Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 1 có đáp án



Phần dưới là danh sách Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 1 có đáp án. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài kiểm tra, bài thi môn Tiếng Anh lớp 11.

Mục lục Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 1 (Đề số 1)

Thời gian làm bài: 15 phút

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

1. While I did my homework, I had a good idea.

      A       B       C       D

2. Don’t make so much fusses over the children.

      A       B       C       D

3. John’s friends had celebrated a farewell party for him last Sunday

       A       B       C       D

4. After she bought herself a new motorbike, she sold her bicycle.

       A       B C       D

5. She did not know where most of the people in the room are from.

       A       B       C        D

Quảng cáo

Read the passage and choose the best answer for each blank.

MARIA’S HOMECOMING

When the bus ... (36) ... in a small square, Maria was reading her magazine and didn’t realize that she had arrived at her destination. “This is Santa Teresa,” Martin said. “You’ve arrived home!” I suppose your cousin will be ... (37) ... for us. Come on. I’ll carry the bags.” Maria thought, “All those years when I ... (38) ... in New York, I used to dream if this moment. And now it’s real, I can’t believe it! Here I am, I’m really standing in the square.” Santa Teresa was Maria’s birthplace, but she often left the town at the age of six. She had some ... (39) ... of the town, and some photos, but did she belong here still? She didn’t know. Nobody was waiting in the square. Perhaps her cousin Pablo hadn’t received Maria’s letter. “What are we going to do now?” asked Martin. “There isn’t ... (40) ... a hotel here!”

6. A. reached       B. got       C. stooped       D. came

7. A. expecting       B. waiting       C. welcoming       D. receiving

8. A. was living       B. have lived       C. live       D. am living

9. A. recall       B. memories       C. thinking       D. remembering

10. A. even       B. hardly       C. too       D. very

Arrange these words or groups of words in the correct order.

1. to/ play/ five/ He/ piano/ started/ the/ years/ ago

=>.......................................................................................................................

2. he/ was/ not/ hungry/ all/ had/ day/ Tim/ because/ eaten

=>.......................................................................................................................

3. letter/ the/ ,/ opening/ the/ was/ telephone/ I/ rang/ While

=>.......................................................................................................................

4. the/ during/ quite/ Britain/ much/ winter/ It/ snows/ in

=>.......................................................................................................................

5. seen/ were/ the/ ever/ They/ poorest/ people/ I/ had/

=>........................................................................................................................

Quảng cáo

Đáp án

1A 2B 3B 4A 5D

6. stopped

7. waiting

8. was living

9. memories

10. even

11. He started to play the piano five years ago.

12. Tim was hungry because he had not eaten anything all day.

13. While I was opening the letter, the bell rang.

14. It snows quite much in Britain during the winter.

15. They are the poorest people I had ever seen.

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 1 (Đề số 2)

Thời gian làm bài: 15 phút

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

1. I couldn’t make my car to start this morning.

      A       B       C       D

2. There are a lot of work to do here.

       A        B        C        D

3. I’m sure he is incapable in running a mile in four minutes.

      A        B        C        D

4. Good friendship should be basing on mutual understanding.

      A        B        C        D

5. I’m delighted hearing that you have made much progress in your study.

      A        B        C        D

Read the passage and choose one correct answer for each question.

MANDI’S MAKING FRIENDS

My name’s Mandi. Three months ago, I went to disco where I met a boy called Tom. I guessed he was older than me, but I liked him and thought it didn’t matter. We danced a couple of times, then we chatted. He said he was 18, then asked how old I was. I told him I was 16. I thought that if I told him my real age, he wouldn’t want to know me, as I’m only 13.

After the dicso we arranged to meet the following weekend. The next Saturday we went for a burger and had a real laugh. Afterwards he walked me to my street and kissed me goodnight. Things went really well. We see each other a couple of times a week, but I’ve had to lie to my parents about where I’m going and who with. I’ve always got on with them, but I know if they found out how Tom was they’d stop me seeing him.

Now I really don’t know what to do. I can’t go on lying to my parents every time I go out, and Ton keeps asking he can’t come around to my house. I’m really worried and I need some advice.

6. Why has Mandi written this?

A. to describe her boyfriend

B. to prove how clever she is

C. to explain a problem

D. to defend her actions

7. Who is she writing to?

A. her boyfriend

B. her parents

C. a teenage magazine

D. a school friend

8. Why is Mandi worried?

A. She’s been telling lies.

B. Tom has been behaving strangely.

C. She’s not allowed to go to disco.

D. Her parents are angry with her.

9. Why can’t Tom come to Mandi’s house?

A. She doesn’t want her parents to meet him.

B. Her parents don’t like him.

C. He’s nervous of meeting her parents.

D. She doesn’t want him to see where she lives.

10. Which of these answers did Mandi receive?

A. Tell me what you really feel.

B. You must start by being honest with everyone.

C. Everyone’s unfair to you.

D. Don’t worry. I’m sure Tom will change his mind.

Arrange these words or groups of words in the correct order.

11. tell/ have/ news/ We/ to/ not/ got/ any/ you

=>.......................................................................................................................

12. to/ 8.00/ for/ It’s/ be/ before/ impossible/ me/ there

=>.......................................................................................................................

13. man/ through/ window/ 5/ I/ minutes/ jump/ the/ saw a/ ago

=>.......................................................................................................................

14. me/ to/ with/ in/ They/ Florida/ invited/ stay/ them

=>.......................................................................................................................

15. hair/ friend/ My/ has/ face/ and/ black/ an/ oval

=>........................................................................................................................

Đáp án

1C 2A 3B 4B 5B
6C 7C 8A 9A 10B

11. We have not any news to tell you.

12. It’s impossible for me to be there before 8.00.

13. I saw a man jump through the window 5 minutes ago.

14. They invited me to stay with them in Florida.

15. My friend has an oval face and black hair (black hair and an oval face).

Xem thêm các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 11 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.




2004 - Toán Lý Hóa