Bộ Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 có đáp án (5 đề)



Bộ Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 có đáp án (5 đề)

Phần dưới là danh sách Bộ Đề thi Tiếng Anh lớp 7 Giữa học kì 1 chọn lọc, có đáp án (5 đề). Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi, bài kiểm tra môn Tiếng Anh lớp 7.

Bộ Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 có đáp án (5 đề)

Quảng cáo

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 1)

I. Choose the best answer

1. He loves _____________ tree leaves from different countries.

A. collecting     B. collected     C. collect     D. collects

2. My dad enjoys ________ his bike to work.

A. to ride     B. ride     C. rides    D. riding

3. I love cooking, _________ my sister doesn’t.

A. because     B. so     C. but     D. and

4. Laughing is good_________ your health.

A. for     B. to     C. with     D. of

5. Choose the word that has the underlined part pronounced /3:/

A. dear    B. pear     C. earn     D. heart

6. Choose one mistake and correct it.

I find carve eggshells boring because it takes a lot of time to complete one shell.

A     B     C     D

7. - __________ do you find making pottery? – I finding making pottery interesting.

A. What     B. How     C. Why     D. When

8. Jenny ___________ two eggshells and he will continue the third one.

A. carves     B. has carved     C. carved    D. will carved

9. My father hates ___________ coffee. He prefers tea.

A. drunk     B. drink     C. drinks     D. drinking

10. I have a temperature _________________

Quảng cáo

A. and I eat more vegetables     B. or I am putting on weight

C. so I feel tired     D. but I go to bed early

11. Which word has the underlined part pronounced differently from the others?

A. away     B. answer     C. sunburn     D. picture

12. Which word has main stress differently from the others?

A. volunteer     B. charity     C. melody     D. calorie

13. Beethoven ___________ a lot of songs.

A. composes     B. composed     C. has composed     D. compose

14. Liz: I am so nervous that I am putting on weight.

Tony: _______________________ .

A.Wash your hand more     B. Eat less junk food

C. Sleep more     D. Sunbathe less

15. Jack spends almost his time staring at his smart phone, ___________ is very short-sighted.

A. and     B. or     C. but     D. so

16. My father loved ____________horse-riding when he was young.

A. doing     B. going     C. playing     D. taking

17. She feels itchy and her nose is running. She says she has _____________

A. headache     B. toothache     C. allergy     D. flu

18. Jenifer says that she ___________ collecting dolls, but she __________ in the future.

A. will like / won’t continue     B. likes / won’t continue

C. likes / continues     D. will like / continues

19. I __________ Nha Trang when I was a child.

A. visit     B. visited     C. will visit    D. have visited

20. He ___________ to the USA so far.

A. is     B. was     C. will be     D. has been

Quảng cáo

II. Read the passage. Circle A, B or C to answer each question or complete each sentence.

The Peace Corps is one of the most famous organisations in the world that help people. This organisation was founded in 1961 by the former US President John Kennedy.

People working in this organisation are called volunteers. They are both men and women. They live and work in other countries for two years at a time. They share skills with people to help solve challenging problems in developing countries.

Peace Corps volunteers work as teachers at schools. They also help communities to protect their environment and prevent the spread of diseases. They also help farmers grow more food efficiently.

Peace Corps volunteers build bridges of cross-cultural understanding with people of other countries. They help people from other countries learn more about who they are. Peace Corps volunteers also bring home with them better understanding of other peoples and cultures.

1.What can be the best title for the passage?

A.The Efforts of the Peace Corps

B.A John Kennedy's Creation

C.Building the Bridge Between Cultures

2.The Peace Corps ______.

A.work only inside the US

B.is a famous organisation in the world

C.was founded for profit

3.Peace Corps volunteers ______ in developing countries.

A.take away the food of the farmers

B.help solve problems

C.stop the spread of peace

4.One example of the efforts of the Peace Corps volunteers is to ______ in foreign countries.

A.share skills with people

B.teach farmers

C.build bridges

5.The word they in paragraph four refers to ______.

A.people of other countries

B.cross-cultural bridges

C.Peace Corps volunteers

Đáp án & Thang điểm

I.

1. A 2. D 3. C 4. A 5. C
6. A 7. C 8. B 9. D 10. C
11. C 12. C 13. B 14. B 15. D
16. B 17. D 18. B 19. B 20. D

II.

1. A 2. B 3. B 4. A 5. C

Bộ Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 2)

A. PHONETICS + LANGUAGE FOCUS + LANGUAGE FUNCTION

I. Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. score B. receive C. scout D. comics

2. A. surprise B. alone C. neighbour D. burn

3. A. of B. fat C. few D. safe

4. A. spring B. visit C. present D. usually

5. A. curl B. keen C. glove D. cook

II. Choose the best answer to complete the sentences.

1. Hoa _________ eating Vegetables because it's good for her health.

A. dislikes     B. likes     C. hates     D. doesn't like

2. Don't read in bed, _______ you'll harm your eyes.

A. or     B. and C. but D. so

3. It's good to____ blood because you can save people's lives.

A. help     B. use     C. donate     D. collect

4. They_____ the beach one week ago.

A. cleaned     B. clean     C. cleaning     D. to clean

5. My family has decided to use _________ electricity by using more solar energy instead.

A. more     B. less     C. much     D. fewer

6. I ............... playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. find     B. think     C. say     D. tell

7. -“Would you like me to turn off your computer?

- “ ______________. I’ll do it myself”

A. No, thanks     B. Yes, please

C. Don’t do it     D. Of course

8. You like playing monopoly or chess, your hobby may be _______.

A. collecting things    B. playing sports    C. dancing     D. board games

B. READING

I. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box. There is one Extra word you don’t need to use.

   hobby     improve     when     writes     because     difficult

My Favourite Hobby

My name is Sara. My favourite _____________(1) is reading. I enjoy reading a book when I am free. I started to do it ______________(2) I was four years old. The first time I did it, I felt interested. So I kept reading. The teachers always taught me to read the difficult words. I was happy when I read a story with a happy ending. I was thrilled when I read a detective story.

I enjoy reading ______________(3) I like to explore the imaginative world of my favourite author, J.K. Rowling who _____________(4) “ Harry Potter” . There are a lot of advantages of reading. Reading can make me relaxed and calm. I can also learn new vocabulary items. Then I can further _________________(5) my English. Moreover, it can give me an unlimited imagination, so I can write books in the future. I can learn the different cultures and customs of other countries in the world too.

I read at least one hour every day. I read books by myself. I usually read it at home. I wish I could read different kinds of books because it might be very challenging.

II. Read the following passages and answer the questions below.

Oil painting:

Since the 18th century, under the impact of society, culture, and technology, oil painting has undergone dramatic changes. They are rebellious but passionate, and prosperous.

Watercolor paintings

Watercolor paintings are considered a unique way to creatively represent dreams, illusions, emotions, and bright feelings using water-soluble pigments.

Sketch: (Tranh phác họa)

Van Gogh did not begin painting until his late twenties. He produced more than 2,000 artworks, consisting of around 900 paintings and 1,100 sketches.

Portrait: (Tranh chân dung)

The Mona Lisa is a famous 16th-century portrait by Leonardo da Vinci. The true identity of the woman pictured in the portrait remains unknown, despite intensive researchs by art historians.

1.What kind of painting is rebellious?

=>................................................................................................................................

2.Who was famous for Sketch?

=>................................................................................................................................

3.When did Leonardo da Vinci draw the portrait “The Mona Lisa”?

=>................................................................................................................................

D. WRITING

I. Combine each pair of the following sentences into one, using the suggested conjunctions in the brackets. (1.5 pts)

1. Mr. Hai usually has stomach problems. He eats dinner very close to the bedtime. (so)

=>……………………………………….....................................................................

2. My dad has a lot of carved eggs. He has never sold any of them. (but)

=>.....................................................................................................................................

4. You will get a breathing problem. Clean your bed room more regularly. (or)

=>.....................................................................................................................................

II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences.(1.0 pt)

1. It/ be/ good idea/ eat/ diferrent/ kind/ fruit/ vegetable/ every day.

=>.....................................................................................................................................

2. My brother/ not like/ ice-skating/ because/ think/ it/ dangerous.

=>.....................................................................................................................................

Đáp án & Thang điểm

A. PHONETICS + LANGUAGE FOCUS + LANGUAGE FUNCTION

I. Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others.)

1.B 2. D 3. A 4. B 5. C

II. Choose the best answer to complete the sentences.

1. B 2. A 3. C 4. A
5. B 6. A 7. A 8. D

B. READING

I. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box. There is one Extra word you don’t need to use.

1. hobby 2. when 3. because 4. writes 5. improve

II. Read the following passages and answer the questions below.

1. It is Oil painting.

2. Van Gogh was famous for it.

3. He painted it in the sixteenth century.

Bộ Đề thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 3)

A. PRONUNCIATION & VOCABULARY & GRAMMAR: (5.0ms)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (0,5m)

1. A. open     B. cold     C. cold     D. going

2. A. fear     B. earn     C. hear     D. clear

II. Choose the word which is stressed differently from the others. (0,5m)

3. A. collector     B. again     C. dirty     D. provide

4. A. pottery     B. model     C. badminton     D. gymnastics

III. Choose the best answer among A, B, C or D that best completes each sentence (3,0ms).

5. The cat is …………….. the computer.

A. between     B. behind     C. next     D. in

front

6. We usually …….. football in the winter

A. do     B. make    C. have     D. play

7. I ……. football every afternoon.

A. play     B. do     C. have     D. does

8. He is holding his neck. I think he has a __________.

A. sunburn     B. flu     C. sore throat     D. toothache

9. Sports like riding a bike and running use a lot of ____________.

A. calories     B. diet     C. food     D. fruit

10. You are a ________if you help other people willingly and without payment.

A. homeless person     B. orphan     C. sick child     D. volunteer

11. If you have a lot of bottles, dolls or stamps, your hobby is __________.

A. cycling     B. collecting     C. decorating     D. carving

12. My sister__________to pop music every day.

A. listen     B. listening     C. listens     D. will listen

13. Because Minh has_________worked for a charity shop, he really wants to do it.

A. ever     B. ago     C. already     D. never

14. My father has a/ an _________hobby: carving eggshells.

A. horrible     B. unusual     C. bad     D. boring

15. You’ll become healthier if you consume _________soft drinks.

A. less     B. more     C. fewer     D. much

16. A: This weekend I’m going to the SOS village to teach the children there.

B: I________you.

A. join     B. am joining     C. will join     D. have joined

IV. Match the sentences in A with the sentences in B to form meaningful sentences. (1 m)

A B

17.Eat a lot of red fruits and vegetables

18. Eat less high-fat food

19. Don’t read or study when there’s not enough light

20. Eat enough calories.

a. because it is harmful for your eyes.

b. or you will become weak and tired.

c. to keep you from getting fat.

d. because they provide vitamin A which is good for the eyes.

17 - 18 - 19 - 19 -

B. READING. (2.5 ms)

I. Read the text and mark the sentences as True (T) or False (F). (1.25 ms)

KEEPING OUR TEETH HEALTHY

How can we keep our teeth healthy? First, we ought to visit our dentist twice a year. He can fill the small holes in our teeth before they destroy the teeth. He can examine our teeth to check that they are growing in the right way. Unfortunately, many people wait until they have toothache before they see a dentist.

Secondly, we should brush our teeth with a toothbrush fluoride toothpaste at least twice a day – once after breakfast and once before we go to bed. We can also use wooden toothpicks to clean between our teeth after a meal.

Thirdly, we should eat food that is good for our teeth and our body: milk, cheese, fish, brown bread, potatoes, red rice, raw vegetables and fresh fruit. Chocolate, sweets, biscuits and cakes are bad, especially when we eat them between meals. They are harmful because they stick to our teeth and cause decay.

Mark the sentences T/F
21. We should not visit our dentist regularly.
22. It’s possible to wait until we have toothache, then we see a dentist.
23. We ought to brush our teeth twice a day.
24. We should eat more fish, raw vegetables and fresh fruit.
25. People are advised to eat chocolate, sweets biscuits and cakes between meals.

II. Read the text. Choose the best answer A, B, C or D. (1.25 ms)

HOBBIES

Many pupils of our school have (26)______hobbies. Lara is 11 years old. She likes (27)_________ poems and painting pictures.

Tom is 15 years old ans he has very interesting hobbies. He likes dancing, designing Internet sites and (28)_________ the piano.

Robert is almost 13 years old. His hobbies are playing football and (29)________ detective stories. Our pupils do many interesting things and they are very busy.

They also love different (30)_______. Tom is the best pupil at Maths. Lara is good at Arts and Literature. And Robert is one of the best pupils at PE. Their hobbies help them study well too.

1. A. interest     B. interesting     C. interested     D. interests

2. A. write     B. writes     C. writing     D. wrote

3. A. playing     B. play     C. plays     D. to play

4. A. read     B. reads     C. to read     D. reading

5. A. objects     B. sports     C. subjects     D. hobbies

C. WRITING. (2.5 ms)

I. Complete the following sentences using the cues given. (1 m)

1. I/ work/ in/ bank/ for ten years.

.....................................................................................................................................

2. She/ not watch/ TV/ yesterday.

.....................................................................................................................................

II. Imagine that you are a doctor. Write an e-mail of 60 – 80 words to respond your patient who is putting on weight. Give him/ her your advice. (1.5 m)

Đáp án & Thang điểm

1. C 2. B 3. C 4. D 5. B 6. D 7. A 8. C 9. A 10. D
11. B 12. C 13. D 14. B 15. A 16. C 17. D 18. C 19. A 20. B
21. F 22. F 23. T 24. T 25. F 26. B 27. C 28. A 29. D 30. C

WRITING

- I’ve worked in a bank for ten years.

- She didn’t watch TV yesterday.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 4)

A. GRAMMAR, VOCABULARY AND PHONETICS

Question 1

I. Choose the best answer for each of the following sentences

1. Will you ………….making models in the future?

A. pick up     B. look for     C. take up     D. find

2. His parents are always proud ............. him?

A. about     B. of     C. on     D. with

3. Have you ever……………to Sa Pa?

A. goes     B. be     C. go     D. been

4. I ……playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think     B. find     C. say     D. tell

5. I like watching TV ……….. it’s entertaining and educational.

A. so     B. but     C. although     D. because

6. It's good to____ blood because you can save people's lives.

A. helping     B. used     C. collecting     D. donate

II. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

7. A. goal     B. gold     C. original     D. girl

8. A. studied     B. washed     C. looked     D. watched

III. Choose the word with the different stress syllable.

9. A. statistics     B. history     C. concentrate     D. different

10. A. wonderful     B. beautiful     C. prediction     D. television

Question 2: Give the right form of the verbs in brackets:

1. I (hear) ..................the good news from Mary a few minutes ago.

2. …………………..you ever (visit)…………………Da Nang?

3. Don’t worry we (go) …………………..swimming with you tomorrow.

4. It’s boring (watch)............................... television every day.

5. You (see) ...................the film on television last night?

6. George is interested in (take)................... an art class

1 2 3 4 5 6

B. READING

Question 1. Read the article about Angel Falls. Then answer the questions.

Dear Mira,

Thanks for your letter. Now I’ll tell you about my hobbies.

My favourite hobby is knitting. It is strange, isn’t it?. My mother taught me to knit two years ago. Now I can knit scarves and sweaters. It’s great when I can give them to my relatives and friends as gifts. Knitting is also imaginative because you can knit anything you can imagine of. Besides, it is quite cheap. You only need a pair of needles and some wool.

I’m sending you a scarf next month. I’m knitting it. I hope you’ll like it.

Best wishes,

Vy

1.What is Vy’s hobby?

...........................................................................................................................

2.Did she learn this hobby from her father?

.....................................................................................................................................

3.How does she feel when she can give the scarves and sweaters to her relatives and friends?

.....................................................................................................................................

Question 2: Read the text and choose the best answer A, B, C or D to fill each blank.

My friends and I have written a (1) . We have decided to (2) it for our school. I have already built the set. Karen has just finished the (3) for us to wear. I haven’t learned the (4) yet, so I am a bit nervous, but I’m excited too. I haven’t been in a play before. I can’t wait!

1. A. film     B. song    C. play    D. club

2. A. perform    B. make    C. take    D. build

3. A. stage     B. actors    C. play    D. costumes

4. A. script     B. scripts    C. play    D. lessons

C. WRITING

Question 1: Rearrange the words below to make meaningful sentences.

1. We / collected / books / clothes / street children/ have/and/ for /used.

.....................................................................................................................................

2. doing / finds / interesting/ he/ service / community.

.....................................................................................................................................

3. not/ pass / did / Minh / lazy/ was / so/ he/exam/ the.

.....................................................................................................................................

4. important / study / to / It / is / English.

.....................................................................................................................................

Question 2: Rewrite the following sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

1/ Hoa was sick, so she could not go to school yesterday.

→ Because ………………………………………………………………………

2. The last time I saw him was 3 years ago

→ I haven’t ………………………………………………………………………....

3. I find making pottery interesting.

→ I think.....................................................................................................................

4. My sister is interested in reading comics.

→ My sister enjoys.....................................................................................................

Đáp án & Thang điểm

A. GRAMMAR, VOCABULARY AND PHONETICS

Quesion 1:

1. C 2. B 3. D 4. B 5. D
6. D 7. C 8. A 9. A 10. C

Question 2: Give the right form of the verbs in brackets:

1. heard 2. Have...visited 3. will go
1. to watch 2. Did .......see 3. taking

B. READING

Question 1. Read the text and answer the questions:

1. Her favourite hobby is knitting

2. No, she doesn’t.

3. She feels great when she can give them to her relatives and friends as gifts.

Question 2: Read the text and choose the best answer A, B, C or D to fill each blank.

1. C 2. A 3. D 4. B

C. WRITING

Question 1: Rearrange the words below to make meaningful sentences.

1. We have collected used books and clothes for street children.

2. He finds doing community service interesting.

3. Minh was lazy so he did not pass the exam.

4. It’s important to study English.

Question 2: Rewrite the following sentences, beginning as shown, so that the meaning stays the same.

1.Because Hoa was sick, she could not go to school yesterday.

2. I haven’t seen him for 3 years.

3. I think making pottery is interesting.

4. My sister enjoys reading comics.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 5)

A.PHONETIC

I.Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. childhood     B. character    C. lunch     D. chicken soup

2. A. delicious     B. special     C. recycle     D. physician

II. Choose the word with the different stress syllable.

3. A. pottery     B. model     C. badminton     D. gymnastics

4. A. wonderful     B. beautiful     C. prediction     D. television

B. LANGUAGE FOCUS:

I. Choose a suitable word or phrase from A, B, C, or D to complete each question.

1. Hoa likes …………. vegetables because it's good for her health.

A. eating     B. eat     C. ate     D. has eaten

2. I like watching TV ……….. it’s entertaining and educational.

A.so     B. but     C. although     D. because

3. Tom is ill, so he …….. play football with us now.

A. can’t    B. can     C. could     D. couldn’t

4. It's good to____ blood because you can save people's lives.

A. helping     B. used     C. collecting     D. donate

5. Nam wants to lose weight, ………………..he began jogging last Sunday.

A. or     B. and     C. but     D. so

Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the others.

6. A. goal     B gold     . C. girl     D. original

II. Complete each sentence below by filling each blank with the correct form of the word provided.

1. I think staying at home all day is ……….. because I don’t know what to do. (bore).

2. It is………….. .to eat a lot of sweetened food and drinks. (health)

3. I love burgers and chip, but I’m …………. on weight. (put)

4. You can use carved eggshells as ……………..in your house. (decorate)

C. READING

I. Fill in each blank in the following letter with a suitable word in the box.

   winter     shopping     hobbies     outside     church

Sam has got a lot of (1)……. and interests. He usually runs every morning. He occasionally goes skiing on Saturdays during the (2)…..... He often rides a horse at a stable near his home on days. He is never late. He loves listening to music. He always goes to choir practice on Wednesday evenings and sometimes sings in (3)….... on Sundays. He doesn’t have much extra money, so he rarely goes to concerts in the city. He seldom watches TV at weekends because he likes doing things (4)……. He usually goes to the gym if it’s raining outside. He often hangs out with his best friend but he never goes (5)……..

II. Read the letter and answer the questions

Dear Mira,

Thanks for your letter. Now I’ll tell you about my hobbies.

My favourite hobby is knitting. It is strange, isn’t it?. My mother taught me to knit two years ago. Now I can knit scarves and sweaters. It’s great when I can give them to my relatives and friends as gifts. Knitting is also imaginative because you can knit anything you can imagine of. Besides, it is quite cheap. You only need a pair of needles and some wool.

I’m sending you a scarf next month. I’m knitting it. I hope you’ll like it.

Best wishes,

Vy

1.What is Vy’s hobby?

_______________________________________________

2.Did she learn this hobby from her father?

_______________________________________________

3.Who does she want to give the scarves and sweaters?

_______________________________________________

4.What do you need to knit?

_______________________________________________

5.Do you like knitting? Why?

_______________________________________________

D. WRITING

I. Rewrite the sentences so that their meaning doesn’t change

1/ Hoa is sick, so she cannot go to school.

→ Because …………………………………………………………………………

2. The last time I saw him was 3 years ago

→ I haven’t ……………………………………………………………………………

3. Lan went out because she finished her homework.(so)

→ Lan ……………………………………………………………………………

4. Because it rained, I stayed home.

→ I …………………………………………………………………………….

5. I find making pottery interesting.

→ I think ................................................................................................................

6. My sister is interested in reading comics.

→ My sister likes ..................................................................................................

II.Write a paragraph (50 -60 words) about your volunteer work.

What to do/ why /how to do / with whom / where

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

PART A. PHONETIC

I.

1.B

2.C

II.

3. D

4. C

PART B. USE OF ENGLISH

I.

1. A 2. D 3. A 4. D 5. D

II.

1. boring 2. unhealthy 3. putting 4. decoration

PART C. READING

I.

1. hobbies 2. winter 3. church 4. outside 5. shopping

II.

1. Her favourite hobby is knitting.

2. No, she didn’t.

3. She wants to give them to her relatives and friends.

4. We only need a pair of needles and some wool.

5. Students’ answers

PART D. WRITING

1. Because Hoa is sick, she cannot go to school.

2. I haven’t seen him for 3 years.

3. Lan finished her homework, so she went out.

4. I stayed home because it rained.

5. I think making pottery is interesting.

6. My sister likes reading comics.

II. Write a paragraph (50 -60 words) about your volunteer work.

Xem thêm các bộ đề thi Tiếng anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 7 tại khoahoc.vietjack.com

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 7 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Học tốt toán 7 - Thầy Lê Tuấn Anh

4.5 (243)

799,000đs

399,000 VNĐ

Học tốt tiếng Anh 7 - Cô Hoài Thu

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Học tốt Văn 7 - Cô Lan Anh

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k8: fb.com/groups/hoctap2k8/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Tuyển tập Đề thi các môn học lớp 7 năm học 2021 - 2022 học kì 1, học kì 2 được các Giáo viên hàng đầu biên soạn bám sát chương trình và cấu trúc ra đề thi trắc nghiệm và tự luận mới.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.