Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án (Đề 1)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A. B. C or D to indicate the word or phrase which does not contain the same sound as the other three.

Question 1.

Quảng cáo

A. aid

B. aide

C. add

D. ade

Question 2.

A. aisle

B. all

C. isle

D. I'll

Question 3.

A. they're

B. their

C. there

D. the

Question 4.

A. bus

B. by

C. bye

D. buy

Question 5.

Quảng cáo

A. carrot

B. carat

C. carries

D. caret

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 6. Martin Luther King devoted his life to the ____ of voting right for black people.

A. effort

B. realization

C. achievement

D. performance

Question 7. His father used to be a ____ professor at the university. Many students worshipped him.

A. distinct

B. distinctive

C. distinguishing

D. distinguished

Question 8. Mark Zuckerberg's enormous success has taken a lot of hardwork and ____.

A. indifference

B. dedication

C. loyalty

D. reputation

Question 9. I can't believe she didn't do anything for the company. I will ____ and be in charge.

A. take over

B. take on

C. take up

D. take in

Question 10. During the Medieval period, people were made public ____ of being witches.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. complaint

B. criminal

C. trouble

D. accusation

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11. We ____ to the hospital to visit Mike when he ____ to say that he was fine.

A. were driving - was calling     B. drove - called

C. were driving – called    D. drove - was calling

Question 12. What ____ to you on Sunday night?

A. happen

B. happened

C. was happening

D. would happen

Question 13. Last night, we ____ for you for ages but you never ____ up.

A. waited – showed

B. would wait - showed

C. were waiting - were showing

D. waited – was showing

Question 14. We ____ our quality time when the unexpected guess ____.

A. had – came

B. were having - came

C. had been having – came

D. have had – would have come

Question 15. Since they ____ us they ____ to visit us last Sunday, we ____ forward to the day.

A. were telling - came - looked

B . would tell – would visit - would look

C. told – would come - were looking

D. tell - are coming - will look

Đáp án

1C 2B 3D 4A 5C
6C 7D 8B 9A 10D
11C 12B 13A 14B 15C

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-1.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác