Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án



Phần dưới là danh sách Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài kiểm tra, bài thi môn Tiếng Anh lớp 12.

Mục lục Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12

Quảng cáo

Đề kiểm tra 15 phút Ngữ Văn lớp 6 Học kì 1 có đáp án (Đề số 1)

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

Question 1.

A. emigrate

B. immigrate

C. advocate

D. inhabit

Question 2.

A. confide

B. comfort

C. inflate

D. severe

Quảng cáo

Question 3.

A. biology

B. environment

C. geography

D. scientific

Question 4.

A. estimate

B. prestigious

C. proportion

D. urbanity

Question 5.

A. drawback

B. greenhouse

C. mindset

D. overload

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 6. This restaurant was highly recommended for good service, delicious food and kind-hearted boss.

A. ambitious and greedy

B. attentive and helpful

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

C. generous and gracious

D. polite and friendly

Question 7. Since 1979, ULI has honored outstanding development projects in the private, public, and nonprofit sectors with the ULI Global Awards for Excellence program, which today is widely recognized as the development community's most prestigious awards program.

A. important

B. notable

C. ordinary

D. respected

Question 8. Many people move to urban areas seeking for job opportunity as well as stable employment.

A. durable

B. long-lasting

C. steady

D. temporary

Question 9. In cities, two of the most pressing problems facing the world today also come together: poverty and environmental degradation.

A. destruction

B. poisoning

C. pollution

D. progression

Question 10. Unemployment is a massive problem for the government at the moment.

A. main    B. major     C. minor     D. primary

Mark is talking to his classmate Alex after their performance at the first round of the English presentation competition.

Question 11.Mark: “We've passed the first round." - Alex: “____”

A. Congratulations!

B. Do you?

C. It's nice of you to say so.

D. That's a good idea.

Question 12. Alex: "You've got a brilliant performance today!” - Mark: “ ____”

A. I do.     B. Okay.     C. Thank you.     D. You, too.

Question 13. Alex: "We've tried hard but we couldn't make it!” - Mark: “Oh. ____”

A. I'm sorry.

B. What a pity!

C. Thank you.

D. You are welcome.

Question 14. Alex: “____” - Mark: “Oh, it's great!”

A. How is the English presentation competition like?

B. What do you like about the English presentation competition?

C. What do you think of the English presentation competition?

D. Would you like the English presentation competition?

Question 15. Mark: "In the next round, we are going to present about the pros and cons of urbanization." - Alex: “____”

A. Good chance.

B. Good day.

C. Good luck.

D. Good time.

Đáp án

1D 2B 3D 4A 5D
6A 7C 8D 9D 10C
11A 12C 13B 14C 15C

Đề kiểm tra 15 phút Ngữ Văn lớp 6 Học kì 1 có đáp án (Đề số 2)

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 1. In order to apply for a credit card, Tom first has to ____ a four-page form at the bank.

A. catch on

B. come up with

C. fill in

D. hand out

Question 2. The teacher explained so much stuff in just one lesson that most of the students could ____ only half of it.

A. break up

B. get through

C. let out

D. take in

Question 3. The map of top ten most densely ____ countries in the world includes Monaco, Singapore, Bahrain, Malta and Bangladesh.

A. populated

B. populating

C. population

D. popular

Question 4. Interactive games could be used in order to keep students ____.

A. engage

B. engaged

C. engagement

D. engaging

Question 5. We could mention some solution and government ____ in the conclusion.

A. initiates

B. initiatives

C. initiations

D. initiators

Question 6. Women who ____ due to marriage are not considered to be ____.

A. migrate – migrants

B. migrate – migrators

C. migrant – migrators

D. migrant - migrations

Question 7. Each child had to ____ a short speech to the rest of the class.

A. do     B. carry out     C . make     D. take

Question 8. Although it was more than an hour late, the superstar finally showed up and ____ the attention of the audience.

A. grabbed     B. held     C. paid    D. took

Question 9. Has the interviewer ____ the date? Yes, it's on next Monday.

A. amend     B. fixed    C. moved     D. revised

Question 10. Don't worry. We're in good time; there's ____ to hurry.

A. impossible

B. no need

C. no purpose

D. unnecessary

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 11. Increasing urbanization has led to problems. Cities are centers of civilization and culture.

A. Although increasing urbanization has led to problems, but cities are centers of civilization and culture.

B. Despite increasing urbanization has led to problems, but cities are centers of civilization and culture.

C. In spite of increasing urbanization has led to problems, yet cities are centers of civilization and culture.

D. Though increasing urbanization has led to problems, cities are centers of civilization and culture.

Question 12. In 1960, the rate of urbanization in Indonesia was about 17%. In 1969, it was about 20%.

A. The rate of urbanization in Indonesia increased by 3% in 1969 followed by a slight fall to 17% in 1960.

B. The rate of urbanization in Indonesia rose to 20% before falling to 17% in the period of nine years from 1960.

C. In 1960, the rate of urbanization in Indonesia was about 17% after falling slightly by 3% in the period of nine years.

D. In 1960, the rate of urbanization in Indonesia was about 17% followed by a slight increase of 3% in 1969.

Question 13. The expenditure of the office remained stable. The profit rose by 25%.

A. The profit rose by 25% although the stabilization of the office's expenditure.

B. The profit rose by 25% as a result of the stabilization of the office's expenditure.

C. The profit rose by 25% despite the stabilization of the office's expenditure.

D. The profit rose by 25% owing to the stabilization of the office's expenditure.

Question 14. The rapid urbanization led to many serious problems. One of those is the growth of slums.

A. The rapid urbanization is the cause of many serious problems such as the growth of slums.

B. The rapid urbanization is consequent of many serious problems like the growth of slums.

C. The rapid urbanization is created by many serious problems such as the growth of slums.

D. The rapid urbanization is resulted by many serious problems like the growth of slums.

Question 15. The price plunged from 300 to 20 in 1995. It plateaued over the next 3 years.

A. The price decreased by 280 in 1995 before stabilizing for the next 3 years.

B. The price decreased for 280 in 1995 before leveling off for the next 3 years.

C. The price increased by 280 in 1995 before leveling off for the next 3 years.

D. The price increased for 280 in 1995 before stabilizing for the next 3 years.

Đáp án

1C 2D 3A 4B 5B
6A 7C 8A 9B 10B
11D 12D 13C 14A 15A

Xem thêm các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85




Các loạt bài lớp 12 khác