Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 11 có đáp án (Đề 5)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 60 phút

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1) A. probably       B. population       C. gold       D. hospital

2) A. smallest       B. best       C. longest       D. biggest

3) A. mountain       B. ground       C. blouse       D. soup

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

4) A. instead       B. interesting        C. expected       D. resources

5) A. figure       B. double       C. different       D. support

6) A. research       B. decrease        C. available       D. government

Choose the best answer to complete each sentence.

7) The teaching of history shouldn’t be ...................... to date and figures.

A. limiting       B. limitation       C. limit       D. limited

8) We don’t have the......................... to update our computer software.

A. sources       B. resources        C. funds       D. origins

9) One third of the world’s ........................ consumes two thirds of the world resources.

A. people       B. men        C. population        D. human

Quảng cáo

10) The practice of controlling the number of children a person has, using various methods of contraception is called ........................... .

A. family planning       B. birth control       C. population       D. A and B

11) When a person has an infectious disease, he is..........from other people.

A. isolated       B. limited       C. separated       D. confined

12) Since the early 1990s Viet Nam has experienced ................... growth but the differences between the lives of the rich and the poor have been greater.

A. population       B. economic       C. educational       D. financial

13) A person who has moved from one place to another especially to find work.

A. emigrant       B. immigrant       C. migrant       D. A and C

14) What’s the .......................... of your country?

A. populate       B. population       C. populous       D. popular

15) If the ball .......... the line, that would have been the end of the game.

A. would cross       B. will cross       C. had crossed       D. crossed

16) If someone knocked a candle over, it ...................... a fire.

A. will start       B. started       C. would start        D. would have started

17) If you ......................... told us about the bad service, we would have eaten there.

A. hadn’t       B. don’t       C. didn’t       D. wouldn’t have

18) What would Tom do if he ............................... the truth?

A. would know       B. knows        C. had known       D. knew

Quảng cáo

19) If I ........................ you were sick. I would have called sooner.

A. knew       B. had known       C. know       D. would have known

20) If there ......................... a row, I’m going to keep out of it.

A. will be       B. is       C. were       D. had been

21) If I ........................... you, I’d call and apologise.

A. am       B. were       C. would be       D. was

22) Jack will win the election if he ......................... harder.

A. will campaign       B. would campaign

C. campaigned       D. campaigns

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

23) If you were here yesterday, you would have seen Jean.

      A        B       C       D

24) We should visit that part of the country if it will be spring.

      A        B       C       D

25) If I will make a difficult decision, I always discuss it with my friends.

      A       B        C        D

26) We could had done more if we had had more time

      A       B       C       D

27) He said that if he has more time, he would come to see us.

       A       B        C        D

Put the verbs in parentheses into the correct form.

28) If someone (walk).............................. in here with a gun, I would be very frightened.

29) I’m sure he (understand) .................................... if you explain the situation to her.

30) If she hadn’t walked to the meeting, she (not be)................................... late.

31) He always (complain) .................................... if I’m late.

32) If he spoke more clearly, we (understand) ................................... him.

33) If the woman (say) ................... what she wanted, I wouldn’t have put the phone down.

34) If they arrived in time, they (see) ................................. the ceremony.

35) If you (ask).................................... me, I would explain it to you.

Đáp án

1C 2B 3D 4B 5D 6D 7D 8C 9C
10D 11A 12B 13D 14B 15C 16C 17A 18D
19B 20B 21B 22D 23B 24D 25A 26A 27B

28) walked

29) will understand

30) wouldn’t have been

31) will complain

32) would understand

33) had said

34) would see

35) asked

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa