Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 Global Success năm 2024

Với Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 Global Success có đáp án chi tiết sẽ giúp Giáo viên có thêm tài liệu đánh giá học sinh từ đó giúp các em ôn luyện để học tốt Tiếng Anh 6.

Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 Global Success năm 2024

Xem thử

Chỉ từ 150k mua trọn bộ Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 6 Global Success bản word có lời giải chi tiết:

Quảng cáo

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề kiểm tra học kì 1 Tiếng Anh lớp 6

Năm học 2022 - 2023

Thời gian làm bài: 45 phút

(Đề số 1)

I.  Find the word which has a different sound in the underlined part. 

1.

A. big

B. wish

C. fish

D. high

2.

A. pagoda

B. torch

C. overseas

D. sofa

3.

A. temple

B. messy

C. decorate

D. department

4.

A. museum

B. windsurfing

C. surround

D. diverse

5.

A. thrilling

B. then

C. through

D. thread

Quảng cáo

II. Choose the correct answers.                                   

6.  Hoi An is a                         city and it is famous for its old buildings, shops, pagodas and houses.

     A. history            B. historic                          C. historian                         D. young

7.  My neighbourhood is great for outdoor activities             it has beautiful parks, sandy beaches and fine weather.

     A. because           B. so                                  C. but                                 D. and

8.  "What are the people there                         ?" - "They are very friendly."

     A. love                 B. liking                            C. like                                 D. look

9.  Ha Noi is                exciting than Viet Tri City.

     A. much               B. much more                    C. more much                     D. only more

10. The Nile River is the               river in the world,                the Amazon is the widest.

     A. long - so          B. long - because               C. longer - but                    D. longest – but

11. The Himalayas, a mountain range, is             with forests and many kinds of plants and animals.

     A. large                B. wide                             C. diversity                         D. diverse

Quảng cáo

12. If you want to go to the Himalayas, I think you                     take a waterproof coat because it is cold and rainy there.

     A. must                B. mustn't                          C. can                                 D. can't

13. The meeting is very important, so you                       be late!

     A. must                B. mustn't                          C. should                            D. shouldn't

14. You                 take all necessary things along with you before you start the trip.

     A. should             B. shouldn't                       C. mustn't                           D. can

15. Tet is               for family gatherings.

     A. time                B. the time                         C. a time                             D. times

16. Do you think the                      time to plant trees is spring?

     A. good               B. better                            C. best                                D. well

17. In the cinema we                           eat or drink anything.

     A. must                B. should                           C. shouldn't                        D. can

18. We                          keep quiet in the library so that everyone can enjoy reading books.

     A. should             B. shouldn't                       C. can                                 D. can't

Quảng cáo

19. Many foreign visitors come to Ha Long Bay because of its natural              .

     A. beauty             B. beautiful                       C. pretty                             D. wonder

20. You can have the meaning of a new word by looking it                    in a dictionary.

     A. in                    B. up                                 C. on                                   D. at

21. The Himalayas                        the world's highest mountain - Mount Everest.

     A. have                B. get                                C. takes                              D. contains

22. New Year is one of four important                  in the United States.

     A. parties             B. events                           C. festivals                         D. celebration

23. Is it true that Ha Noi is                        city in Viet Nam?

     A. the large          B. largest                           C. larger                              D. the largest

24. Your vocabulary will get                     by reading a lot of books.

     A. nicer                B. better                            C. easier                              D. higher

25. "                       " - "It's one of the most beautiful beaches in the world." .

     A. What is My Khe Beach in Da Nang like?                                           

     B. What does My Khe Beach in Da Nang look like?

     C. How does My Khe Beach in Da Nang look?                                      

     D. What does My Khe Beach in Da Nang like?

III. Choose the item among A, B, C or D that bets answers the question about the passage.

     Thanksgiving Day is a holiday that Americans celebrate the honor of everything the country offered to their ancestors, who were among the first immigrants to the United States. When they first came to America, they saw that there were enough food and opportunity for everyone. They were even helped by the Indians, who taught them how to grow all kinds of new vegetables, such as corn and yams, or sweet potatoes.

     On Thanksgiving Day, it is traditional to eat a big meal together. Americans eat food that was found here by their ancestors. They usually eat turkey with sweet potatoes, Indian corn bread, and have pumpkin pie for dessert.

     Every Thanksgiving Day, a giant parade is held by one of the most famous department stores in New York. It is an annual event. And at the end of the parade, children can even see Santa Claus, who is visiting from the North Pole. Santa Claus is invited to remind children and parents that Christmas is not far away.

26. Thanksgiving Day is celebrated                     .

     A. to honor the new country                      B. to remind people of cold winter 

     C. to honor their ancestors                         D. to remind people of Indians 

27. The first white people to America were helped by Indians                       

     A. to know how to grow new vegetables   B. to have more opportunities 

     C. to form the new nation                          D. All are correct 

28. The traditional meal on Thanksgiving Day is                   .

     A. a big meal with turkey, Indian corn bread, and pumpkin pie 

     B. everything they have 

     C. food provided by the Indians 

     D. food provided by Santa Claus 

29. What is the main activity in New York on Thanksgiving Day? 

     A. A giant parade is held by one of the most famous department stores. 

     B. A big march by Santa Claus. 

     C. A giant parade is held by Santa Claus, children and their parents.

     D. A giant parade is held by the Indians.                                 

30. Santa Claus is invited to the parade on Thanksgiving Day                .

     A. to remind everyone that New Year is not far away 

     B. to remind everyone that a new Thanksgiving Day is coming 

     C. to remind everyone that Christmas is not far away 

     D. to remind everyone of their ancestors 

IV. Write the following sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same. 

31.Antarctica is colder than any other places in the world. 

     Antarctica is           .

32.Doing morning exercises every morning is good for you. 

     You            .

33.My father has a plan to repaint our house before Tet. 

     My father   .

34.Fansipan is higher than any other mountains in Indochina (Viet Nam, Laos, and Cambodia). 

     Fansipan is  .

35.Nam is the tallest student in his class. 

     Nobody in Nam's class       .

V. Write the correct sentences, using the words or phrases given. 

36.  Tomorrow/ Hoa/ buy/ flowers/ her father's birthday. 

       __________________________________________________________________________

37.  Nobody/ my class/ better/ Maths/ Minh. 

       __________________________________________________________________________

38.  Twelve o'clock/ night/ everyone/ say "Happy New Year"/ they/ their friends/ relatives/ good luck.

       __________________________________________________________________________

39.  How often/ you/ go fishing/ your father? 

       __________________________________________________________________________

40.  New market/ inconvenient/ because/ it/ far/ our flat building. 

       __________________________________________________________________________

VI. Fill in each gap in the passage with one suitable word from the box.

Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 Global Success năm 2024

Tet is is a national and family (41)                 . It is an occasion for every Vietnamese to (42)                      a good time while thinking about the last year and the next year. At Tet, people (43)             streets and public buildings, almost all shops are crowded with people (44)                              for Tet. Tet is a time for family (45)                        . At home, everything is tidy; people cook special food. First-footing is made when the (46)                         visitor comes, and parents give children lucky money in red (47)                . Tet is also a time for peace and (48)                               . During Tet, friends, relatives, and neighbours (49)                           each other their best (50)                  for the new year.

ĐÁP ÁN

1. D

2. B

3. D

4. A

5. B

6. B

7. A

8. C

9. B

10. D

11. D

12. A

13. B

14. A

15. C

16. C

17. C

18. A

19. A

20. B

21. D

22. C

23. D

24. B

25. A

26. C

27. A

28. A

29. A

30. C

31. Antarctica is the coldest place in the world.

32. You should do morning exercises every morning.

33. My father will/ is going to repaint our house before Tet.

34. Fansipan is the highest mountain in Indochina.

35. Nobody in Nam’s class is taller than him.

36. Tomorrow Hoa will buy flowers for her father’s birthday.

37. Nobody in my class is better in Maths than Minh.

38. At twelve o’clock at night everyone says “Happy New Year”, and they wish their friends and relatives good luck.

39. How often do you go fishing with your father?

40. The new market is inconvenient because it is far from our flat building.

41. festival

42. have

43. decorate

44. shopping

45. gatherings

46. first

47. envelopes

48. love

49. give

50. wishes

 

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề kiểm tra học kì 1 Tiếng Anh lớp 6

Năm học 2022 - 2023

Thời gian làm bài: 45 phút

(Đề số 2)

I.    Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest.

1.

a. historic

b. exciting

c. island

d. firework

2.

a. calendar

b. celebrate

c. decorate

d. school

3.

a. wonder

b. compass

c. brother

d. forest

4.

a. beach

b. teach

c. feather

d. peaceful

5.

a. clothes

b. fireworks

c. scissors

d. mountains

II.  Choose the correct answer a, b, c, or d.

1.   People often clean and decorate their houses ________ Tet.

      a. during                      b.after                          c.before                       d. on

2.   Turn left at the first traffic lights, and you’ll see the supermarket straight ________.

      a. away                        b.ahead                        c.aside                         d. again 

3.   Mekong River is ________ river in South East Asia.

      a. long                         b.longer                       c.longest                      d. the longest

4.   You ________ speak during the exam - it’s forbidden.

      a. should                      b.shouldn’t                  c.must                          d. mustn’t

5.   Some of her paintings are displayed at the local ________.

      a. art gallery                b.museum                    c.stadium                     d. hospital

6.   The Vietnamese ________ Tet at different times each year.

      a. decorate                   b. watch                      c.celebrate                   d. welcome

7.   ________ we go out for dinner tonight? - Great!

      a. Must                        b.Can                           c.Will                           d. Shall

8.   ________ does Tet last? ~ About 10 days.               

      a. When                       b.How long                 c.What time                 d. How often

9.   Life in the countryside is ________. There aren’t many things to do there.

      a. interesting                b.inconvenient             cboring                        d.noisy

10. ‘Can you tell me the way to Tan Ky House please?’

      ‘________. Go straight, then turn right.’

      a. Certainly                  b.Let’s go                    c.Good idea                 d.My pleasure

III. Put the verbs In brackets into the correct tense or form.

1.   Everybody  ________________ (cheer) and ________________ (sing) happily at the moment.

2.   Sorry, I can’t come. I ________________ (be) very busy tomorrow.

3.   ________________ (they/ play) football this weekend?

4.   Most students ________________ (not go) to school on Saturday.

5.   You must ________________ (take) a boat ride around the island.

6.   After ________________ (get) up, children get dressed in new clothes and say wishes to their parents.

IV. Supply thcorrect form of the words in brackets.

1.   The weeks before Tet isthe________________ time of the year. (busy)

2.   The street is always ________________ with pedestrians and traffic. (crowd)

3.   The Grand Canyon is one of the ________________ wonders of the world. (nature)

4.   Is living in the city ________________ than living in the countryside? (good)

5.   On the first day of Tet, we dress ________________ and go to pagodas. (beauty)

6.   Red symbolizes luck and ________________.(happy)

V.  There is a mistake in each sentence. Find and correct it.

1.   Vietnamese people prepares for Tet several weeks beforehand.

2.   Mount Everest is the most highest mountain in the world.

3.   Da Nang is very interested. I really like it.

4.   They’ll go abroad next year, will they?

5.   You look tired. You should work so hard.

6.   If you read more, your vocabulary will get gooder every day.

VI. Read these passages, then do the tasks.

Đề thi Tiếng Anh lớp 6 Học kì 1 Global Success năm 2024

A. Fill in the gap with the correct names.

1.   ______________ is going to a street party in Scotland.

2.   ______________ is going to sing on New Year’s Eve.

3.   ______________ will be in a foreign country on New Year’s Eve.

4.   ______________ isn’t going to make any New Year’s resolutions.

5.   ______________ wants to learn to play a musical instrument.

6.   ______________ wants to have a healthier diet.

B. Decide if the statements are true (T) or false (F).

1.   New Year’s resolutions often involve health and money.

2.   People usually celebrate Hogmanay at New Year in England.

3.   There are no fireworks for Hogmanay.

4.   It’s traditional to go swimming in Brighton on New Year’s Eve.

5.   People sing a song called ‘Auld Lang Syne’ at midnight on New Year’s Eve.

6.   Most British people know all the words to ‘Auld Lang Syne’.

VII. Complete the second sentences so that it has the same meaning to the first one.

1.   It’s not good to spend a lot of time watching TV.

      You _______________________________________________________________________ 

2.   Antarctica is colder than any other place in the world.

      Antarctica is________________________________________________________________ 

3.   Shall we go to Times Square to welcome the New Year?

      Why don’t _________________________________________________________________ 

4.   A bicycle is more convenient than a car in towns.

      A car is ____________________________________________________________________ 

5.   Turn right at the first turning.

      Take ______________________________________________________________________ 

VIII. Write sentences, using the words or phrases given.

1.   Vietnamese people/ often/ clean/ decorate/ houses/ Tet.

      ___________________________________________________________________________ 

2.   The air / the city / polluted / the air / the countryside.

      ___________________________________________________________________________ 

3.   It/ very/ interesting/ take/ boat trip/ the Perfume River

      ___________________________________________________________________________

ĐÁP ÁN

I.    

1. a         2. b         3. d         4. c         5. b

II.  

1. c         2. b         3. d         4. d         5. a         6. c         7. d         8. b         9. c         10. a

III. 

1. is cheering- singing             2. will be                                 3. Are they playing

4. don’t go                                 5. take                                     6. getting

IV. 

1. prepares →prepare                                            2. mosthighest→ highest

3. interested → interesting                                    4.willthey→ won’t they

5. should → shouldn’t                                            6. gooder→better

VI. 

A. Fill in the gap:

1. Mary      2. Sophia         3. Stuart          4. Stuart          5.Sophia          6. Ben

B. True or false:

1. F         2. F         3. F         4. T          5. T        6. F

VII.     

1. You shouldn’t spend a lot of time watching TV.

2. Antarctica is the coldest place in the world.

3. Why don’t we go to Times Square to welcome the New Year?

4. A car is more inconvenient than a bicycle in towns./ A car is not as convenient as a bicycle in towns.

5. Take the first turning on the right.

VIII.    

1. Vietnamese people often clean and decorate their houses at Tet.

2. The air in the city is more polluted than the air in the countryside.

3. It is very interesting to take a boat trip on the Perfume River.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề kiểm tra học kì 1 Tiếng Anh lớp 6

Năm học 2022 - 2023

Thời gian làm bài: phút

(Đề số 3)

A. LANGUAGE FOCUS

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others’.

1.

A. student                         

B. music                            

C. uniform                        

D. subject

2.

A. blossom                        

B. chess                            

C. messy                           

D. passion

II. Circle the word whose stress pattern is pronounced differently from the others’.

3.

A. firework                        

B. landscape                     

C. decorate                       

D. behave

4.

A. important                      

B. beautiful                       

C. difficult                       

D. excellent

III. Choose the best option to complete the sentences by circle the letter A, B, C or D.

5. Our _____ has a sink, a fridge, a stove and a microwave.

A. living room                       

B. hall                               

C. bedroom                      

D. kitchen

6. Some of her paintings are displayed at the local _____.

A. art gallery                          

B. museum                        

C. stadium                        

D. hospital

7. You _____ speak during the exam. It’s forbidden.

A. must                                  

B. should                          

C. mustn’t                        

D. shouldn’t

8. The Vietnamese _____ Tet at different time each year.

A. decorate                            

B. celebrate                       

C. watch                           

D. welcome

9. Turn left at the first traffic lights, and you’ll see the supermarket straight _____.

A. away                                 

B. aside                             

C. ahead                           

D. again

10. This is _____ notebook.

A. Pat and Sam’s                   

B. Pat’s and Sam’s           

C. Pat and Sam’                

D. Pat and Sam          

B. LISTENING

I. You are going to hear about a very special friend. Listen and decide whether the following statements are true (T) or false (F).

11. Daisy has one broken leg.

12. Daisy uses her wheelchair to go to school.

13. Daisy is very hard-working.

14. Daisy is afraid of exams.

15. Daisy is in the top 5 of the class.

II. Listen to a conversation between Tom and Ha about their neighbourhood. Fill each of the gap with NO MORE THAN THREE WORDS.

 

Type

River

Historic buildings

New buildings

Tom’s neighbourhood

city

river Tyne

The Castle,

Theatre Royal,

(17) the ______

Newcastle

(18)___________

Ha’s neighbourhood

(16) _______

 

(19) an ________,

an ancient well,

a large communal house

(20) a _________

C. READING

I. Read the passage and choose the correct answer by circling A, B, or C.

MAI’S SCHOOL

     Hello, my name is Mai. I am 11 years old. I’m studying at a public school called Nguyen Du Secondary school. I am in grade 6. In our class, there are 27 students, 15 girls and 12 boys.

     My classroom is big and nice. Our teacher is Ms. Thuy. She likes decorating the walls with posters and maps. In our class, there is a computer and a blackboard.

     My desk and my chair are brown. My pencil case is on my desk. It’s colourful. I have lots of things in my pencil case: a red sharpener, two pencils, a rubber, three paper clips and a purple pen.

     I go to school by bicycle with my friends. We like our school because there are playgrounds, a big gym and a fantastic music room with many instruments.

21. How many boys are there in Mai’s class?

A. 27

B. 15

C. 12

D. 11

22. What does Ms. Thuy decorate the walls with?

A. posters and maps 

B. posters and balls

C. pictures and balls

D. posters and flowers

23. How many things are there in Mai’s pencil case?

A. 6

B. 7

C. 8

D. 9

24. Which is NOT in her pencil case?

A. a blue sharpener

B. a pencil

C. paper clips

D. a purple pen

25. Which sentence is TRUE?

A. Mai’s classroom is small and nice.

B. There are two computers in her class.

C. There is a music room with lots of posters.

D. Mai cycles to school with her friends.

II. Read the passage and choose the best answer for each blank.

To: tom@quickmail.com

Subject: My bedroom

Hi Tom,

How are you? Now I’ll tell you about my bedroom.

My bedroom is small. I have a bed, a (26) ______, a desk, a chair and a lamp. I like music, so I put three posters of famous singers (27) ______ the wall. I usually do my homework on the desk (28) ______ of the big window. My room is my favourite room in the house. It’s (29) ______.

What is your (30) ______ room, Tom?

Write to me soon.

Best,

Vy

26.

A. sink 

B. wardrobe

C. wardrobes

D. fridges

27.

A. opposite to

B. front

C. next

D. on

28.

A. front

B. in front

C. opposite

D. right

29.

A. messy

B. comfortable

C. dirty

D. scary

30.

A. favourite

B. like

C. favour

D. liking

D. WRITING

I. Rewrite the following sentences, so that the meanings stay the same.

31. Shanghai World Financial Centre is higher than Keangnam Tower.

→ Keangnam Tower ________________________________________________.

32. It is wrong of us to throw rubbish onto the river.

→ We mustn’t _____________________________________________________.

33. It’s good if children go to bed early.

→ Children should __________________________________________________.

34. I like my bedroom best in the house.

→ My ____________________________________________________________.

35. My house has a living room, a kitchen, a bathroom and two bedrooms.

→ There __________________________________________________________.

II. Rearrange the words/ phrases to make meaningful sentences.

36. My friend/ oval face/ has/ and/ straight nose/ a/ an/. /

→ _______________________________________________________________.

37. at/ the moment/ English/ My little brother/ learning/ isnt’/./

→ _______________________________________________________________.

38. you/ get up/ on/ do/ usually/ What time/ Sunday/?/

→ _______________________________________________________________.

39. Sue/ going/ school/ is/ to/ by / tomorrow/ bus/./

→ _______________________________________________________________.

40. How/ bicycle/ about/ going/ to/ school /by/?/

→ _______________________________________________________________.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề kiểm tra học kì 1 Tiếng Anh lớp 6

Năm học 2022 - 2023

Thời gian làm bài: phút

(Đề số 4)

Exercise 1: Choose the word which has the different sound in the underlined part.

1.

A. advice                             

B. price                      

C. decide                                

D. police

2.

A. sure                                 

B. sink                       

C. special                               

D. suburb

3.

A. break                              

B. mean                     

C. repeat                                

D. peaceful

4.

A. holiday                           

B. modern                 

C. educate                              

D. calendar

5.

A. talkative                         

B. rooster                  

C. furniture                            

D. festival

Exercise 2: Choose the best answer A, B, C or D.

6. My father thinks we _____ paint our bedroom blue instead of orange.

A. should                                

B. may                       

C. shoulds                              

D. might

7. If you practise English conversations every day, I believe your speaking skill will get ______.

A. good                                   

B. the better              

C. better                                 

D. gooder

8. My mom asks me to buy some fruit when we go to the ______ this afternoon.

A. school                                 

B. bookshop              

C. post office                         

D. supermarket

9. I live in a _______ neighbourhood. There are a lot of stores near my house.

A. quiet                                   

B. peaceful                

C. quite                                  

D. noisy

10. Students ______ copy others’ work during every examination.

A. should                                

B. shouldn’t              

Cmustn’t                              

D. must

11. You should bring your _______ when you go to the beach to protect your skin.

A. compass                              

B. suncream              

C. sunburnt                            

D. ice-cream

12. My foreign friends _____ really excited to celebrate Tet with us this year.

A. be                                       

B. are                         

C. is                                        

D. am

13. I don’t think that you ________ up all night to study before the exam even though you feel nervous.

A. should                                 

B. stay                       

C. should stay                        

D. should be

14. _________ apples do you have, little Max? – I have three.

A. How much                          

B. How                      

C. What                                  

D. How many

15. “Mom, _______ flour do you need to make that cake?” – About 300 grams.

A. How much                          

B. How                      

C. What                                  

D. How many

16. Mary always brings her blue pen to the examination. It is her ____ pen.

A. lucky                                  

B. expensive              

C. better                                 

D. gooder

17. On New Year’s _____, our family usually gather together and eat a big meal.

A. night                                   

B. day                       

C. Eve                                    

D. evenings

18. I really want to ____ Ha Long Bay when the pandemic ends. 

A. visits                                   

B. visit                       

C. going                                 

D. go

19. We usually ______ our house with colorful plants and flowers in Tet.

A. build                                   

B. express                  

Cdecorate                             

D. decide

20. Nam, can you check the fridge for me please! Is there _____ milk left?

A. some                                   

B. a bottle                 

C. a can                                  

D. any

Exercise 3: Read the passage and choose the best answer (A, B, C or D) to fill in the blanks.

My neighbourhood is in the suburbs of Da Nang city. I like (21) _____ here because of many interesting things in my neighbourhood. There are many tall (22) _______and big houses here. My neighbourhood also has many stores, two markets, a post office, a bank, a stadium so it is very (23) ______ for local people. There are many trees around here so the air is very fresh. In my neighbourhood there is a big flower field with many kinds of flowers, therefore it is very (24) _____ in the spring. Moreover the people here are friendly and (25) ____. The visitors always come to visit my neighbourhood and they want to stay here longer.

21.

A. stay                               

B. stays                     

C. living                                 

D. lives

22.

A. buildings                      

B. building                

C. shop                                   

D. store

23.

A. inconvenient                 

B. comfort                 

C. impossible                         

D. convenient

24.

A. comfortable                  

B. stinky                    

C. beautiful                            

D. warm

25.

A. unfriendly                    

B. helpful                  

C. cruel                                  

D. rude

Exercise 4: Read the passage then choose the best answer (A, B, C or D) to each question.

Experts think that it is a good idea for children to learn not just one, but two foreign languages. They say that learning two foreign languages develops children's minds and increases their knowledge of other culture. The experts also believe that the two foreign languages children learn should be completely different from one another, for example, English and Chinese, or French and Japanese. In addition, they say that children should start to learn foreign languages as early as possible, from the age of about six.

26. According to experts, children ________.

A. shouldn't learn foreign languages

B. should learn two foreign languages

C. shouldn't learn more than two foreign languages

D. should learn just one foreign language 

27. What does the word "they" in bold refer to?

A. children                              

B. cultures                 

C. languages                          

D. experts

28. Children should learn _________.

A. two foreign languages which are the same

B. two foreign languages which are completely different from one another

C. all other options are correct

D. one language

29. Which of the following is not true?

A. Learn foreign languages is good for children.

B. Children should start to learn foreign languages from the age of about six.

C. Children should start to learn foreign languages early.

D. Children should start to learn foreign languages late.

30. According to the experts, when should children begin exploring a new language?

A. as early as possible                                                

B. about six years old

C. not mentioned                                                       

D. about seven years old

Exercise 5: Identify the mistake in each sentence.

31. Despite being the youngest, Nam is the tall person in his family.

32. Because Mary listens to that song repeatedly, she never gets bored of it.

33. Would you like any yogurt after dinner? My mom has just made some.

34. Children should stay up late at night because they will feel tired the next day.

35. My parents always tell us that we shouldn’t respect others’ opinions and be kind to everyone around.

Exercise 6: Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first one.

36. It is good if we can use less plastic bags.

-> We should …………………………………………………………………………………………

37. Peter thinks reading books is more boring than watching movies.

-> Peter thinks ………………………………………………………………………………………..

38. There are twenty-five classrooms in our school.

-> Our school………………………………………………………………………………………….

39. It is wrong of students to copy others’ answers during examinations.

-> Students must ………………………………………………………………………………………

40. My neighbourhood is noisier than yours.

-> Your neighbourhood ……………………………………………………………………………….

Xem thử

Xem thêm bài tập và đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 6 Global Success có đáp án hay khác:

Săn shopee siêu SALE :

ĐỀ THI, GIÁO ÁN, SÁCH LUYỆN THI DÀNH CHO GIÁO VIÊN VÀ PHỤ HUYNH LỚP 6

Bộ giáo án, bài giảng powerpoint, đề thi, sách dành cho giáo viên và khóa học dành cho phụ huynh tại https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài hỗ trợ đăng ký : 084 283 45 85

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Loạt bài soạn, giải bài tập Tiếng Anh lớp 6 Global Success Tập 1 & Tập 2 bám sát nội dung sách Global Success 6 bộ sách Kết nối tri thức với cuộc sống (NXB Giáo dục).

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


Các loạt bài lớp 6 Kết nối tri thức khác
Tài liệu giáo viên