Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án (Đề 2)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 1. During the Great Depression, many people suddenly found themselves jobless after a night.

Quảng cáo

A. unemployed

B. redundant

C. unoccupied

D. supplementary

Question 2. I was relieved by the news that they had gone home safe and sound.

A. comforted

B. concerned

C. relaxed

D. lightened

Mark the letter A. B. C or D to indicate the word or phrase which does not contain the same sound as the other three.

Question 3.

A. sense

B. sent

C. scents

D. cents

Question 4.

A. does

B. doze

C. doughs

D. dust

Question 5.

Quảng cáo

A. form

B. four

C. fore

D. for

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

Question 6. Have you decided who to talk about?

A. I see. I will talk to him.

B. Let's talk about your study.

C. I need to talk to you now.

D. Not yet. I am still considering.

Question 7. What do you think about Steve Jobs?

A. That's right!

B. I doubt it. It is not true.

C. Well, he is talented.

D. I agree with you about him.

Question 8. Good luck to you in your exam!

A. Thank you! Same to you.

B. Yeah. That's the one.

C. Well, I'll see.

D. Don't worry! I'll be fine.

Question 9. What a wonderful party!

A. I am fine. Thank you!

B. I don't know. Let me check.

C. I am happy you like it.

D. Same to you. Thanks!

Question 10. What's new with you?

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. Me too.

B. Nothing much.

C. See you later

D. Help yourself.

Mark the letter A. B. C or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 11. Connor is said to be very ambitious and aggressive.

A. People regard Connor as an ambitious and aggressive person.

B. People talk Connor as an ambitious and aggressive person.

C. People believe in Conor as an ambitious and aggressive person.

D. People feel Conor as an ambitious and aggressive person.

Question 12. You can always count on me.

A. I'll never take you down.

B. I'll never let you down.

C. I'll never hold you down.

D. I'll never make you down.

Question 13. Nobody in my class is as outgoing as I am.

A. I am as outgoing as nobody in my class.

B. I am the more outgoing than nobody in my class.

C. I am the most outgoing person in my class.

D. I am not as outgoing as people in my class.

Question 14. It is pointless to ask me about it because I know nothing.

A. It's no use asking me about it because I know nothing.

B. It's no use to ask me about it because I know nothing.

C. It's not use asking me about it because I know nothing.

D. It's not use to ask me about it because I know nothing.

Question 15. I have accustomed myself to getting up very early.

A. I have used to getting up very early.

B. I have been used to getting up very early.

C. I have put getting up very early to good use.

D. I have made use of getting up very early.

Đáp án

1D 2B 3B 4D 5A
6D 7C 8A 9C 10B
11A 12B 13C 14A 15B

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-1.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác