Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án (Đề 3)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1.

Quảng cáo

A. none     B. phone    C. stone    D. zone

Question 2.

A. life     B. like    C. live    D. lively

Question 3.

A. beard     B. hear    C. rear    D. swear

Question 4.

A. ancient

B. educate

C. stranger

D. transfer

Question 5.

A. account

B. astound

C. country

D. mounting

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 6. She's a down-to-earth woman with no pretensions.

Quảng cáo

A. ambitious

B. creative

C. idealistic

D. practical

Question 7. It is crucial that urban people not look down on rural areas.

A. evil     B. optional     C. unnecessary     D. vital

Question 8. Polish artist Pawel Kuzinsky creates satirical paintings filled with thought-provoking messages about the world.

A. inspirational

B. provocative

C . stimulating

D. universal

Question 9. She was brought up in the slums of Leeds.

A. downtown area

B. industrial area

C. poor area

D. rural area

Question 10. The Freephone 24 Hour National Domestic Violence Helpline is a national service for women experiencing domestic violence, their family, friends, colleagues and others calling on their behalf.

A. in the same country     B. in the same family

C. in the same office     D. in the same school

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11. It is necessary that you ____ able to come with us.

A. are     B. be     C. being    D. to be

Question 12. I suggest that Peter ____ the directions carefully before assembling the bicycle.

A. read     B. reading     C. reads    D. to read

Question 13. We request that she ____ the window.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. not open

B. not to open

C. not opening

D. to not open

Question 14. The UK is considering the proposal that it ____ compensations for damages of the Indian embassy.

A. been paying     B. is paying     C. paid    D. pay

Question 15. Howard prefers that I ____ to his party.

A. am going     B. go    C. going    D. will go

Đáp án

1A 2C 3D 4D 5C
6D 7D 8A 9C 10B
11B 12A 13A 14D 15B

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-1.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác