the correct verb form

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

……………………………………………………………………………………………

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking test last week.

 …………………………………………………………………………………………… 

3. The 24th Sea Games (just hold) in Thailand.

……………………………………………………………………………………………

IV. Rewrite the following sentences as directed

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

……………………………………………………………………………………………

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

……………………………………………………………………………………………

4. Many foreigners love the (beautiful) of Ha Noi and the (friendly) of people. (USE THE CORRECT FORM OF THE WORDS)

……………………………………………………………………………………………

5. ”Where do you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

……………………………………………………………………………………………

6. They will hold the meeting before May Day. (PASSIVE)

……………………………………………………………………………………………

V. Underline the word uncorrected then correct it

1. Uncle John said that he would go to Nha Trang tomorrow. 

→ ………………………………………………………………………………………..

2. I wish I can earn more money and work less. 

→ ….….….….….….….….….….….…………………………………………………… 

VI. Read the following passage and choose the best answers

    Tet is a national and.................... (1) festival in Vietnam. It is occasion for every Vietnamese to be reunited to think................. (2) their past activities and hope for good luck in the new year.

    Before Tet all houses.................. (3) white washed and ...................... (4) with colorful lights. Everybody is looking......................... (5) to a better life. In the new  year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping to receive money put in small  red  envelopes as they are wishing longevity to................... (7) grandparents and parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.

1. A. traditional        B. modern

    C. compulsory       D. convenient

2. A. about             B. with

    C. after               D. for

3. A. was               B. were

    C. are                 D. is

4. A. decorate        B. decorating

    C. to decorate         D. decorated

5. A. for              B. forward

    C. after               D. at

6. A. them              B. who

    C. these               D. they

7. A. his               B. her

    C. my                  D. their

8. A. take              B. not

    C. we                  D. be

VII. Listen to the reading of a letter then check the correct box for True or False

Statements True False
1.The writer is having a nice time in England.    
2.The weather is cool and the people are friendly.    
3.The writer only met Hoa in Hanoi.    
4.The writer bought lots of souvenirs and took a lot of photos.    

 

Đáp án

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others (1p): 

1. A. baggy                      B. minority

    C. style                         D. symbol

2. A. casual                     B. sale

    C. sleeveless                D. slit

3. A. publish                     B. reputation

    C. until                         D. fun  

4. A. worked                     B. washed  

    C. appeared                  D. stopped

II. Choose the best answers (2p):

1. The boss said he would fly to Ho Chi Minh city (last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time do you spend (to watch/ watch/ in watching/ watching) TV every day?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money to buy a sport car.

4. It seems difficult for me (having/ to have/ to having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used to wear/ used to wearing/ get used to wearing/ is used to wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want to (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7. She advised me (not to go out/ don’t go out/ to go out/ not go out) after dark.

8. I’m looking forward (to hear/ hearing/ to hearing/ heard) from you.

 

III. Supply the correct verb form (1,5p):

1. You (use) (swim) in this river when you were a boy?

      Did you use to swim in this river when you were a boy?

2. Lan (enjoy) (learn) English. She (pass) the English speaking test last week.

     Lan enjoys learning English. She passed the English speaking test last week.

3. The 24th Sea Games (just hold) in Thai Lan.

    The 24th Sea Games have just been held in Thailand.

 

IV. Rewrite the following sentences as directed (1,5p):

1. What a pity! I can’t answer this question. (I WISH…….)

    I wish I could answer this question.     

2. My father is repairing the roof of the house now. (PASSIVE)

   The roof of the house is being repaired by my father now.

3. This morning I got up late so I didn’t have time for breakfast. (BECAUSE)

    I didn’t have time for breakfast because this morning I got up late/ Because this   

   morning I got up late, I didn’t have time for breakfast.

4. Many foreigners love the (beautiful) of Ha Noi and the (friendly) of people. (USE THE CORRECT FORM OF THE WORDS)

   Many foreigners love the beauty of Ha Noi and the friendliness of people.    

5. “Where do you buy this computer?” My friend asked me. (REPORTED SPEECH)

     My friend asked me where I bought that computer.

6. They will hold the meeting before May Day. (PASSIVE)

      The meeting will be held before May Day.

 

V. Underline the word uncorrected then correct it (1p):

1. Uncle John said that he would go to Nha Trang tomorrow

→ the following day

2. I wish I can earn more money and work less.

→  could

 

VI. Read the following passage and choose the best answers (2p):

    Tet is a national and.................... (1) festival in Vietnam. It is occasion for every Vietnamese to be reunited to think................. (2) their past activities and hope for good luck in the new year.

    Before Tet all houses.................. (3) white washed and ...................... (4) with colorful lights. Everybody is looking......................... (5) to a better life. In the new  year’s eve, children are smartly dressed.......................... (6) are hoping to receive money put in small  red  envelopes as they are wishing longevity to................... (7) grandparents and parents. Wrong doings should...................... (8) avoided on these days.

1. A. traditional      B. modern

    C. compulsory      D. convenient

2.  A. about      B. with

    C. after      D. for

3. A. was      B. were

    C. are      D. is

4. A. decorate      B. decorating

    C. to decorate      D. decorated

5. A. for      B. forward

    C. after      D. at

6. A. them      B. who

    C. these      D. they

7. A. his      B. her

    C. my      D. their

8. A. take      B. not

    C. we      D. be

VII. Listen to the reading of a letter then check the correct box for True or False (1p):

Statements True False
1. The writer is having a nice time in England.  
2. The weather is cool and the people are friendly.  
3. The writer only met Hoa in Hanoi.  
4. The writer bought lots of souvenirs and took a lot of photos.  

100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 chương trình mới năm 2021 - 2022 Học kì 1, Học kì 2 có đáp án

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 2

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. PRONUNCIATION

Question 1. Choose the word that has the underlined part pronounced differently.

Đề thi Giữa học kì 2 Tiếng Anh 9 mới có đáp án (Đề 4)

Question 2. Choose the word that has the stress pattern different from that of the others.

Đề thi Giữa học kì 2 Tiếng Anh 9 mới có đáp án (Đề 4)

II. LANGUAGE FOCUS

Question 1. Use the correct tense or form of the verb given in each sentence.

1. Long asked me if I (go)..................... there the next day.

2. If it (not rain)........................ tonight, we’ll go to the movies.

Question 2. Choose one A, B, C or D that best fits the blank space in each sentence.

3. If you want to pass the English tests, you _______ study hard.

 A. can

 B. must

 C. will

 D. might

4. It rains heavily, ________ I can’t go to the movie with you.

 A. if

 B. but

 C. because

 D. so

5. People often go to that ________ to pray.

 A. hotel

 B. shrine

 C. school

 D. market

6. He wanted to know when I ______ go.

 A. will

 B. must

 C. had to

 D. have to

7. We have well-______ teachers.

 A. quality

 B. qualified

 C. to qualify

 D. qualifications

8. I look forward to ______ from you soon.

 A. hear

 B. heard

 C. to hear

 D. hearing

9. We usually go to our home village at least once ______the summer.

 A. at

 B. on

 C. in

 D. for

10. What do people do for a living in your village? → _____________________.

 A. They play soccer

 B. They watch TV

 C. They plant rice and raise cattle

 D. They go to the doctor.

III. READING

Read the passage and choose the best answer to the question.

AN EXCITING TRIP

I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm and he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car and has gone to Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly to Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.

1. Whom was this passage written about?

 A. Tim

 B. Tim’s brother or sister

 C. an engineer

 D. Darwin

2. What is the writer’s brother’s name?

 A. Tim

 B. Alice Springs

 C. Darwin

 D. Perth

3. What is Alice Springs?

 A. It is a beauty spot in Australia.

 B. It is a small town in Australia.

 C. It is a big firm Tim works for.

 D. It is Tim’s car.

4. Where will Tim fly to Perth from?

 A. His home town

 B. Alice Springs

 C. Darwin

 D. Australia

5. Why is Tim finding the trip very exciting?

 A. Because he has visited a great number of different places in Australia.

 B. Because he has just bought an Australian car on the trip.

 C. Because he can fly to Perth.

 D. Because it is the first time he has been abroad.

IV. WRITING: Complete the second sentence so that it has a similar meaning.

1/ “ I’m having a wonderful time here .” Cousin Mai said .

→ Cousin Mai said that______________________________________________

2/ He asked me: “Where will you go tomorrow?”

→ He asked me ____________________________________________________

3/ Binh can’t swim.

→ Binh wishes_____________________________________________________

4/ Because Anh studied hard, she got good grades. (rewrite, using “so”)

→ _______________________________________________________________

5/ Save some money or you won’t able to buy the house.

→ If you __________________________________________________________

Đáp án

I. Phonetic (1m)

 Question 1: (0.5m)  1. C   2. A

 Question 2: (0.5m)  3. B   4. A

II. Language focus (2.5ms)

Question 1: (0.5m)

 1. would go    2. doesn’t rain

Question 2: (2ms)

 3. B  4. D  5. B  6. C  7. B  8. D  9. C  10. C

III. Reading. (2.5ms)

 1. A   2. A   3. B   4. C   5. D

IV. Writing (2.5ms)

1. Cousin Mai said that she was having a wonderful time there.

2. He asked me where I would go the next day/ the following day.

3. Binh wishes he could swim.

4. Anh studied hard so she got good grades.

5. If you save some money, you will able to buy the house.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.

Đề thi Tiếng Anh lớp 9 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 4)

II. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions

6. We have lived in Hanoi …….. 4 years

 A. in

 B. since

 C. at

 D. for

7. Lan and Maryam are penpals. They ............ each other twice a month.

 A. writing

 B. has written

 C. write

 D. wrote

8. Lan enjoyed the peaceful atmosphere ............. Maryam was praying.

 A. while

 B. during

 C. when

 D. where

9. Malaysia is divided ……… 2 regions

 A. to

 B. into

 C. in

 D. on

10. Maryam was really ............... by the beauty of Hanoi.

 A. impressed

 B. impress

 C. impression

 D. impressive

11. The United States has a ............. of around 250 million.

 A. seperation

 B. population

 C. addition

 D. introduction

12. Vietnamese people are very ...................

 A. friend

 B. friendly

 C. friendliness

 D. friendship

13. Would you mind …… the door?

 A. open

 B. opened

 C. opening

 D. to open

14. We ……… in Lenin Park when it rained.

 A. walked

 B. have walked

 C. were walking

 D. walk

15. I often play soccer …… Sunday afternoon.

 A. in

 B. at

 C. after

 D. on

16. Kate hates ……… to classical music.

 A. listening

 B. listened

 C. listens

 D. listen

17. Mrs. Lan lives here, ………?

 A. does he

 B. doesn’t he

 C. does she

 D. doesn’t she

18. If Ba became rich, he …… travel around the world.

 A. can

 B. would

 C. will

 D. should

19. Nam suggested …… showers instead of baths to save water.

 A. takes

 B. take

 C. to take

 D. taking

20. Mrs Brown, as well as her two children, ………. traditional dress on the special occasions.

 A. make

 B. makes

 C. wears

 D. wear

21. Lan used …………….. pass the mosque on her way to primary school.

 A. walk

 B. walking

 C. to walking

 D. to walk

22. She asked me …………….. the most?

 A. what I liked food

 B. I liked what food

 C. what food I like

 C. what food I liked

23. Ao Dai is a rich source of ……………… for some designers.

 A. inspire

 B. inspiration

 C. inspirational

 D. inspirator

24. He is only 24, but he has already achieved …………… fame.

 A. worldwide

 B. similar

 C. common

 D. famous

25. Jean cloth is very strong and hardly …………….

 A. wears out

 B. puts on

 C. takes off

 D. tears out

III. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in the following question

26. Math and English are compulsory subject on this course.

 A. optioned

 B. required

 C. separated

 D. difficult

IV. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in the following question

27. This kind of jacket is considered to be very fashionable these days

 A. old

 B. away

 C. ancient

 D. update

V. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

28. Lan: Would you like to have lunch with us?

Mai: …………….

 A. All right

 B. Yes, I’d love to

 C. No, I wouldn’t like

 D. Yes, I do

29. Hoa: Congratulations on your winning

Minh: ………………..

 A. That’s very kind of you.

 B. You are welcome

 C. No, thanks.

 D. Yes, of course.

VI. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.

Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.

Đề thi Tiếng Anh lớp 9 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 4)

VII. Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions

37. No one has done any repairs to this house since people built it.

 A. This house hasn’t been done some repairs since it was built.

 B. This house has been done some repairs since it was built.

 C. This house hasn’t done some repairs since it was built.

 D. This house hasn’t been done some repairs since people built it.

38. Janet said to me, “Have you ever seen a UFO?”

 A. Janet told me if I had ever seen a UFO.

 B. Janet wanted to know whether I have ever seen a UFO.

 C. Janet asked me if I had ever seen a UFO.

 D. Janet asked me have I ever seen a UFO.

39. It's very crowded here. I wish ..................

 A. there was a few people

 B. there is no one

 C. there was so many people

 D. there weren’t anybody here

40. What sentence is correct?

 A. Would you mind if I asked you a question?

 B. Would you mind if I will ask you a question?

 C. Would you mind if I aske you a question?

 D. Would you mind if I asking you a question?

Đáp án

Đề thi Tiếng Anh lớp 9 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 4)

....................................

....................................

....................................

Trên đây là phần tóm tắt một số đề thi trong các bộ đề thi Tiếng Anh lớp 9 năm học 2021 - 2022 Học kì 1 & Học kì 2, để xem đầy đủ mời quí bạn đọc lựa chọn một trong các bộ đề thi ở trên!

Lưu trữ: Bộ đề thi Tiếng Anh lớp 9 chương trình thí điểm cũ

Xem thêm bộ đề thi các môn học lớp 9 năm học 2021 - 2022 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 9 tại khoahoc.vietjack.com

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 9 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Loạt bài Đề thi các môn học lớp 9 năm học 2021 - 2022 học kì 1 và học kì 2 được biên soạn bám sát cấu trúc ra đề thi mới Tự luận và Trắc nghiệm giúp bạn giành được điểm cao trong các bài thi lớp 9.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.




Nhóm học tập 2k7