Top 30 Đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 mới chọn lọc, có đáp án



Bộ đề tổng hợp Top 30 Đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới Học kì 1 & Học kì 2 chọn lọc, có đáp án, cực sát đề chính thức gồm các đề kiểm tra 15 phút, 45 phút (1 tiết), đề thi giữa kì, đề thi học kì. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài kiểm tra, bài thi môn Tiếng Anh lớp 12 mới.

Mục lục Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 mới

Top 15 Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án

Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án

Quảng cáo

Top 5 Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án

Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 12 mới có đáp án

Top 15 Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án

Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án

Quảng cáo


Top 5 Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án

Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 12 mới có đáp án

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Quảng cáo

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 1. During the Great Depression, many people suddenly found themselves jobless after a night.

A. unemployed

B. redundant

C. unoccupied

D. supplementary

Question 2. I was relieved by the news that they had gone home safe and sound.

A. comforted

B. concerned

C. relaxed

D. lightened

Mark the letter A. B. C or D to indicate the word or phrase which does not contain the same sound as the other three.

Question 3.

A. sense

B. sent

C. scents

D. cents

Question 4.

A. does

B. doze

C. doughs

D. dust

Question 5.

A. form

B. four

C. fore

D. for

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

Question 6. Have you decided who to talk about?

A. I see. I will talk to him.

B. Let's talk about your study.

C. I need to talk to you now.

D. Not yet. I am still considering.

Question 7. What do you think about Steve Jobs?

A. That's right!

B. I doubt it. It is not true.

C. Well, he is talented.

D. I agree with you about him.

Question 8. Good luck to you in your exam!

A. Thank you! Same to you.

B. Yeah. That's the one.

C. Well, I'll see.

D. Don't worry! I'll be fine.

Question 9. What a wonderful party!

A. I am fine. Thank you!

B. I don't know. Let me check.

C. I am happy you like it.

D. Same to you. Thanks!

Question 10. What's new with you?

A. Me too.

B. Nothing much.

C. See you later

D. Help yourself.

Mark the letter A. B. C or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 11. Connor is said to be very ambitious and aggressive.

A. People regard Connor as an ambitious and aggressive person.

B. People talk Connor as an ambitious and aggressive person.

C. People believe in Conor as an ambitious and aggressive person.

D. People feel Conor as an ambitious and aggressive person.

Question 12. You can always count on me.

A. I'll never take you down.

B. I'll never let you down.

C. I'll never hold you down.

D. I'll never make you down.

Question 13. Nobody in my class is as outgoing as I am.

A. I am as outgoing as nobody in my class.

B. I am the more outgoing than nobody in my class.

C. I am the most outgoing person in my class.

D. I am not as outgoing as people in my class.

Question 14. It is pointless to ask me about it because I know nothing.

A. It's no use asking me about it because I know nothing.

B. It's no use to ask me about it because I know nothing.

C. It's not use asking me about it because I know nothing.

D. It's not use to ask me about it because I know nothing.

Question 15. I have accustomed myself to getting up very early.

A. I have used to getting up very early.

B. I have been used to getting up very early.

C. I have put getting up very early to good use.

D. I have made use of getting up very early.

Đáp án

1D 2B 3B 4D 5A
6D 7C 8A 9C 10B
11A 12B 13C 14A 15B

Đề kiểm tra 45 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1

Thời gian làm bài: 45 phút

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 1. When it comes to diversity, language can be a bridge for building relationships, or a tool for creating and maintaining divisions across differences.

A. assimilation

B. distinction

C. uniformity

D. variance

Question 2. The situation got out of hand when the festival organisers couldn't foresee that the mob would get angry because they were stopped from taking the offerings.

A. hard to complete

B. difficult to control

C. impossible to fit

D. unlikely to happen

Question 3. A number of practices at local festivals have come under strong scrutiny in recent years.

A. approval

B. attention

C. disapproval

D. examination

Question 4. Local people believe that the festival is an opportunity to teach younger generations about patriotism and bravery.

A. heroism

B. justice

C. loyalty

D. truth

Question 5. A smiling Princess Anne was attired in an aqua-blue hat and matching jacket, with white top.

A. caught

B. grabbed

C. revealed

D. shown

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

Question 6.

A. anthem

B. appear

C. attire

D. attend

Question 7.

A. unify

B. unique

C. uniqueness

D. unite

Question 8.

A. assimilate

B. diagnose

C. festival

D. scenery

Question 9.

A. diversity

B. endanger

C. geography

D. opposite

Question 10.

A. circumstance

B. considerate

C. community

D. identity

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11. How long ____ Gerry?

A. has you been knowing

B. has you know

C. have you been knowing

D. have you known

Question 12. How many times ____ New York?

A. has Charles been visiting

B. has Charles visited

C. have Charles been visiting

D. have Charles visited

Question 13. She ____ French words for hours, but she still doesn't remember all of them.

A. has been learning

B. has been learnt

C. has learnt

D. have been learning

Question 14. My father ____.

A. has never smoked

B. have never smoked

C. has never been smoking

D. have never been smoking

Question 15. Oh dear, the light ____ all night.

A. has been burning

B. has burnt

C. has burned

D. have burning

Question 16. We ____ Lisa recently.

A. hasn't seen

B. haven't seen

C. haven't been seeing

D. haven't been seen

Question 17. I ____ fifteen phone calls this morning.

A. has been making

B. have been making

C. have been made

D. have made

Question 18. ____ anything so strange in your life?

A. Have you ever been hearing

B. Have ever you been hearing

C. Have you ever heard

D. Have you ever heared

Question 19. You're red in the face. ____

A. Has you ran?

B. Have you been runned?

C. Have you ran?

D. Have you been running?

Question 20. The sun ____ since this morning.

A. has shining

B. has shined

C. has shone

D. has been shining

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Why is culture important and how does it answer the question "(106) ____ is cultural identity?"? Culture is the underlying (107) ____ of traditions and beliefs that help a person (108) ____ to the world around them. It is the basis (109) ____ any superstitions they may have. It is the aversion to (110) ____ types of meat, or which days you can work on. Culture gives us a definite starting point when beginning to (111) ____ for our roots. Knowing (112) ____ a person comes from will help to define how they look at their family obligations as (113) ____ as how they celebrate important milestones in life.

As a person has given up their cultural identity, they (114) ____ can identify themselves with the things that were (115) ____ the most important things in their lives. They lose direction. As time (116) ____ by and they continue to forget about their past and their natural traditions, their identity becomes less and less (117) ____.

Question 21.

A. How

B. Which

C. Why

D. What

Question 22.

A. institution

B. foundation

C. organization

D. principle

Question 23.

A. relate

B. relating

C. related

D. to relate

Question 24.

A. in

B. for

C. of

D. to

Question 25.

A. especial

B. special

C. specific

D. typical

Question 26.

A. find

B. look

C. search

D. seek

Question 27.

A. by which

B. how

C. when

D. where

Question 28.

A. long

B. much

C. soon

D. well

Question 29.

A. any longer

B. any more

C. no longer

D. no more

Question 30.

A. at once

B. once

C. one time

D. for once

Question 31.

A. goes

B. flies

C. passes

D. walks

Question 32.

A. pronouncing

B. pronounce

C. pronounced

D. been pronouncing

Mark the letter A, B, C. or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 33. It is hard for linguists to draw the line between languages and dialects.

A. Linguists find hard to draw the line between languages and dialects.

B. Linguists find it hard drawing the line between languages and dialects.

C. Linguists find it hard to draw the line between languages and dialects.

D. Linguists find it is hard to draw the line between languages and dialects.

Question 34. Cultural changes have never been as accelerated as they are now during the globalization.

A. Never before cultural changes have been as accelerated as they are now during the globalization.

B. Never before cultural have changes been as accelerated as they are now during the globalization.

C. Never before have been cultural changes as accelerated as they are now during the globalization.

D. Never before have cultural changes been as accelerated as they are now during the globalization.

Question 35. Many immigrants do not want their children to suffer from not speaking dominant language well, as they did.

A. Many immigrants do not want their children to speak dominant language as worse as they did.

B. Many immigrants want their children to speak dominant language better than they did.

C. Many immigrants want their children to speak dominant language as well as they did.

D. Many immigrants want to speak dominant language as well as their children can.

Đáp án

1D 2B 3D 4C 5B
6A 7A 8A 9D 10A
11D 12B 13A 14A 15A
16B 17D 18C 19D 20D
21D 22B 23A 24B 25C
26C 27D 28D 29C 30B
31A 32C 33C 34D 35B

Xem thêm các đề kiểm tra, đề thi các môn học lớp 12 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

KHÓA HỌC GIÚP TEEN 2003 ĐẠT 9-10 THI THPT QUỐC GIA

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85




Các loạt bài lớp 12 khác
Khóa học 12