Top 30 Đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 9 chọn lọc, có đáp án



Bộ đề tổng hợp Top 30 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 học kì 1 và học kì 2 chọn lọc, có đáp án, cực sát đề chính thức gồm các đề kiểm tra 15 phút, đề thi giữa kì, đề thi học kì. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài kiểm tra, bài thi môn Tiếng Anh lớp 9.

Mục lục Đề kiểm tra Tiếng Anh 9

Top 15 Đề kiểm tra Học kì 1 Tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án

Quảng cáo

Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 Giữa học kì 1 có đáp án

(mới) Top 4 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 Giữa kì 1 năm 2020 - 2021 có đáp án

Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Top 15 Đề kiểm tra Học kì 2 Tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án

Quảng cáo


Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 Giữa học kì 2 có đáp án

Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

A. failed     B. reached     C. absorbed     D. solved

A. invited     B. attended     C. celebrated     D. displayed

A. removed     B. washed     C. hoped     D. missed

A. looked     B. laughed     C. moved     D. stepped

A. walked     B. entertained     C. reached     D. looked

II. Choose the best option to complete the sentences

1. English is a/an ______ language in Vietnam.

A. one     B. optional     C. compulsory     D. foreign

2. Life in Vietnam is different ______ that in Malaysia.

A. off     B. on     C. to     D. from

3. He has known that woman ______ seven months.

A. for     B. in     C. since     D. at

4. At my school, students have to wear a/an ______.

A. clothes     B. style     C. uniform     D. clothing

III. Put the verbs in the brackets in the right form or tense

1. He wishes he ____________________a sister. (have)

2. Malaysia ________________________ into two regions. (divide)

3. She ____________________English for nearly 4 years. (study)

4. We _______________________ Nha Trang last month. (visit)

IV. Rewrite these following sentences as directed

1. People speak English and French in Canada. (Change into passive)

-> English and French________________________________________________

2. People built that school thirty years ago. (Change into passive)

-> That school______________________________________________________

ĐÁP ÁN

I.

1. B 2. D 3. A 4. C 5. B

II.

1. B 2. D 3. A 4. C

III.

1. had 3. has studied
2. is divided 4. visited

IV.

1. English and French are spoken in Canada.

2. That school was built thirty year ago.

Đề thi Tiếng Anh lớp 9 Giữa học kì 1

Thời gian làm bài: 60 phút

I. Choose the best answer to complete each sentence below.

1. They ................ him if they could come there the day after.

A.ask    B.asks    C.asked    D.say

2. This picture is …………… by Tom

A.to paint   B.painted    C.painting    D.paint

3. Could you please stop ...................... so much noise?

A.making    B.make    C.made    D.to make

4. She ................... the new words before using them in her writing.

A.looks up    B.looks out    C.looks for    D.looks after

5. It’s very kind ..................... you ..................... say so!

A.to/to    B.with/to    C.of/to    D.from/to

6. We will be there ............... 5 .00 o’clock early .................... the morning.

A.in/at    B.in/on    C.on/in    D.at/in

7. He hasn’t seen her ...................................... last year.

A.for    B.since    C.in    D.at

8. It was an ............................ trip.

A.enjoy    B.enjoyment    C.enjoyable    D.enjoying

9. She was ........................... because of her bad result.

A.happy    B.happily    C.unhappily    D.unhappy

10. He was tired, ............................... he took a rest before going on the work.

A.so     B.and    C.but    D.if

II. Put the correct form of the verbs in brackets.

1.What about ....................................(ask) our teacher for help?

2.I suggested ........................................ (help) our mother with the house work.

3.If he ............................................(be) a student, he must wear school uniform.

4.This newspaper is ........................(publish) every day. It’s a daily newspaper.

5.I don’t know who ..............................(invent) this machine?

III. Rewrite the following sentences beginning with the words given.

1. The workers will build a new school in my country next year.

-> A new school ……………………………………………

2. He is a careful driver.

-> He …………………...........................................................

3. Let’s go swimming!

-> I suggest that we ……………………………....................

4. She couldn’t join us because she was busy.

-> She was busy, so……………….........................................

5. My mother washed these clothes.

-> These clothes ………………………………….................

IV. Read the passage and decide which statements are T or F.

London is Britain’s biggest city. It is very old city and dates back to Romans. It’s a city of historic buildings and churches and it has many beautiful parks. It also has some of the best museums in the world. London is very crowded in summer. It is a popular city with foreign tourists, and has more than eight million visitors a year. The city is famous for its shopping and department stores. London has an excellent underground railway system, so it is easy for tourists to get around. In London, there are plenty of good restaurants where you can get excellent British food. The city also has lots of good Indian, Chinese, Japanese, Italian and Greek restaurants.

T – F statements.

1. None of the cities in Britain is bigger than London     ….

2. Lon Don has historic buildings and churches.     ….

3. Most of the best museums in the word are situated in London.     ….

4. London is not busy in summer.     …..

5. Foreign tourists like visiting London.     ….

Đáp án

I. Choose the best answer to complete each sentence below.

1. C     2. B     3. A     4. A     5. C

6. D     7. B     8. C    9. D     10. A

II. Put the correct form of the verbs in brackets.

1. asking     2. helping     3. is     4. published    5. invented

III. Rewrite the following sentences beginning with the words given.

1. A new school will be built in my country next year by the workers.

2. He drives carefully.

3. I suggest that we should go swimming.

4. She was busy, so she couldn’t join us.

5. These clothes were washed by my mother.

IV. Read the passage: T – F statements.

1. T     2.T    3.F     4.F    5.T

Xem thêm các đề kiểm tra, đề thi các môn học lớp 9 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 9 tại khoahoc.vietjack.com

300 BÀI GIẢNG GIÚP CON LUYỆN THI LỚP 10 CHỈ 399K

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 9 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Loạt bài Đề kiểm tra Hóa 9 Học kì 1 và Học kì 2 gồm các đề kiểm tra 15 phút, 1 tiết, đề kiểm tra học kì được biên soạn bám sát cấu trúc ra đề kiểm tra mới gồm phần Tự luận và Trắc nghiệm giúp bạn giành được điểm cao trong các bài thi và bài kiểm tra Hóa học lớp 9 hơn.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.




Nhóm hỏi bài 2k6