Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 1 có đáp án (Đề 3)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1) A. hand       B. bank       C. sand       D. band

2) A. money       B. month       C. monkey       D. monitor

3) A. change       B. hungry       C. stronger        D. single

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

4) A. experience       B. embarrass       C. floppy       D. embrace

5) A. idol       B. video       C. birthday       D. imagine

6) A. cotton       B. happen       C. extreme       D. quickly

Choose the best answer to complete each sentence.

7) A person or thing that is loved and admired very much is the ..............

A. ideal       B. idea       C. idol       D. fan

8) A short part of a film or movie that is shown separately is called a ......

A. picture       B. clip       C. news       D. cartoon

9) She ..................... shyly at him and then lowered her eyes.

A. looked       B. stared       C. glanced       D. sighted

Quảng cáo

10) This ........................ girl was disliked by the rest of the class.

A. helpful       B. sneaky       C. unselfish       D. generous

11) He pulled a(n) ......................... of 10 pounds notes out of his pocket.

A. sum       B. amount       C. piece       D. wad

12) I’ve never fallen in such a(n) ............................ situation before.

A. embarrassed       B. embarrassing       C. confused       D. confusing

13) The children were ......................... about opening their presents.

A. interested       B. fond       C. keen       D. excited

14) I know from ............................ that he’ll arrive late.

A. knowledge       B. experience       C. understanding       D. reality

15) Andrew .................... the test before so he...................... it very easy.

A. did/ had found       B. had done/ found

C. was doing/ found       D. did/ was founding

Đáp án

1B 2D 3C 4C 5D
6C 7C 8B 9C 10B
11D 12B 13D 14B 15B
Quảng cáo

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa