Top 15 Đề thi Tiếng Anh lớp 7 mới Học kì 2 chọn lọc, có đáp án



Phần dưới là danh sách Top 15 Đề thi Tiếng Anh lớp 7 mới Học kì 2 chọn lọc, có đáp án gồm các đề kiểm tra 15 phút, đề thi giữa kì, đề thi học kì 2. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi, bài kiểm tra môn Tiếng Anh lớp 7 mới.

Mục lục Đề thi Tiếng Anh 7 mới Học kì 2

Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 7 mới Học kì 2 có đáp án

Quảng cáo

Top 5 Đề thi Tiếng Anh 7 mới Giữa Học kì 2 có đáp án

Top 5 Đề kiểm tra Học kì 2 Tiếng Anh 7 mới có đáp án

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 7 mới Học kì 2

Thời gian: 15 phút

Quảng cáo

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. liked      B. hated      C. acted

2. A. starred      B. showed      C. watched

3. A. decided      B. reviewed      C. suggested

4. A. disliked      B. received      C. argued

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

1. Environmental pollution has ………. to lots of health problems.

    A. caused      B. led      C. made

2. ………. industrial waste, many fish cannot survive.

    A. Because      B. Despite      C. Because of

3. This film is rated 18+ because there are too many ……… scenes.

   A. funny      B. violent      C. entertaining

4. ……… effects created an amazing world in the movie, it looked so real!

   A. Special      B. Incredible      C. Moved

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. Philip was exceptionally ……........ at Joanne's behaviour. (annoy)

2. In spite of my sister’s …….........., she worked hard very late last night. (tired)

Đáp án & Thang điểm

I. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack
1. A 2. C 3. B 4. A

II. Choose the best option to complete each sentence. Circle A, B or C.

1. B 2. C 3. B 4. A

III. Complete each sentence with the correct form of the word given.

1. annoyed 2. tiredness

Đề thi Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 mới

Thời gian: 60 phút

A. PRONUNCIATION:

Circle the word that has the underlined part pronounced differently from others.

1. A. washed      B. watched      C. looked      D. closed

2. A. sugar      B. scared      C. shy      D. surprise

3. A. late      B. gate      C. hilarious      D. hate

4. A. house      B. hour      C. horrible      D. horror

5. A. fight      B. sight      C. religious      D. light

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right form of the words in brackets

1. Her……………………..was excellent      (PERFORM)

2. Many………………...... activities are held every year.      (CULTURE)

3. Birthday is a family……………………….      (CELEBRATE)

4. The football match was very…………………………      (ECXITE)

5. I am………………….. that he won the prize      (AMAZE)

II. Choose the best answer to complete the sentences

1, We should have a ……………… check-up every six months.

   A. medical      B. medicine

   C. hospital      D. aspirin

2, Ba is ……………… in his medical record at the moment.

   A. fill      B. fills

   C. to fill      D. filling

3, They ....................... in that factory since last Monday.

   A. didn't work      B. worked

   C. haven't worked      D. work

4, How ……………… are you? 1.5 meter in height.

   A. high      B. tall

   C. height      D. long

5, What was ……………… with her?

   A. problem      B. matter

   C. wrong      D. feeling

6, People feel ……………… when they catch the cold.

   A. pleasant      B. unpleasant

   C. pleased      D. unpleased

7, She has a pain ……………… her back.

   A. on      B. in

   C. at      D. with

8, I ……………… for class.

   A. am never late      B.am late never

   C. late am never      D. never am late

9, That work is good ……………… him.

   A. for      B. at

   C. with      D. on

10, The car is different ……………… mine.

   A. with      B. from

   C. to      D. for

III. Make questions for the underlined parts .

1, The Robinsons visited Ho Chi Minh city a few weeks ago.

……………………………………………………………………………………….

2, She bought a lot of different gifts for her friends.

……………………………………………………………………………………….

3, My vacation in Nha Trang was very wonderful.

……………………………………………………………………………………….

4, Lan has hung the poster on the wall.

……………………………………………………………………………………….

5, They ate lunch in a famous restaurant with their friends.

……………………………………………………………………………………….

C. READING: Read the passage and answer the questions below

   Yesterday was Sunday. We didn’t work. We all stayed at home. In the morning my father planted some trees and then watered them. He always likes doing the gardening. My mother tidied our house then cooked a good lunch. I watched TV then helped my mother with the housework. I cleaned the floor and dusted the furniture. My brother listened to music. In the afternoon one of my father’s friend visited us. They talked and played chess together. My brother pained a nice picture. I learned my lessons. We were busy all day but everybody was very happy.

1. Why did they stay at home yesterday?

………………………………………………………..

2. What did her father do in the morning?

………………………………………………………..

3. Did she help her mother with the housework?

………………………………………………………..

4. Who visited them in the afternoon?

………………………………………………………..

5. Were they happy on that day?

………………………………………………………..

D. WRITING

Rewrite the sentences with the same meaning

1. The distance from Ha Noi to Hai Phong is about 100 km

→ It is about……………………………………………………………………………………………………

2. What is the distance between Hai Duong to Hue?

→ How……………………………………………………………………………………………………

3. She usually walked to school last year.

→ She used……………………………………………………………………………………………………

4. Although he studied hard, he didn’t pass the exam

→ Despite……………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

A. PRONUNCIATION:

1. D 2. B 3. C 4. B 5. C

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right form of the words in brackets

1. performance

2. cultural

3. celebration

4. exciting

5. amazed

II. Choose the best answer to complete the sentences

1. A 2. D 3. C 4. B 5. C
6. B 7. A 8. A 9. A 10. B

III. Make questions for the underlined parts .

1. When did the Robinsons visit HCM city?

2. What did she buy for her friends?

3. How was your vacation in Nha Trang?

4. Where has Lan hung the poster?

5. Who did they eat lunch in a famous restaurant with?

C. READING:

1. Yesterday was Sunday.

2. Planting and watering some trees.

3. Yes, she did.

4. One of her father’s friend.

5. Yes, they were.

D. WRITING

1. It’s about 100km from Hanoi to Hai Phong

2. How far is it from Hai Duong to Hue?

3. She used to walk to school last year.

4. Despite studying hard, he didn’t pass the exam.

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 7 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 7 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Học tốt toán 7 - Thầy Lê Tuấn Anh

4.5 (243)

799,000đs

250,000 VNĐ

Học tốt tiếng Anh 7 - Cô Hoài Thu

4.5 (243)

799,000đ

250,000 VNĐ

Học tốt Văn 7 - Cô Lan Anh

4.5 (243)

799,000đ

250,000 VNĐ

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k8: fb.com/groups/hoctap2k8/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Tuyển tập Đề kiểm tra Ngữ Văn 7 có đáp án | Đề kiểm tra 1 tiết Văn, Tiếng Việt, Tập làm văn lớp 7 học kì 1 và học kì 2 có đáp án và thang điểm được các Giáo viên hàng đầu biên soạn bám sát chương trình Ngữ văn lớp 7 và cấu trúc ra đề kiểm tra trắc nghiệm và tự luận mới.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.