Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án (Đề 4)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

Question 1.

Quảng cáo

A. emigrate

B. immigrate

C. advocate

D. inhabit

Question 2.

A. confide

B. comfort

C. inflate

D. severe

Question 3.

A. biology

B. environment

C. geography

D. scientific

Question 4.

A. estimate

B. prestigious

C. proportion

D. urbanity

Question 5.

A. drawback

B. greenhouse

C. mindset

D. overload

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 6. This restaurant was highly recommended for good service, delicious food and kind-hearted boss.

Quảng cáo

A. ambitious and greedy

B. attentive and helpful

C. generous and gracious

D. polite and friendly

Question 7. Since 1979, ULI has honored outstanding development projects in the private, public, and nonprofit sectors with the ULI Global Awards for Excellence program, which today is widely recognized as the development community's most prestigious awards program.

A. important

B. notable

C. ordinary

D. respected

Question 8. Many people move to urban areas seeking for job opportunity as well as stable employment.

A. durable

B. long-lasting

C. steady

D. temporary

Question 9. In cities, two of the most pressing problems facing the world today also come together: poverty and environmental degradation.

A. destruction

B. poisoning

C. pollution

D. progression

Question 10. Unemployment is a massive problem for the government at the moment.

A. main    B. major     C. minor     D. primary

Mark is talking to his classmate Alex after their performance at the first round of the English presentation competition.

Question 11.Mark: “We've passed the first round." - Alex: “____”

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. Congratulations!

B. Do you?

C. It's nice of you to say so.

D. That's a good idea.

Question 12. Alex: "You've got a brilliant performance today!” - Mark: “ ____”

A. I do.     B. Okay.     C. Thank you.     D. You, too.

Question 13. Alex: "We've tried hard but we couldn't make it!” - Mark: “Oh. ____”

A. I'm sorry.

B. What a pity!

C. Thank you.

D. You are welcome.

Question 14. Alex: “____” - Mark: “Oh, it's great!”

A. How is the English presentation competition like?

B. What do you like about the English presentation competition?

C. What do you think of the English presentation competition?

D. Would you like the English presentation competition?

Question 15. Mark: "In the next round, we are going to present about the pros and cons of urbanization." - Alex: “____”

A. Good chance.

B. Good day.

C. Good luck.

D. Good time.

Đáp án

1D 2B 3D 4A 5D
6A 7C 8D 9D 10C
11A 12C 13B 14C 15C

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-1.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác