Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 11 có đáp án (Đề 2)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 60 phút

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1) A. who       B. wheel       C. whether       D. whale

2) A. summer       B. educate       C. club       D. public

3) A. handicapped       B. visited       C. decided       D. wanted

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

4) A. volunteer       B. nation       C. college       D. hospital

5) A. orphanage       B. participate       C. vacation       D. remote

6) A. comfort       B. area       C. happiness       D. believe

Choose the best answer to complete each sentence

7) To do the work for a humane society is ......................... .

A. friendly       B. mutual       C. voluntary       D. thoughtless

8) Some high school students take part in helping the handicapped.

A. play a role of       B. take a place of       C. participate       D. are a part of

Quảng cáo

9) There is a special fund for the severely ....................... .

A. orphan       B. volunteer       C. aged       D. handicapped

10) The .................. of this society in to provide community education for street children.

A. mission       B. work C. job       D. duty

11) The work of the charity is funded by voluntary ......................... .

A. action       B. activity       C. donation       D. organization

12) We should take care of war invalids and family of martyrs.

A. look after       B. look into       C. look for       D. look at

13) Shy people often find it difficult to ........................ group discussions.

A. take place in B. take part in       C. get on with       D. get in

14) I am ................... to come to the meeting on Monday evening, please apologise for my absence.

A. capable       B. excused       C. unable       D. disliked

15) ....................... it several times, he didn’t want to read it once again.

A. Reading       B. To read       C. To have read D. Having read

16) ......................... that he was poor, I offered to pay his fare.

A. Knowing       B. Known       C. Knew       D. Having knew

17) ....................... photographs of the place, I had no desire to go there.

A. Seeing       B. Seen       C. Saw       D. Having seen

Quảng cáo

18) I hate ....................... a child ........................ .

A. see/ crying       B. see/ cry       C. seeing/ to cry       D. seeing/ cry

19) I notice the lorry ........................ down the hill.

A. to come       B. came       C. coming       D. having come

20) I observed a blue car ...................... very fast towards the motorway.

A. having driven       B. driven       C. driving       D. to drive

21) They left the restaurant, ......................... two hours over lunch.

A. spending       B. spent       C. after spend       D. having spent

22) The police accused him of.................. fire to the building but he denied ................ in the area on the night of the fire.

A. setting/ being       B. setting/ having been

C. set/ be       D. having set/ having been

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

23) He says that speak a foreign language always makes him nervous.

       A        B        C        D

24) Each nation has many people who voluntary take care of others.

       A       B       C       D

25) We’re looking forward to see you again.

       A        B        C        D

26) I’d like buying some earrings like yours.

       A        B       C       D

27) She smelt something burning and saw smoke rise.

       A        B        C       D

Read the passage and choose the best answer for each blank.

VOLUNTEERS ABROAD

       More and more young people are ... (36) ... voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little ... (37) ... no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

       The work may ... (38) ... of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. ... (39) ... kind of job it is, it is certain to be ... (40) ... and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

28) A. doing       B. making       C. taking       D. getting

29) A. with       B. but       C. or       D. and

30) A. consist       B. include       C. contain       D. involve

31) A. Any       B. What       C. However       D. Whatever

32) A. challenging       B. dangerous       C. difficult       D. attracted

Arrange these words or groups of words in the correct order.

33) story/ I/ your/ again/ no/ to/ have/ hearing/ objection

=>.......................................................................................................................

34) people/ caring/ life/ entire/ spends/ other/ She/ her/ for

=>.......................................................................................................................

35) finds/ difficult/ talking/ very/ about/ his/ He/ problems/

=>.......................................................................................................................

Đáp án

1A 2B 3A 4A 5A 6D 7C 8C
9D 10A 11C 12A 13B 14C 15D 16A
17D 18D 19C 20C 21D 22B 23B 24C
25C 26B 27D 28A 29C 30A 31D 32A

33. I have no objection to hearing your story again.

34. She spends her entire fife caring for other people.

35. He finds talking about his problems very difficult.

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa