Đề thi Giữa kì 2 Tiếng Anh lớp 11 có đáp án (Đề 1)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 60 phút

Find out the word whose underlined part is pronounced differently from the three others. Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C or D.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1. A. english       B. change       C. single       D. morning

2. A. machine       B. change       C. teacher       D. choose

3. A. grade       B. great       C. sneaky       D. embrace

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words. Identify your answer by circling the corresponding letter A, B, C or D.

4. A. embrace       B. celebrate       C. affect       D. protect

5. A. anniversary       B. attitude       C. constancy       D. loyalty

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

6. Friendship is a two-side .....................; it lives by give-and-take.

A. affair       B. event       C. way       D. aspect

7. What made you more interested .................... learning English?

A. with       B. to       C. on       D. in

8. Jack's mother .................... a birthday cake with seventeen lighted candles on it.

A. brought out       B. showed on       C. turned up       D. took over

9. These anniversaries mark the milestones of a happy and lasting relationship between married couples.

A. signs       B. achievements       C. landmarks       D. progresses

Quảng cáo

10. Rosa and Luis are happy to be ....................... for their golden anniversary.

A. about       B. around       C. thorough       D. together

11. There are lots of TV Christmas …………… for children this year.

A. specialties        B. specially       C. specials       D. specialized

12. A lots of foods and drinks will be served ....................... the party.

A. in        B. at       C. for        D. with

13. The anniversary of the founding of the charity falls …………. 12th November.

A. in        B. on       C. at       D. to

14. When they get together, all they talk ....................... is football.

A. to        B. with       C. about       D. on

15. They're having a party in ....................... of his 84th birthday.

A. ceremony       B. honor       C. memory       D. celebration

16. When they finished singing, Lisa ....................... the candles on the cake.

A. turned off        B. blew out        C. cleared up       D. brought out

17. It's possible ....................... a train across Canada.

A. to take       B. take       C. taking       D. to be take

18. I felt my face burning with ........................

A. confidence       B. enthusiasm       C. embarrassment       D. pleasure

Quảng cáo

19. I was delighted..................... my old friends again.

A. to see        B. seeing       C. seen       D. to be seen

20. He tried his best to make his birthday party more ......................

A. enjoying       B. enjoyment       C. enjoyed       D. enjoyable

21. Jane ................any dinner. She had eaten already.

A. wanted       B. was wanting       C. didn't want       D. not want

22. I enjoy.............busy. I don't like it when there is nothing to do.

A. to being       B. be       C. to be       D. being

23. Teenagers often have their............... who they admire very much.

A. images       B. admirers       C. ideals       D. idols

24. When I ............in Paris, I spent three hours a day traveling to and from work.

A. living       B. was living       C. live       D. to live

25. I expected ...............................to the party, but I wasn't.

A. to invite       B. be invited       C. to be invited       D. to invited

26. Thank you for a lovely evening? - ............

A. Cheer!       B. Thanks

C. You are welcome!       D. Have a good day!

27. A: "............going on a picnic this weekend ?" - B: "That's great !"

A. How about       B. Why don't we       C. Let's       D. Would you like

28. Tom: "How did you get there ?" - John: ".................."

A. The train is so crowded       B. I came there by train

C. I came there last night       D. Is it far from there ?

29. I remembered ______ up in that house with my brothers and sisters.

A. to growing       B. growing       C. grow       D. to grow

30. – Kevin: "Do you mind if I smoke?" – David: "_______"

A. Well, I'd rather you didn't.       B. I'd rather stop smoking.

C. It's a pleasure.       D. What a pleasant surprise!

Choose the most suitable options to complete the passage

My village was a place (31)_______ farmers worked on their land, growing rice, potatoes, and maize. The farmers worked hard on the fields from early morning until late in the afternoon. (32)_______ they tried their best, they couldn't make ends meet.

In the last few years, my village (33)_______ dramatically. With the help of a project to help poor farmers, the farmers in the village can (34)_______ money from the bank to (35)_______ more cows , pigs and chicken. The dull atmosphere has been replaced by the exciting one.

31. A. which        B. where       C. when       D. that

32. A. Because       B. Although       C. As       D. In spite of

33. A. has changed        B. is changed       C. was changed       D. changes

34. A. borrow       B. take        C. hold        D. lend

35. A. rise       B. raise       C. improve       D. develop

Đáp án

1B 2A 3C 4B 5A 6A 7D
8A 9C 10D 11C 12B 13B 14C
15D 16B 17A 18C 19A 20D 21C
22D 23D 24B 25C 26C 27A 28B
29B 30A 31B 32B 33A 34A 35B

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa