Top 15 Đề thi Tiếng Anh 11 mới học kì 2 có đáp án, cực hay



Phần dưới là danh sách Top 15 Đề thi Tiếng Anh 11 mới học kì 2 có đáp án gồm các đề kiểm tra 15 phút, đề thi giữa kì, đề thi học kì 2. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi Tiếng Anh 11.

Bộ Đề thi Tiếng Anh 11 học kì 2

Quảng cáo

Sở Giáo dục và Đào tạo .....

Đề kiểm tra 15 phút Học kì 2

Môn: Tiếng Anh thí điểm lớp 11

Thời gian làm bài: 15 phút

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

GAP YEAR

In the professional or career world, a gap year is a year before going to college or university and after finishing high school or (119) ____ a year off before going into graduate school after completing a bachelor as an undergraduate. (120) ____ this time, students may engage in advanced academic courses, extra-academic courses and non-academic courses, such as yearlong pre-college math courses, language studies, learning a trade, art studies, volunteer work, travel, internships, sports and more. Gap years are sometimes considered a way for students to become independent and learn a great deal of (121) ____ prior to engaging in university life.

Australians and New Zealanders have a tradition of travelling overseas independently (122) ____ a young age. In New Zealand, this is known as “doing an OE” (Overseas Experience). Sometimes, an OE is (123) ____ to one year, but often Australians and New Zealanders will remain overseas for three to five years, with many working short-term in service industry jobs to fund their continuing travels. Europe and Asia are popular destinations for doing an OE. In Australia, through exchange programmes and benefits for youth, there are so many opportunities for a young person to broaden their (124) ____ through travel in a gap year.

Question 1: A. calling     B. going     C. taking     D. turning

Question 2: A. During     B. When     C. While     D. By

Question 3: A. responsible B. responsibility     C. irresponsible     D. irresponsibility

Question 4: A. at     B. on     C. in     D. for

Question 5: A. distributed    B. used     C. spent     D. limited

Question 6: A. head     B. mind     C. brain     D. memory

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 7: Marie prepared her homework carefully. She could answer all the questions and got good marks.

A. Although she prepared her homework carefully, Marie could not answer all the questions and got good marks.

B. Having prepared her homework carefully, Marie could answer all the questions and got good marks.

C. If she had prepared her homework carefully, Marie could have answered all the questions and got good marks.

D. It was because of her careful preparation for the homework, Marie couldn't answer all the questions and got good marks.

Question 8: We have been trying to learn English for years. We haven't succeeded yet.

A. Although we have been trying to learn English for years, we haven't succeeded yet.

B. After we've been trying to learn English for years, we have succeeded.

C. We haven't succeeded yet since we have been trying to learn English for years.

D. We have been trying to learn English for years, so we haven't succeeded yet.

Question 9: The teacher was giving the lesson. The lights went out.

A. The lights went out as soon as the teacher started giving the lesson.

B. If the teacher had been giving the lesson, the lights wouldn't have gone out.

C. The teacher was giving the lesson, so the lights went out.

D. While the teacher was giving the lesson, the lights went out.

Question 10: Our school started building a new canteen in June. They are still building it now.

A. Our school have started building a new canteen from June till now.

B. Our school have been building a new canteen since June.

C. Our school have built a new canteen now since starting in June.

D. Our school are building the new canteen which started in June.

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11: I _______ the latest Harry Potter book all day. I'm dying to know what happens in the end!

A. am reading

B. have been reading

C. have read

D. had read

Question 12: So far I ____ any of the exams at school.

A. haven't been failing

B. hadn't failed

C. didn't fail

D. haven't failed

Question 13: We ____ our classroom for the upcoming Teachers' Day, but there's still a lot to do.

A. are decorating

B. decorated

C. have been decorating

D. have decorated

Question 14: Margaret ____ in the school marathon for charity before.

A. has never run

B. never runs

C. never ran

D. has never been running

Question 15: My brother graduated from Hong Kong University of Science and Technology last month and ____ for a job since then.

A. has been looking

B. has looked

C. was looking

D. had looked

Đáp án

1C 2A 3B 4A 5D
6B 7B 8A 9D 10B
11B 12D 13C 14A 15A

Sở Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa kì 2

Môn: Tiếng Anh thí điểm lớp 11

Thời gian làm bài: 60 phút

Mark the letter A, B, C. or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to each of the following sentences

Question 1: Mary: “Would you mind if I use your computer for an hour?” Tony:"_____”

A. Not at all. I've finished my job

B. Yes, you can use it

C. Of course not. I still need it now

D. Yes. It’s all right.

Question 2: Tom: "Do you think it's going to rain?” - Trump: “_______”

A. I don't hope so     B. I don't hope so

C. I hope not    D. I think not

Mark the letter A, B. C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following

Question 3: An international medical conference initiated by Davison resulted in the birth of the League of Red Cross Societies in 1991.

A. treated     B. dedicated

C. helped     D. started

Question 4: He drove so fast that I really felt my life was in danger.

A. at the target    B. in accident

C. at stake     D. in comfort

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following sentences

Question 5: My father is in_______ of 30 engineers and 80 workers.

A. pressure    B. leadership

C. impression     D. charge

Question 6: ________taken my parents’ advice, I wouldn't be a teacher now.

A. Had I     B. If I hadn’t

C. If I would have    D. Could I have

Question 7: He is decorating his house ___________selling it.

A. in order to     B. with a view to

C. in order that    D. so that

Question 8: On_________ he had won the first prize in the competition, he cried out with joy.

A. being told     B. having cold

C. telling    D. saying

Question 9: By the end of this March he ______here for 20 years.

A. has been living

B. will live

C. will have been living

D. will be living

Question 10:The government is aiming___________ 50% reduction______ unemployment

A. at /of     B. in/ to

C. on/ at     D. at /in

Question 11: I am not going to study French and__________

A. so is he     B. neither is he

C. he isn’t too     D. either isn’t he

Question 12: Many young people in rural areas don`t want to spend their lives on the farm like______ parents.

A. weather-beaten     B. up-to-date

C. long-term     D. wide-range

Question 13: I believe nobody survived the plane crash_________

A. did I     B. didn’t they

C. did they     D. did he

Question 14: ________they arrived __________they were told to go back.

A. No sooner/when     B. Scarcely had/when

C. Scarcely/when     D. Hardly/when

Question 15: Yuri Gagarin was the first person __________into space

A. has traveled     B. traveling

C. traveled     D. to travel

Question 16: To preserve that _________, it was necessary to preserve the people that had created it.

A. civilize    B. civilization

C. civility     D. civil

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions

Question 17: A. kite B. bite C. favorite D. quite

Question 18: A. coached B. needed C. wanted D. beloved

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks

Schools in the United States have not always had a large number of libraries. As recently as 1958 about half of the public schools in the United States had no libraries at all. The (19)_______of public school libraries increased dramatically when the federal government passed the Elementary and Secondary Education Act of 1965, which provided funds for school districts to improve their education programs and facilities, including their libraries. (20) _______, many educators claim that since the legislation was passed federal spending has not increased sufficiently to meet the rising cost of new library technologies such as computer databases and Internet access.

Because the federal government provides only limited funds to schools, individual school districts (21)______ on funds from local property taxes to meet the vast majority of public schools tend to reflect the financial capabilities of the communities in which they are located. Districts in wealthy suburbs often have fully staffed libraries (22)________ abundant resources, spacious facilities, and curricular and instructional support. In (23) __________school districts in many poor areas house their libraries in ordinary classrooms or in small rooms. The libraries in such areas are generally staffed by volunteers, who organize and maintain books that are often out-of-date, irrelevant, or damaged.

Question 19: A. digit    B. amount    C. number     D. numeral

Question 20: A. Otherwise    B. Therefore    C. Consequently    D. Nevertheless

Question 21: A. rely    B. come    C. go     D. stay

Question 22: A. for    B. with    C. on     D. by

Question 23: A. conflict    B. converse    C. contrary     D. contrast

Mark the letter A, B, C, or D on your answer answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the questions

Question 24: By the time Robert will finish writing the first draft of his paper, most of the other students will have completed their final draft

A. will finish     B. writing

C. most     D. their

Question 25: The team leader demanded from his team members a serious attitude towards work, a good team spirit, and that they work hard

A. team leader

B. his team members

C. attitude towards work

D. and that they work hard

Question 26: Each of the beautiful cars in the shop was quickly sold to their owner

A. Each     B. cars

C. quickly     D. their

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer answer to each of the questions

An air pollutant is defined as a compound added directly or indirectly by humans to the atmosphere in such quantities as to affect humans, animals, vegetation, or materials adversely. Air pollution requires a very flexible definition that permits continuous change. When the first air pollution laws were established in England in the fourteenth century, air pollutants were limited to compounds that could be seen or smelled – a far cry from the extensive list of harmful substances known today. As technology has developed and knowledge of health aspects of various chemicals has increased, the list of air pollutants has lengthened. In the future, even water vapor might be considered an air pollutant under certain conditions. Many of more important air pollutants such as sulfur oxides, carbon monoxide, and nitrogen oxides, are found in nature. As the Earth developed, the concentrations of these pollutants were altered by various chemical reactions; they became components in biogeochemical cycle. These serve as an air purification scheme by allowing the compounds to move from the air to the water or soil on a global basis, nature's output of these compounds dwarfs that resulting from human activities.

However, human production usually occurs in a localized area, such as a city. In this localized regions, human output may be dominant and may temporarily overload the natural purification scheme of the cycle. The result is an increased concentration of noxious chemicals in the air. The concentrations at which the adverse effects appear will be greater than the concentrations that the pollutants would have in the absence of human activities. The actual concentration need not be large for a substance to be a pollutant; in fact the numerical value tells us little until we know how much of an increase this represents over the concentration that would occur naturally in the area. For example, sulfur dioxide has detectable health effects at 0.08 parts per million (ppm), which is about 400 times its natural level. Carbon monoxide, however, as a natural level of 0.1 ppm and is not usually a pollutant until its level reaches about 15 ppm.

Question 27: What does the passage mainly discuss?

A. The economic impact of air pollution

B. What constitutes an air pollutant

C. How much harm air pollutants can cause

D. The effects of compounds added to the atmosphere

Question 28: The word "adversely" is closest in meaning to

A. negatively     B. quickly

C. admittedly     D. considerably

Question 29: It can be inferred from the first paragraph that

A. water vapor is an air pollutant in localized areas

B. most air pollutants today can be seen or smelled

C. the definition of air pollution will continue to change

D. a substance becomes an air pollutant only in cities

Question 30: The word "these" in the second paragraph is closest in meaning to

A. the various chemical reactions

B. the pollutants from the developing Earth

C. the compounds mover to the water or soil

D. the components in biogeochemical cycles

Question 31: For which of the following reasons can natural pollutants play an important role in controlling air pollution?

A. They function as part of a purification process.

B. They occur in greater quantities than other pollutants.

C. They are less harmful to living beings than are other pollutants.

D. They have existed since the Earth developed.

Question 32: The word "localized” is closest in meaning to

A. specified     B. circled

C. surrounded    D. encircled

Question 33: The word "detectable" in the third paragraph is closest in meaning to

A. beneficial     B. special

C. measurable    D. separable

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the semtence that best combines each pair of sentences in the following questions

Question 34: People should not throw rubbish in the park. People should not cut down the trees in the park.

A. People should both cut down the trees and throw rubbish in the park

B. People should neither throw rubbish nor cut down the trees in the park.

C. People should throw rubbish and cut down the trees in the park.

D. People should either throw rubbish or cut down the trees in the park

Question 35: The team reached the top of the mountain. The team spent a night there.

A. The team had not only reached the top of the mountain, but they spend a night there as well.

B. Not only did the team reach the top of the mountain but they also spent a night there

C. Not only did the team reach the top of the mountain but they also spent a night there as well

D. The team both reach the top of the mountain but they also spent a night there

Đáp án

1A 2B 3D 4B 5D
6A 7B 8A 9C 10D
11B 12A 13C 14B 15D
16B 17C 18A 19C 20D
21A 22B 23D 24A 25D
26D 27C 28A 29C 30D
31A 32A 33C 34B 35B

Sở Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh thí điểm lớp 11

Thời gian làm bài: 60 phút

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

Question 1: A. deleted     B. started     C. retarded     D. stopped

Question 2: A. think     B. thank     C. that     D. three

Pick out the word that has the primary stress different from that of the other words.

Question 3: A. advise     B. parents    C. apply    D. attract

Question 4: A. academic     B. necessity     C. authority     D. commercially

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions

Question 5: Halley’s comet, viewing (A) through (B) a telescope, was quite (C) impressive (D).

Question 6: There are (A) a car (B) and two vans (C) in front of (D) my house.

Question 7: All her (A) children have graduated from (B) university, that (C) is the reason for her (D) to be proud.

Choose the most suitable words or phrases to fill in the blanks.

Question 8: The more you practise your English, ____________.

A. Faster you learn.

C. the faster will you learn.

B. You will learn faster.

D. the faster you will learn.

Question 9: Mrs. Brown was the first owner _______ dog won 3 prizes in the same show.

A. Whose     B. her

C. who    D. whom

Question 10: If she _____ a car, she would go out in the evening.

A. Have     B. has

C. has had     D. had

Question 11: You are old enough. I think it is high time you applied _____ a job.

A. In     B. of

C. for     D. upon

Question 12: Because of the _______ of hospital employees at the hospital, the head of administration began advertising job openings in the newspaper.

A. Short     B. shorter

C. shorten     D. shortage

Question 13: Friendship is a two-sided ________, it lives by give-and-take.

A. Affair     B. event

C. aspect     D. feature

Question 14: “Do you _____your new roommate, or do you 2 argue?”

A. Keep in touch with     C. on good term with

B. Get along with     D. get used to

Question 15: The majority of Asian students reject the American _______ that marriage is a partnership of equals.

A. Attitude     B. thought

C. view     D. look

Question 16: Bob has a bad lung cancer and his doctor has advised him to _______ smoking.

A. Put up     B. give up

C. take up     D. turn up

Question 17: According to FAO, Vietnam is _______ second largest coffee producer in the world after Brazil.

A. a     B. 0

C. an     D. the

Question 18: When she came home from school yesterday, her mother ______ in the kitchen.

A. Cooked    B. was cooking

C. is cooking     D. cooks

Question 19: We were made ________ hard when we were at school.

A. To study    B. study

C. studying    D. studied

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 20: – Kate: “How lovely your cats are.” – David: “_________________.”

A. Really? They are.

C. Can you say that again.

B. Thank you, it is nice of you to say so.

D. I love them, too.

Question 21: – Geogre: “In my opinion, action films are exciting.” – Frankie: “_______________.”

A. There’s no doubt about it.

C. You shouldn’t have said that.

B. Yes, congratulations.

D. What an opinion!

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is closest in meaning to the underlined part in each of the following questions.

Question 22: “Edwards seems like a dog with two tails this morning.” – “Haven’t you hear the news? His wife gave birth a baby boy early this morning.”

A. Extremely happy     C. extremely disappointed

B. exhausted     D. very proud

Question 23: The whole village was wiped out in the bombing raids.

A. Cleaned well     C. changed completely

B. Removed quickly     D. destroyed completely

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24: The president expressed his deep sorrow over the bombing deaths.

A. Regret     B. happiness

C. sadness     D. passion

Question 25: Ann has always made good in everything she has done.

A. Succeeded     B. achieved

C. failed     D. won

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning.

Question 26: “It was nice of you to give me the present. Thank you.” Mary said to Helen.

A. Mary thanked Helen for the present.

B. Mary asked Helen for the present.

C. Mary was happy to give Helen the present.

D. Mary was sorry to receive the present for Helen.

Question 27: We last went to that cinema 2 months ago.

A. We have been to the cinema for 2 months.

B. We haven’t been to the cinema for 2 months.

C. We didn’t want to go to the cinema anymore.

D. We didn’t go to the cinema for 2 months.

Question 28: In spite of his poverty, he led a devoted life to the revolutionary cause.

A. He could not devote his life to the revolutionary cause because of his poverty.

B. Although he was poor, he led a devoted life to the revolutionary cause.

C. If he had not been so poor, he could have devoted his life to the revolutionary cause.

D. He led a devoted life to the revolutionary cause, but he was so poor.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 29: The song says about the love of two young students. She is studying the song.

A. The song which she is singing it says about the love of two young students.

B. The song she is singing says about the love of two young students.

C. The song says about the love of two young students which she is singing.

D. The song says about the love of two young students that she is singing.

Question 30: He didn’t hurry. Therefore, he missed the plane.

A. If he hurried, he wouldn’t miss the plane.

B. Had he hurried, he might catch the plane.

C. Had he hurried, he could have caught the plane.

D. He didn’t miss the plane because he hurried.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase for each of the blanks.

Why do people often get uptight and worried before meeting someone for the first time? It is often said that (31)_______ a good first impression is very important, and according to recent studies, it appears that there is something to it. In his book, Blink, author Malcolm Gladwell says that we form an opinion of someone in the first 2 seconds after meeting them. In other words, if Gladwell is right, most of us pass (32)__________ on people we meet almost immediately. It makes (33)_________ that we create a better first impression when we’re friendly. A warm smile can really make a difference. And then if we have interests (34)_________ common, the other person may feel they want to get t know us. However, when we meet someone from abroad who (35)__________ a foreign language, there’s no need we have to keep our distance from them. If we decided to take the trouble to communicate, we might make a new friend.

Question 31: A. doing     B. making    C. passing    D. having

Question 32: A. prejudice     B. judgement     C. impression    D. doubt

Question 33: A. logic     B. sense     C. interest     D. friend

Question 34: A. in     B. by     C. with     D. to

Question 35: A. speaks    B. asks    C. says    D. talks

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

In the 1960s, The Beatles were probably the most famous pop group in the whole world. Since then, there have been a great many groups that have achieved enormous fame, so it is perhaps difficult now to imagine how sensational The Beatles were at that time. They were four boys from the north of England and none of them had any training in music. They started by performing and recording songs by black Americans and they had some success with these songs. Then they started writing their own songs and that was when they became really popular. The Beatles changed pop music. They were the first pop group to achieve great success from songs they had written themselves. After that it became common for groups and singers to write their own songs. The Beatles did not have a long career. Their first hit record was in 1963 and they split up in 1970. They stopped doing live performances in 1966 because it had become too dangerous for them – their fans were so excited that they surrounded them and tried to take their clothes as souvenirs! However, today some of their songs remain as famous as they were when they first came out. Throughout the world many people can sing part of a Beatles song if you ask them.

Question 36: The passage is mainly about

A. How the Beatles became more successful than other groups

B. Why the Beatles split up after 7 years

C. The Beatles’ fame and success

D. Many people’s ability to sing a Beatles song

Question 37: The four boys of the Beatles

A. Came from the same family

C. Were at the same age

B. Came from a town in the north of England

D. Received good training in music

Question 38: The word “sensational” is closest in meaning to

A. Notorious     B. Bad

C. Shocking    D. Popular

Question 39: The first songs of the Beatles were

A. Written by themselves

C. Paid a lot of money

B. Broadcast on the radio

D. Written by black Americans

Question 40: What is not true about the Beatles?

A. The members had no training in music

B. They had a long stable career

C. They became famous when they wrote their own songs

D. They were afraid of being hurt by fans

Question 41: The Beatles stopped their live performances because

A. They had earned enough money

B. They did not want to work with each other

C. They spent more time writing their own songs

D. They were afraid of being hurt by fans.

Question 42: The word “they” is closest in meaning to

A. The Beatles    B. the fans

C. the songs    D. the performances

Question 43: What word might describes the attitudes of the writer?

A. admiration     B. criticism

C. neutral    D. sarcasm

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Early humans saw a variety of natural colours around them, from the browns and greens of the soil and plants to the deep blues and red of the sky. They painted their bodies with colours from nature to signal aggression toward an enemy, or to make themselves attractive to a mate.

A girl and a rainbow of crushed ice flavors at Chowpatty Beach, India. Over the centuries, the sources of colours such as blue, purple, and red were high valued and they were often worth as much as gold. In the 19th century, a young chemistry student manufactured the first synthetic dye, and suddenly the world became a much more colorful place. In the 20th century, scientists discovered the psychological effects of colours, and people found ways to use this discovery to influence our feeings and behaviors.

RED

Red, colour of blood, symbolises fire, love and anger. In Eastern cultures, people believe it brings luck, wealth and success. In humans, the color red can send different messages. Some people redden, for example, when they are angry or embarrassed. Researchers have discovered that in sports the team that is wearing red is more likely to win. Why? Because red seems to be the color that signals dominance, giving those dressed in red an advantage in sporting events. In many animal species (including humans), contact with this bold color causes the heart rate to increase. However, one of red’s lighter shades, pink, can have the opposite effect on people. Man in prisons are less agressive when the walls are a specific shade of pink.

YELLOW

Yellow, the colour that comes to mind when we think of sunshine, is found throughout nature and the man-made world as a colour that commands attention; indeed, it is one of the easiest colours to see. This highly visible shade is found on everything from school buses to traffic signs and pens that we use to highlight important information in a text. The colour is also used to caution people; football players, for example, are shown a yellow card as a reminder to behave. It can be used as a stimulant as well: in a number of studies, yellow has been found to help children focus on their work and do better at school.

BLUE

Blue, the colour of the sky and sea, is associated in many cultures with water, religious objects, and protection against evil. Its darker shades represent calm, stability and power. Dark blue, for example, is the colour of the business suit or police uniform; it tells others, ‘I am in control,’ or ‘I am trustworthy.’ Blue is also associated with sadness. It’s common in English, for example, when you are feeling sad or depressed, to talk about ‘feeling blue,’ while in Iran, blue is the colour of mourning, worn when a person dies. Like pink, blue has a calming effect on people. Rooms painted blue help people to relax or sleep. Sleeping pills are often coloured blue to suggest exactly this idea. This colour also seems to reduce feelings of hunger. Blue food is rarely seen in nature, and when it is, such food is usually no longer healthy to consume. It’s just one more example of the power that colour can hold over us.

Question 44: According to the paasage, the colour red _________________.

A. is believed to embarrass people

B. gives an advantage to team members who wear it.

C. symbolises bad luck

D. makes people less aggressive.

Question 45:Yellow is used to highlight information in a text because

A. it is an important colour.

C. it is a highly visible colour.

B. it can be used to caution people.

D. people prefer this colour to other colours.

Question 46: What is this text mainly about?

A. How views of colour have changed

C. How colour influences people

B. The sources of colour

D. How colour has a calming effect

Question 47: The word “they” refers to

A. Early humans     B. colours

C. plants    D. deep blues

Question 48: What are English speakers refering to when they talk about “feeling blue”?

A. being in control

C. being calm

B. being upset when someone dies

D. being sad

Question 49: The first man-made colors were produced ____________.

A. Only recently

B. in the 20th century

C. in the 19th century

D. centuries ago

Question 50: The phrase “this idea” refers to ____________.

A. Food    B. stopping hunger

C. painting rooms    D. relaxation

Đáp án

1D 2C 3B 4A 5A
6A 7C 8D 9A 10D
11C 12D 13A 14B 15C
16B 17D 18B 19A 20B
21A 22A 23D 24B 25C
26A 27B 28B 29B 30C
31B 32B 33B 34A 35A
36C 37B 38D 39D 40B
41D 42B 43A 44B 45B
46A 47A 48D 49C 50D

Xem thêm các đề thi Tiếng Anh 11 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Tủ sách VIETJACK shopee lớp 10-11 cho học sinh và giáo viên (cả 3 bộ sách):

Săn shopee siêu SALE :

ĐỀ THI, GIÁO ÁN, SÁCH LUYỆN THI DÀNH CHO GIÁO VIÊN VÀ PHỤ HUYNH LỚP 11

Bộ giáo án, bài giảng powerpoint, đề thi, sách dành cho giáo viên và gia sư dành cho phụ huynh tại https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài hỗ trợ đăng ký : 084 283 45 85

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.




Giải bài tập lớp 11 sách mới các môn học
Tài liệu giáo viên