Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 5)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Circle the word whose bold part is pronounced differently from those of the other three.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1. A. pretty       B. get       C. send       D. well

2. A. few       B. new       C. threw       D. knew

3. A. amusement       B. surprise       C. resort       D. socialize

4. A. through       B. other       C. theatre       D. than

5. A. appear       B. address       C. area       D. agree

Circle the word whose stress is on the first syllable.

6. A. receive       B. complain       C. impress       D. monthly

7. A. typical       B. apartment       C. newspaper       D. statement

8. A. conceal       B. immense       C. before       D. fearsome

9. A. cancel       B. surprise       C. propose       D. although

10. A. holiday       B. publisher       C. example       D. difficult

Choose the best answer that is suitable for each blank or the underlined word or phrase.

11. Newspapers should _______ printing statements that they cannot check.

A. decide       B. refuse       C. avoid       D. neglect

Quảng cáo

12. If they aren’t more careful with their money, they’ll get into __________.

A. debt       B. loss       C. overdraft       D. problem

13. During the boss’s __________, his assistant took over.

A. vanishing       B. disappearance       C. absence       D. loss

14. The commander gave ___________ talk to his men.

A. encouraged       B. encouragement       C. encouraging       D. encouragingly

15. What a _____________ that your father is ill again!

A. pain       B. sorrow       C. sadness       D. pity

Đáp án

1A 2C 3D 4C 5C
6D 7B 8D 9A 10C
11C 12A 13C 14C 15D

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa