Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 11 có đáp án (Đề 4)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 60 phút

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1) A. earning       B. learning       C. searching       D. clearing

2) A. candy       B. sandy       C. many       D. handy

3) A. given       B. risen       C. ridden       D. whiten

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

4) A. competition       B. annual       C. final       D. stimulate

5) A. performance       B. celebration       C. remember       D. announce

6) A. apologize       B. difficulty       C. enjoyment       D. remember

Choose the best answer to complete each sentence.

7) A situation in which people or organizations compete with each other to find out who is the best at something.

A. participation       B. competition       C. activity       D. performance

8) A person who decides who has won a competition is called a(n)........

A. referee       B. judge       C. investigator       D. witness

9) To make something develop or become more active.

A. to encourage       B. to enhance       C. to stimulate       D. to strike

Quảng cáo

10) To agree to give someone money for a charity if that person competes a special activity.

A. organize       B. support       C. sponsor       D. encourage

11) A person who has been chosen to speak or vote for someone else on behalf of a group.

A. contestant       B. competitor       C. examinee       D. representative

12) The greatest ............................ of all is the World peace.

A. present       B. gift       C. prize       D. award

13) A sports competition involving a number of teams or players who take part in different games.

A. match       B. tournament       C. game       D. play

14) They had a really good chance of winning the national ......................

A. compete        B. competition       C. competitor       D. competitive

15) Jack admitted ....................... the money.

A. steal       B. to steal       C. stealing       D. stolen

16) Thank you very much ........................ lending me your bike.

A. about       B. in       C. for       D. of

17) Don’t ......................... him to arrive early. He’s always late.

A. think       B. judge       C. hope       D. expect

18) I wouldn’t ..................... of going to the party I hadn’t been invited to.

A. dream       B. intend       C. depend       D. rely

Quảng cáo

19) The instructor warned the students ............ sailing alone on the lake.

A. on       B. for       C. of       D. against

20) The manager ....................... the men to turn to work immediately.

A. insisted       B. suggested       C. demanded       D. ordered

21) Her mother prevented her ..................... going out tonight.

A. against       B. from       C. about       D. at

22) I apologized ........................ the book at home.

A. for leaving       B. to leaving       C. leaving       D. to leave

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

23) I’d like to thank your brother for your help.

      A       B       C       D

24) Mrs. Allen was concerned about my have to drive so far every day.

      A       B       C       D

25) You can congratulate yourself about having done an excellent job.

      A       B       C       D

26) Peter apologized for break the vase.

      A       B       C       D

27) He insisted on seeing the manager tomorrow.

      A       B        C       D

Write the following sentences in Reported Speech.

28) “It was really kind of you to help me.” Mary said to you.

=> Mary thanked me........................................................................................

29) “I’ll drive you to the airport.” John said to Linda..

=> John insisted................................................................................................

30) “You have passed the final exams. Congratulations!” Jim said to you

=> Jim congratulated me..................................................................................

31) “It was nice of you to invite me to the dinner. Thank you”, Miss White said to Peter.

=> Miss White thanked.....................................................................................

32) “Don’t play with the matches!” I said to Jack.

=> I warned.......................................................................................................

33) “I’m sorry I didn’t phone you earlier”, Margaret said to you.

=> Margaret apologized...................................................................................

34) “I have always wanted to be a pilot”, Paul said to you.

=> Paul has always dreamed of.......................................................................

35) “You didn’t do what I said”, the mother said to her son.

=> The mother accused.....................................................................................

Đáp án

1D 2C 3A 4A 5B 6B 7B 8B 9C
10C 11D 12D 13B 14B 15C 16C 17D 18A
19D 20D 21B 22A 23D 24B 25C 26C 27D

28) Mary thanked me for helping her.

29) John insisted on driving her to the airport.

30) Jim congratulated me on passing the final exams.

31) Miss White thanked Peter for inviting her to the dinner.

32) I warned Jack against playing with matches.

33) Margaret apologized for not phoning me earlier.

34) Paul has always dreamed of being a pilot.

35) The mother accused her son of not doing what she had said.

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa