Top 100 Đề thi Tiếng Anh lớp 11 năm 2021 - 2022 Học kì 1, Học kì 2 có đáp án



Bộ đề tổng hợp 100 Đề thi Tiếng Anh lớp 11 năm học 2021 - 2022 Học kì 1 & Học kì 2 chọn lọc, có đáp án, cực sát đề chính thức gồm các đề thi giữa kì, đề thi học kì. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi Tiếng Anh 11.

Mục lục Đề thi Tiếng Anh 11 có đáp án

Bộ Đề thi Tiếng Anh lớp 11 năm 2021 - 2022


Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

1) A. pretty       B. pretend       C. pretext       D. prepare

2) A. teachers       B. arrives       C. textbooks       D. combs

3) A. corn       B. cup       C. can       D. city

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

4) A. illiteracy       B. province       C. primary       D. country

5) A. eradicate       B. minority       C. campaign       D. ethnic

6) A. highland       B. northern       C. village       D. effective

Choose the best answer to complete each sentence.

7) The ........................... of masses is an essential educational way of our party and people.

A. generalization       B. role       C. duty       D. universalization

8) The loving-peace people have been working for the ......................... of World Peace.

A. access       B. glory       C. success       D. promotion

9) There is a ......................... to raise money for the needy.

A. campaign       B. mobilization       C. movement       D. A and B

10) A group of people from a particular or of a particular race living in a country where the main group is of different culture or race is called...........

A. mountaineers       B. ethnic minority

C. nations       D. undeveloped people

11) The new tax policy comes into effect next month.

A. comes into use       B. begins to apply       C. starts       D. A and B

12) A situation in which something is happening or a lot of things are being done is a(n) ..................

A. work       B. action       C. activity       D. happening

13) You’re ......... your time trying to persuade him; he’ll never help you.

A. wasting        B. spending       C. losing        D. missing

14) The most important thing we should do now is to tackle the problem of widespread ......................... .

A. illiterate        B. illiteracy        C. literate       D. literacy

15) Someone told us ........................... sit on the stairs.

A. don’t       B. not       C. not to       D. to not

16) “Don’t forget to ring me”

A. I advised David to ring me       B. I reminded David to ring me

C. I offered to be rung       D. You promised to ring me

17) The doctor advised him ......................... and to take up some sport.

A. stop smoke       B. stop smoking

C. to stop smoking       D. to stop to smoke

18) I have told him never ........... to buy some potatoes on the way home.

A. come       B. comes       C. came       D. to come

19) Professional people expect ................. when it is necessary to cancel an appointment.

A. you to call them       B. that you would call them

C. you calling them       D. that you are calling them

20) ..................... me to phone them before I go out.

A. Remind       B. Remember       C. Mention       D. Make

21) The conductor asked ......................... in the bus.

A. them to please not to smoke       B. that they should not smoke

C. them not to smoke       D. them not to smoke

22) He told us to wait him at the bus stop .......................... .

A. tomorrow       B. next Sunday       C. yesterday       D. the previous day

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

23) David asked me telling him the time.

       A       B       C       D

24) I warned them not climb the mountain in such bad weather.

       A        B       C       D

25) They voluntarily spent their vacations to teach illiterate people to read and write.

       A       B       C       D

26) The policeman ordered the suspect to not remove his hands from the car.

      A        B       C       D

27) The teacher told us to keep quietly during the lesson.

       A       B        C        D

Write the following sentences in Reported Speech.

28) “You had better go to the doctor”.

=> He urged me................................................................................................

29) “You’ve got to lend me some money!”

=> He begged me.............................................................................................

30) “Give me your homework.”

=> The teacher told us......................................................................................

31) “Please, don’t smoke in my car.”

=> He asked us..................................................................................................

32) “I’ll buy you an ice-cream.”

=> My Dad promised........................................................................................

33) “Would you like to have a drink with me?”

=> He invited me..............................................................................................

34) “You should give up smoking.”

=> The doctor advised me...............................................................................

35) “Don’t shoot.”

=> The General ordered us.............................................................................

Đáp án

1A 2C 3D 4A 5D 6D 7D
8D 9D 10B 11D 12C 13B 14B
15C 16B 17C 18D 19A 20A 21C
22D 23B 24B 25B 26B 27C x

28) He urged me to go the doctor.

29) He begged me to lend him some money.

30) The teacher told us to give him our homework.

31) He asked us not to smoke in his car.

32) My Dad promised to buy me an ice-cream.

33) He invited me to have a drink with him.

34) The doctor advised me to give up smoking.

35) The General ordered us not to shoot.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 1

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

Choose the best answer (A,B,C or D) for each sentence.

Câu 1: She is very shy; that's why she doesn't enjoy parties.

A. If she hadn't been too shy, she would have enjoyed parties.

B. If she weren't shy, she will enjoy parties.

C. She said that if she wasn't very shy, she would enjoy parties.

D. If she weren't very shy, she would enjoy parties.

Câu 2: Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

A. successful       B. together       C. relation       D. celebrate

Câu 3: On the New Year's Day, friends and relatives pay New Year calls.

A. give a ring       B. exchange New Year wishes

C. come to visit       D. visit and exchange New Year wishes

Câu 4: Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting:

While I did my homework, I had a good idea.

       A       B        C D

Câu 5: "Thank you very much for your help, John," said Daisy.

A. Daisy would like John to help her.

B. Daisy told John to help her

C. Daisy wanted John to help her and said thanks

D. Daisy thanked John for helping her

Câu 6: One third of the world's ................... consumes two thirds of the world resources.

A. men       B. population       C. human       D. people

Câu 7: John………………..to return my book the next Friday.

A. proposed       B. reminded       C. suggested       D. promised

Câu 8: Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

A. pagoda       B. calendar       C. relative       D. decorate

Câu 9: I apologized ........................ the book at home.

A. leaving       B. to leave       C. for leaving       D. to leaving

Câu 10: I'm sorry you've missed the train, it…………….five minutes ago.

A. has been left       B. left       C. has left       D. had left

Câu 11: The doctor advised him ......................... and to take up some sport.

A. to stop smoking       B. to stop to smoke       C. stop smoking       D. stop smoke

Câu 12: Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting:

He said that if he has more time, he would come to see us.

      A       B       C       D

Câu 13: I threw my old trainers and bought some new ......................... .

A. ones       B. any       C. one       D. some

Câu 14: Before TET, housewives are always busy cooking …………………… foods

A. traditionally       B. traditional       C. traditionize       D. tradition

Câu 15: He didn't come to class for three days ,and…………………. knows where he is .

A. everyone       B. anyone       C. noone       D. some one

Câu 16: Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting:

I couldn't make my car to start this morning.

      A       B        C       D

Câu 17: If I ........................... you, I'd call and apologize.

A. were       B. Was       C. would be       D. am

Câu 18: Some high school students take part in helping the handicapped.

A. play a role of       B. are a part of       C. participate       D. take a place of

Câu 19: In some many European countries, people of all ages.....................birthdays.

A. prefer       B. display       C. celebrate       D. present

Câu 20: Bob wrote some letters and then went to bed.

A. After Bob had gone to bed, he wrote some letters.

B. After Bob had written some letters, he went to bed.

C. While Bob was writing some letters, he went to bed.

D. Before Bob wrote some letters, he had gone to bed.

Câu 21: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

A. hold       B. hour       C. happy       D. husband

Câu 22: There's ……………….sharp in my shoe and I feel hurt.

A. anything       B. everything       C. something       D. nothing

Câu 23: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

A. change       B. machine       C. children       D. church

Câu 24: A situation in which people or organizations compete with each other to find out who is the best at something.

A. activity       B. participation       C. competition       D. performance

Câu 25: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

A. passenger       B. generous       C. guitarist       D. village

Câu 26: I expected……………….the job in that company.

A. being offered       B. offering       C. to be offered       D. to offer

Câu 27: I closed all the windows and then locked the door.

A. Having closed all the windows, I locked the door.

B. Having locked the door, I closed all the windows.

C. Having locked the door, then all the windows were closed.

D. Having closed all the windows, then the door was locked.

Câu 28: I remember someone gave me a teddy bear on my 10th birthday.

A. On my 10th birthday, I was given a teddy bear and I remember.

B. I remember being given a teddy bear on my 10th birthday.

C. A teddy bear is remembered to give me on my 10th birthday.

D. Someone is remembered gave me a teddy bear on my 10th birthday.

Câu 29: "Where did you get money to pay………….. this hat?" his father asked.

A. with       B. about       C. of       D. for

Câu 30: The most important thing of a true friendship is............................

A. richness       B. unselfishness       C. happiness       D. selfishness

Choose the correct answer – A, B C or D – to complete the passage.

      To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always (31)………. joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may be someone you have known all your life or someone you have grown (32)………………with.

      There are all sorts of things that can (33)……………about this special relationship. It may be the result of enjoying the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for ages. However, it really takes you years to get to know someone well (34)…………to consider your best friend.

      To the majority of us, this is someone we trust completely and (35)………….. understands us better than anyone else. It’s the person you can tell him or her your most intimate secrets .

Câu 31: A. share       B. spend       C. give       D. have

Câu 32: A. through       B. in       C. up       D. on

Câu 33: A. cause       B. provide       C. result       D. bring

Câu 34: A. enough       B. such       C. so       D. too

Câu 35: A. which       B. whom        C. who       D. Whose

Choose the correct answer – A,B,C or D – to each question

      Mankind is feeling greater pressure from the expanding number of people. The area of the earth can never be expanded. Nor are there endless sources of food and clothing. Yet people are being born faster than they are dying. In the next forty years, the world population may double. How can so many people be fed? What is worse, there is danger that someday mankind will have only standing room.

      Birth control should be a basic policy in our country. China has the greatest number of population in the world. With a high birth rate, the production of grains and goods will be unable to meet the need of the people. To raise people’s living standard, we must practise birth control.

      There are disadvantages of a family having more children. First, parents cannot give their children a good breeding in food, clothing and shelter, let alone education. Second, child-rearing will exhaust the parents, leaving no time and energy for their work. Last, a family with more children will increase the burden of society.

Câu 36: Which of the following sentences is TRUE?

A. The faster the population grow the more natural resources we own.

B. The natural resources are always enough to supply the hugest population.

C. It's necessary to practise birth control to raise people's living standards.

D. The production of grains always meet the need of people.

Câu 37: Which country has the greatest population in the world?

A. Canada       B. The United States       C. Britain       D. China

Câu 38: The world population may double in the next forty years because............................

A. people don't know how to limit population

B. government hasn't provided birth-control methods.

C. people are being born faster than they are dying

D. each individual isn't responsible for limiting population.

Câu 39: In a family having more children,...............................

A. the parents cannot remember all the children's name.

B. the children cannot be given a good breeding in food, clothing, shelter, education.

C. the parents will die at their young age.

D. it's very difficult for children to take care of their parents.

Câu 40: Mankind is feeling greater pressure from........................

A. the supplying of food and clothing

B. the expanding number of people.

C. the building of remote regions

D. the expanding the area of the earth.

Đáp án

1D 2D 3D 4A 5D 6B 7D 8A 9C 10B
11A 12B 13A 14B 15C 16C 17A 18C 19C 20B
21B 22C 23B 24C 25C 26C 27A 28B 29D 30B
31A 32C 33D 34A 35C 36C 37D 38C 39B 40B

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 2

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

(Đề 3)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 1. Brian wants to borrow Andrew’s cellphone for a while.

Brian: “Do you mind if I use your cellphone for a while?” – Andrew: “__________.”

A. You can say that again.       C. Not at all. Feel free.

B. Certainly, it’s true.       D. Yes, you can use it.

Question 2. Alice and Sarah are talking about their study at school.

Alice: “I think that your study result is much better.” – Sarah: “___________.”

A. No, thanks. I can do it.       C. Yes, please. Just a little.

B. You’ve got t be kidding. I think it’s bad.       D. Thank you. I’d love to.

Pick out the word that has the primary stress different from that of the other words.

Question 3. A. determine        B. cultural       C. informal       D. tradition

Question 4. A. person       B. signal       C. instance       D. attract

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions

Question 5. Most vacationers can’t stand travelling in packed cars or stay in dirty hotel rooms.

       A        B        C        D

Question 6. Every country has its own traditions, some of them have existed for centuries.

       A        B        C        D

Question 7. The shocking news in newspapers are what people are talking about this morning.

       A       B        C       D

Choose the most suitable words or phrases to fill in the blanks.

Question 8. We’d better ________ early so as to avoid the heavy traffic.

A. Set off       B. go about       C. come apart       D. take up

Question 9. When you come out of the lift, you will see 2 doors, a red one and a blue one. My door is ________ blue.

A. An       B. 0       C. a       D. the

Question 10. By the end of next year, Geogre __________ Japanese for 2 months.

A. Has learnt       B. would learn       C. will have learnt       D. will learn

Question 11. Because I was short ________ money to buy a book yesterday, I had to borrow some from my friend.

A. On       B. of       C. at       D. in

Question 12. The suspect is believed _________ by the police some days ago.

A. Having released       C. to be released

B. To have been released       D. to being released

Question 13. In American culture, people avoid asking someone about age, ________, and salary because this is considered impolite.

A. Marry       B. married       C. marrying       D. marriage

Question 14. My sister is _______ seafood, so she never tries these delicious dishes.

A. Allergic to       B. tired of       C. keen on       D. preferable

Question 15. The policeman wanted to know where he _________.

A. Was night before       C. was last night

B. Had been the previous night       D. had been the last night

Question 16. Many plants and animals are now under threat of ___________.

A. Expression       B. explusion       C. extinction       D. extension

Question 17. Learning English isn’t so difficult once you ____________.

A. Get down to it       B. get on it       C. get down with it       D. get off it

Question 18. It never __________ his mind that his dishonesty would be discovered.

A. Crossed       B. came       C. spunk       D. passed

Question 19. It was one of ______ I’ve ever seen.

A. The most boring film       C. most boring films

B. The film more borings       D. the more boring films

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

Question 20. A. balance       B. bake       C. brave       D. station

Question 21. A. booked       B. ended       C. matched       D. pushed

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 22. Think about the interviewer’s comments because they may help you prepare better when you are called for the next job interview.

A. Remarks       B. compliments       C. characters       D. behaviours

Question 23. Life on Earth is disappearing fast and will continue to do so unless urgent action is taken.

A. Polluting       B. destroying       C. vanishing       D. damaging

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following questions.

Question 24. Sorry, I can’t come to your party. I am snowed under with work at the moment.

A. Interested in       B. busy with       C. relexed about       D. free from

Question 25. The consequences of the typhoon were disatrous due to the lack of effective measures.

A. Meaningful       B. beneficial       C. excited       D. damaging

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning.

Question 26. “Would you like a cup of coffee?” he said.

A. He asked me if I would like a cup of coffee.

B. He offered me a cup of coffee.

C. He wondered if I would like a cup of coffee.

D. He wanted me to drink a cup of coffee.

Question 27. Mary lost her ticket. She didn’t go to the concert.

A. If Mary hadn’t lost her ticket, she would go to the concert.

B. Hadn’t Mary lost her ticket, she would have gone to the concert.

C. If Mary had lost her ticket, she would have gone to the concert.

D. Had Mary not lost her ticket, she would have gone to the concert.

Question 28. It is certain that he didn’t finish his homework last night because he spent all night playing computer games.

A. He shouldn’t have finished his homework last night because he spent all night playing computer games.

B. He needn’t have finished his homework last night because he spent all night playing computer games.

C. He mustn’t have finished his homework last night because he spent all night playing computer games.

D. He can’t have finished his homework last night because he spent all night playing computer games.

Question 29. The new retaurant looks good. However, it seems to have few customers.

A. If it had a few more customers, the new restaurant would look better.

B. The new restaurant would have more customers if it looked better.

C. In order to get more business, the new restaurant should improve its appearance.

D. However good the new restaurant looks, it doesn’t appear to attract many customers.

Question 30. She suddenly left the job. We were all surprised at this.

A. As we were all surprised, she suddenly left the job.

B. Although she suddenly left the job, we weren’t all surprised.

C. She suddenly left the job in order to surprise us all.

D. That she suddenly left the job surprised us all.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase for each of the blanks.

During the last 400 years, most scientists have (31)_______ on mathematics for the development of their inventions or discoveries. However, one great British scientist, Michael Faraday, did not make (32)_______ of mathematics. Faraday, the son of a poor blacksmith, was born in London in 1791 and had no education beyond reading and writing.

In 1812, Faraday was hired as a bottle washer by the great chemist Humphrey Davy. Later, Faraday became a greater scientist than Davy, making the last years of Davy’s life embittered (33)________ jealousy. Faraday made the first electric motor in 1821, a device that used electricity to produce movement. Then Faraday became interested in the relationship between electricity and magnetism. In 1831, he (34)_________ that when a magnet is moved near a wire, electricity flows in the wire. With this discovery, he produced a machine for making electricity called dynamo. Faraday then went on to show how electricity affects chemical substances.

Because Faraday believed that money should be given to the poor, when he grew old, he was very poor. However , Queen Victoria (35)________ him for his discoveries by giving him a stipend and a house. He died in 1867.

Question 31. A. made       B. consisted       C. relied       D. insisted

Question 32. A. usage       B. use       C. utilization       D. advantage

Question 33. A. from       B. by       C. discovered       D. created

Question 34. A. insisted       B. invented       C. discovered       D. created

Question 35. A. rewarded       B. supplied       C. prized       D. awarded

Đáp án

1C 2B 3B 4D 5D 6C 7C
8A 9D 10C 11B 12C 13D 14A
15B 16C 17C 18A 19A 20A 21B
22A 23C 24D 25B 26B 27D 28D
29D 30D 31C 32B 33D 34C 35A

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 11

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

Choose the word in each group that has the underlined part is pronounced differently from the rest.

1. A. helped B. grabbed C. trapped D. stopped

2. A. rubs B. books C. stops D. wants

3. A. aged B. bridged C. marched D. enjoyed

4. A. chance B. teaching C. psychological D. children

Choose the best answer among A, B, C or D that best complete each of the following sentences.

5. “___________ send this document to my office by fax? ” “Certainly .”

A. Would you like       B. Would you mind       C. Could you       D. Why not

6. She lives in the house _____________.

A. which has the red door       B. has the red door

C. that with the red door       D. with it red door

7. Jenny, __________ you have never met before, is a famous singer.

A. that       B. whose       C. whom       D. which

8. Happy birthday to you! -_______________.

A. I’m very happy       B. The same to you        C. Many happy returns       D. Thanks

9. People are destroying the air by adding ____________________ to it.

A. pollutants       B. polluters       C. pollution       D. polluted

10. Lady Astor was the first woman ________________ her seat in Parliament.

A. take       B. to take       C. taking       D. taken

11. In Britain, the most common leisure activities are home-based.

A. special       B. popular       C. standard       D. distinctive

12. I’m very fond _____________ natural spectacular scenery.

A. of       B. in       C. with       D. at

13. The book_________ by Xuan Dieu is a best-seller.

A. wrote       B. written       C. writing       D. write

14. Neil Armstrong was the first human to _________on the moon.

A. set foot       B.set feet        C. put foot        D. put feet

15. Yuri Gagarin lifted off _________space aboard the Vostok 1 on April 12th ,1961.

A. up       B. into       C. for       D. within

16. China ________its first spacecraft into space on October 15th ,2003.

A. steered       B. drove        C. launched        D. sent

17. It was the woman who ________ us English last year.

A. taught       B. teaches C. has taught       D. had taught

18. Both his brother and sister __________ very good at chemistry.

A. is       B. was C. are       D. has been

19. It was this ring ________was given to Mary at her wedding.

A. it       B. that       C. where       D. in which

20. I left it __________ on the table ________ in the drawer.

A. either – nor       B. neither – or       C. either – or       D. either – and

21. John:” I’ve passed my final exam.”-Tom: “________”

A. Good luck       B. It’s nice of you to say so

C. That’s a good idea       D. Congratulations

22. The guitarist ________________at the concert last night is internationally famous.

A. played       B. playing       C. who play       D. was playing

Choose the correct sentence which has the same meaning as the given one.

23. Jack don’t speak French and neither does Tim

A. Jack speaks French, but Jim does.       B. Jack and Tim speaks a little French.

C. Neither Jack nor Tim speaks French.       D. Neither Jack nor Tim speak French.

24. It’s years since I last went to a basketball match.

A. I hadn’t gone to a basketball match for years.

B. I last went to a basketball match for years ago.

C. I haven’t been to a basketball match for years.

D. I have never played basketball for year.

25. Mary gave John the money.

A. It was Mary who gave John the money.       B. It is Mary who gave John the money.

C. John gave Mary the money.       D. Mary gave money for John.

Choose the underlined part among A, B, C or D in each sentence that needs correcting.

26. British people are very interesting in watching and taking part in sports.

       (A)       (B)        (C)        (D)

27. It is almost impossible to find two persons who opinions are the same.

       (A)       (B)        (C)       (D)

28. He comes from Venezuela, that is a Spanish speaking country.

       (A)       (B)        (C)       (D)

29. It is the room that cleans every day by my sister.

      (A)       (B)       (C)        (D)

30. They don’t neither take part in sports nor watch them on TV.

      (A)        (B)        (C)        (D)

Read the passage below and choose the best answer among A, B, C or D for each question :

Once there were lots of pandas in the mountains of Western China. Today they are becoming extinct. The reason is that they cannot find enough food. Pandas eat bamboo leaves. They do not like another food. The bamboo grows very slowly. It can take 10 years for a bamboo to grow from a seed to a big plant. Some types of bamboo have seeds only once every 60 years. Pandas must wait many years for their food to grow. While the bamboo is growing, pandas do not have enough leaves to eat.

Farmers are using more and more of the land on the mountain side to grow food for man. The farmers cut down the bamboo. Bamboo leaves become less plentiful. Pandas can not find enough food to eat. They starve and die.

China and World Wildlife Fund (WWF) are trying to save the pandas. In 1979 they began to set up special parks where pandas live. Once such park is the Wolong Reserve in Sichuan. The Wolong Reserve has the highest number of pandas in the world. Scientists come here to study the panda’s eating and mating habits. By learning more about panda’s habits, scientists can save it from extinction.

31. Where could we find a lot of pandas?

A. In the mountains in the West of China       B. In the national parks of the world.

C. On bamboo trees       D. On the coast of Western China.

32. What is the main food of pandas?

A. Bamboo trees       B. Bamboo leaves       C. Bamboo roots       D. Young bamboo trees

33. How long does it take a bamboo to grow into a big plant?

A. 10 months       B. A decade       C. A century       D. 60 years

34. Why do farmers cut down bamboo trees ?

A. To get food for pandas       B. To drive pandas away

C. To make pandas starve and die       D. To get farm land

35. What do scientists do to save pandas from extinction?

A. They plant bamboo trees .

B. They set up parks for them.

C. They study about panda’s habits.

D. They study about panda’s habits and set up parks for them.

Choose the word or phrase among A, B, C or D which best fits each gap of the passage.

We need energy to live and work. Our major source of…(36)……….is oil. Oil is one kind of fossil fuel. The amount of fossil fuel in the world is……(37)….Therefore, we must save it, and the same time, we must find new sources of energy. Geothermal heat and nuclear power are……(38)….sources of energy. They can give us electricity. Other alternative sources are the sun, waves and water. The sources are not only …(39)……and available but also clean and safe for the…(40)…People should develop and use them more and more in the future.

36. A. energy       B. energetic       C. energize       D. energetically

37. A. limit       B. limitation       C. unlimited       D. limited

38. A. alternative       B. polluted       C. harmful       D. expensive

39. A. unlimited       B. harmful       C. polluted       D. dangerous

40. A. ecologists       B. invention       C. environment       D. atmosphere

Đáp án

1B 2A 3C 4C 5C 6A 7C 8D 9A 10B
11B 12A 13B 14A 15B 16C 17A 18C 19B 20C
21D 22B 23C 24C 25A 26B 27C 28B 29A 30A
31A 32B 33B 34D 35D 36A 37D 38A 39A 40C

....................................

....................................

....................................

Trên đây là phần tóm tắt một số đề thi trong các bộ đề thi Tiếng Anh lớp 11 năm học 2021 - 2022 Học kì 1 và Học kì 2, để xem đầy đủ mời quí bạn đọc lựa chọn một trong các bộ đề thi ở trên!

Lưu trữ: Bộ đề thi Tiếng Anh lớp 11 cũ

Xem thêm các đề thi các môn học lớp 11 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k5: fb.com/groups/hoctap2k5/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.




2005 - Toán Lý Hóa