Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 1)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Circle the word whose bold part is pronounced differently from those of the other three.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1. A. comprise       B. compulsory       C. collection       D. comment

2. A. coop       B. foot       C. school       D. moon

3. A. repair       B. entertainment       C. plain       D. mail

4. A. terrible       B. delicious       C. delightful       D. behind

5. A. loud       B. sound       C. scout       D. bought

Choose the best answer that is suitable for each blank or the underlined word or phrase.

1. “Were you chosen for the team?”

“No, I’m too small – the _______ height required is six foot two.”

A. maximum       B. tallest       C. minimum       D. smallest

2. “How was the first night of the play?”

“Oh, pretty good – there were a ________ number of people there.”

A. full       B. large       C. big       D. least

Quảng cáo

3. My younger sister read the whole book without the ________ difficulty.

A. most       B. large       C. minimum       D. least

4. I’ve borrowed some money from the bank, but I have to pay it ______ by the end of the year.

A. out       B. up       C. back       D. down

5. My parents had always planned to open a restaurant, but it ______ to nothing.

A. got       B. resulted       C. went       D. came

Read the passage and check () whether the following statements are true (T) or false (F).

First Class Mail

Overview

One of the most frequently used of out postal services, First Class mail aims to deliver your letter of packet the next working day, including Saturday. It costs just 32p for letters and small item weighing up to 100g.

Key features

Quick and easy to use. If your mail weighs 100g or less, simply stick a First Class stamp on it. You can buy First Class stamps in sheets of 100, rolls of up to 10,000, or book format from our online shop.

No maximum weight limit for First Class.

Free First Class delivery of services for the blind, including talking newspapers and guide dog harnesses (call our customer services team on 0845 7740 740 for more details).

Compensation of up to £32 for loss or damage, with your free certificate of posting (available from your local Post OfficeTM when you post your mail).

Quảng cáo
T F

1. First Class mail aims to deliver your letter or packet the next working day, except weekends.

2. It costs just 32p for letters and small items weighing up to 1000g.

3. First Class delivery of services are free for the blind.

4. First Class mail offers up to £32 in compensation for lose or damage.

5. Customers cannot buy First Class stamps in sheets of 100.

Đáp án

1D 2B 3A 4A 5D
6C 7B 8D 9C 10D
11F 12F 13T 14T 15F

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa