Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)



Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Phần dưới là danh sách Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi, bài kiểm tra môn Tiếng Anh lớp 7.

Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Quảng cáo

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 1 - Năm học ....

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 90 phút

(Đề số 1)

I. Choose the word which contains the vowel sound pronounced differently from that of the others.

1. a. publish     b. tunic     c. subject     d. love

2. a. hike    b. style    c. stripe     d. slit.

3. a. grow     b. plow     c. now     d. house

4. a. order     b. course     c. ghost     d. cross.

5. a. notice     b. mosque     c. grow     d. poetry

II. Add question tags to the following statements.

1. You live near here, ___________________?

2. There was a mistake, ___________________?

3. Mr. John usually remembered his wife’s birthday, ___________________?

4. Your central heating doesn’t work very well, ___________________?

5. Bill put his money in the bank, ___________________?

6. James hasn’t got a pen, ___________________?

7. You couldn’t do me a favour, ___________________?

8. You are listening to music, ___________________?

9. You haven’t heard a forecast for the weekend, ___________________?

10. Tim doesn’t look very well today, ___________________?

III. Choose a, b, c or d to complete these sentences.

Quảng cáo

1. They _________ Da Lat last summer.

a. visit    b. to visit    c. visited    d. visiting

2. We have learnt English_________2003.

a. for    b. since    c. in    d. at

3. Ba can’t fly. He wishes he_________fly.

a. can    b. will    c. is    d. could

4. He is a teacher, _________?

a. is he    b. doesn’t he    c. wasn’t he    d. isn’t he

5. He is tired, _________ he has to stay up late.

a. therefore    b. so    c. and    d. but

6. The car_________ in Japan.

a. is made    b. makes    c. made    d. are made

7. Tom said that he_________ in the city.

a. living    b. to visit    c. visited    d. visiting

8. Let’s play soccer, _________?

a. aren’t you    b. won’t you    c. will we    d. shall we

9. I used to_________ up late when I was a child.

a. getting    b. got    c. get    d. to get

10. He_________ playing guitar at night.

a. is used to    b. used to    c. use to    d. are used to

IV. Choose the correct form of verbs.

Quảng cáo

1. I do not enjoy (go)____________ to the dentist.

2. Try to avoid (make)_____________ him angry.

3. He hates (borrow)___________________ money.

4. Do you love (read)_____________________ novels?

No, I do not. I enjoy (read)__________________ picture books.

Đáp án & Thang điểm

I.

1. D 2. D 3. A 4. C 5. B

II.

1. don’t you 6. has he
2. wasn’t there 7. could you
3. didn’t he 8. aren’t you
4. does it 9. have you
5. didn’t he 10. does he

III.

1. C 6. A
2. B 7. C
3. C 8. D
4. D 9. C
5. D 10. A

IV.

1. going 2. making 3. borrowing 4. reading 5. reading

Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 1 - Năm học ....

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 90 phút

(Đề số 2)

I. Choose the best answer.

1. Don’t read in bed ______ you want to harm your eyes.

A. if     B. unless     C. or    D. so

2. She loves ______ flowers and putting them into different vases.

A. buying     B. to buy     C. buy    D. bought

3. If you want to live long, you ______ eat more vegetable and fruit.

A. should     B. shouldn’t     C. had to     D. needn’t

4. I haven’t got ________ meat left for dinner.

A. at     B. some     C. any    D. no

5. There are _______ bottles of milk in the fridge.

A. any     B. lot of     C. much    D. many

6. Khleang Pagoda in Soc Trang _____ of wood in 1533.

A. was made     B. is made     C. made     D. makes

7. It is _____ to eat so much junk food.

A. healthy     B. unhealthy     C. healthful     D. health

8. Tell me the reason ______ you do that.

A. how     B. why     C. what     D. that

9. Mary: “Where’s the school?”  Peter: “__________.”

A. That’s lovely

B. Fifty meters long

C. I don’t mind

D. Up to the hill

10. Mary: “Can I borrow your pen, please?”  Peter: “____________.”

A. What kind is it?

B. It doesn’t matter

C. Remember to give it back

D. I hope not

11. All of us enjoy __________ to classical music.

A. listen    B. listens     C. listening    D. listened

12. The Japanese eat a lot of rice, __________ they eat a lot of fish too.

A. or     B. but     C. so     D. and

13. Hoa looks red. She was outdoors yesterday. Perhaps she has _______

A. flu     B. sunburn     C. spots    D. stomachache

14. My family has decided to use _________ electricity by using more solar energy instead.

A. more     B. less     C. much    D. fewer

15. I __________ playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. find     B. think    C. say     D. tell

16. Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

A. curl     B. keen     C. city     D. cook

II. Give the correct form of words.

1. English is an _________________ and important subject. (interest)

2. Ba is a famous stamp _________________ ( collect)

3. They learn to play a _________________ instrument. ( music)

4. Mr. Tan works _______________ hours than my father. (many)

5. He drinks ________________ wine than Mr. Hai. (little)

6. He has a large _________________ of foreign stamps. (collect)

7. These shoes are _________________________ than those shoes. (expensive)

8. He accepts her _________________ right away. (invite)

9. Mr. Jones repairs machines in a factory. He’s a _________________ (machine)

10. Talking is the most common way of ____________________ (relax).

11. The pictures are very _________________ (color)

12. He is very _________________ (interest) in that movie.

III. Rewrite these sentences.

1. Mr. Hai usually has stomach problems. He eats dinner very close to the bedtime. (so)

-> _______________________________________________________________

2. My dad has a lot of carved eggs. He has never sold any of them. (but)

-> _______________________________________________________________

3. You will get a breathing problem. Clean your bed room more regularly. (or)

-> _______________________________________________________________

4. It/ be/ good idea/ eat/ different/ kind/ fruit/ vegetable/ every day.

-> _______________________________________________________________

5. My brother/ not like/ ice-skating/ because/ think/ it/ dangerous.

-> _______________________________________________________________

IV. Read the passage and choose the best answer.

Michael Jackson was born on August 29, 1958, in Gary in the United States. In 1964, Michael joined the band “The Jackson Brothers”. He began his solo career in 1971. He was called “The King of Pop”. In his career, he got a lot of awards, including 13 Grammy Awards and 26 American Music Awards. “Earth Song” is one of his most successful songs. He died on June 25, 2009 in Los Angeles, California, the U.S.

1. When was Michael Jackson born?

A. in 1971    B. in 1964     C. in 1958    D. in 2009

2. Where was Michael Jackson born? – He was born in …………

A. Gary     B. the United States     C. London    D. Both A and B

3. When did Michael join the band “The Jackson Brothers”? – In ………………

A. 1958     B. 1964     C. 1971     D. 2009

4. Did he start his solo career in 1964?

A. Yes, he did    B. No, he didn’t    C. Yes, he was    D. No, he wasn’t

5. Who is called “the King of Pop”?

A. Michael Jackson    B. Michael learns to rock    C. Madonna    D. Céline Dion

6. How many Grammy Awards did he get?

A. twenty-six    B. fourteen    C. thirty    D. thirteen

7. How many American Music Awards did he get?

A. twenty-six    B. fourteen    C. thirty    D. thirteen

8. Is “Earth Song” one of his most successful songs?

A. Yes, it is    B. No, it isn’t    C. Yes, he is    D. No, he isn’t

9. Where did Michael Jackson die? – He died in …………

A. Los Angeles    B. California     C. the U.S.     D. All are correct

Đáp án & Thang điểm

I.

1. B 2. A 3. A 4. C
5. D 6. A 7. B 8. B
9. D 10. C 11. C 12. D
13. B 14. B 15. A 16. C

II.

1. interesting

2. collector

3. musical

4. more

5. less

6. collection

7. more expensive

8. invitation

9. machinist

10. relaxation

11. colorful

12. interested

III.

1. Mr. Hai eats dinner very close to the bedtime, so he usually has stomach problems.

2. My dad has a lot of carved eggs, but he has never sold any of them.

3. Clean your bed room more regularly or you will get a breathing problem.

4. It’s a good idea to eat different kinds of fruit and vegetables every day.

5. My brother doesn’t like ice-skating because he thinks it is dangerous.

IV.

1. C 2. D 3. B 4. B 5. A
6. D 7. A 8. A 9. D

Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 1 - Năm học ....

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 90 phút

(Đề số 3)

I. Choose the best answer by circling A, B, C or D:

1. -“What would you like to drink now?” - “_______________.”

A. No, thanks

B. Yes, please

C. I like to do nothing

D. Orange juice, please

2. All of us enjoy _______ to classical music.

A. listen     B. listens     C. listening    D. listened

3. She worked very hard, _______she passed all her exams.

A. because     B. and    C. so     D. but

4. Hoa looks red. She was outdoors yesterday. Perhaps she has _______

A. flu     B. sunburn     C. spots     D. stomachache

5. My family has decided to use _________ electricity by using more solar energy instead.

A. more     B. less     C. much     D. fewer

6. I _______ playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. find     B. think     C. say     D. tell

7. -“Would you like me to turn off your computer? - “ ______________. I’ll do it myself”

A. No, thanks     B. Yes, please    C. Don’t do it    D. Of course

8. You like playing monopoly or chess, your hobby may be _______.

A. collecting things.     B. playing sports     C. dancing     D. board games

9. I _______ Nha Trang when I was a child.

A. visit     B. visited     C. will visit    D. have visited

10. He _______ to the USA so far.

A. is     B. was    C. will be    D. has been

11. Americans eat a lot of junk food, _______ junk food causes obesity.

A. but     B. and     C. so     D. because

12. Tim: I feel itchy and my nose is running. Doctor: _______

A. Wash your hair more.     B. I think you have the flu.

C. Drink more water. Eat less meat     D. I think you have a stomachache.

13. Pick out the word whose main stress is placed differently from the others.

A. allergy     B. headache    C. temperature     D. obesity

14. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

A. cold     B. curly     C. ocean     D. clothes

II. Choose the best answer to complete the passage:

Headache is a very common disease. The symptoms (1)…….. a headache are various. People may (2)……….. pains only one side of the head. Sometimes when the pain goes away, the head is sore. People have a headache (3) …………. they work too hard or they are too nervous about something. (4)……….. can help cure the disease but people usually have to do more than taking tablets. They can prevent headaches by changing their diets or their (5)…………… or simply by going to bed.

1. A. on     B. in     C. of    D. at

2. A. be     B. have     C. happen     D. take

3. A. when     B. but     C. so    D. and

4. A. Medicine     B. Doctor     C. Sport     D. Fruit

5. A. life     B. lifestyles    C. hobbies     D. working

III. Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

1. I didn’t go to school because I was sick.

->______________________________________________________

2. It will be good if you eat less meat and more vegetables.

->______________________________________________________

3. He likes playing computer games in his free time.

->______________________________________________________

4. I am interested in watching TV in the evening.

->______________________________________________________

5. I think that learning English is important.

->______________________________________________________

6. My brother enjoys coffee very much.

->______________________________________________________

7. What is the price of a plate of fried rice?

->______________________________________________________

8. This food has some meat and tofu.

->______________________________________________________

9. Chicken is my sister’s favorite food. (likes)

->______________________________________________________

10. There is sugar in many kinds of food. (have)

->______________________________________________________

IV. Use the words given to write a paragraph about Huong’s hobby.

Kien /be/ student / class 7B / Le Loi school. Play football /be /one of / favorite hobbies. He /start/ hobby / when / six years old. He often / share/ hobby / his friends. He /find/ hobby /interesting / relaxing. He /feel/ healthier /when /play football /every day. He / continue / hobby / future because it /help// keep fit.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

V. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box.

hobby because might ending culture
when taught improve myself writes

My name is Sara. My favourite (1) _________ is reading. I enjoy reading a book when I am free. I started to do it (2)________I was four years old. The first time I did it, I felt interested. So I kept reading. The teachers (3)_________ me to read the difficult words. I was happy when I read a story with a happy (4) _________. I was thrilled when I read a detective story. I enjoy reading (5) _______ I like to explore the imaginative world of my favourite author, J.K. Rowling who (6) ___________ “ Harry Potter” . There are a lot of advantages of reading. Reading can make me relaxed and calm. I can also learn new vocabulary items. Then I can further (7) __________my English. Moreover, it can give me an unlimited imagination, so I can write books in the future. I can learn the different (8) _______ and customs of other countries in the world too. I read at least one hour every day. I read books by (9) ______. I usually read it at home. I wish I could read different kinds of books because it (10) ______ be very challenging.

Đáp án & Thang điểm

I.

1. D 2. C 3. C 4. B 5. B 6. A 7. A
8. D 9. B 10. D 11. A 12. B 13.D 14.C

II.

1. C 2. B 3. A 4. A 5. B

III.

1. I was sick, so I didn’t go to school.

2. You should eat less meat and more vegetables

3. His hobby is playing computer games

4. I enjoy watching TV in the evening

5. I find learning English important

6. Coffee is my brother’s favorite drink.

7. How much is a plate? How much does a plate cost?

8. There is some meat and tofu in this food.

9. My sister likes chicken very much.

10. Many kinds of food have sugar.

IV.

Kien is a student in class 7B at Le Loi school. Playing football is one of his favorite hobbies. He started his hobby when she was 6 years old. He often shares his/ the hobby with his friends. He finds his hobby interesting and relaxing. He feels healthier when he plays football every day. He will continue his hobby in the future because it helps him keep fit.

V.

1.hobby 2. when 3. taught 4. ending 5. because
6. writes 7.improve 8.cultures 9. myself 10.might

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 1 - Năm học ....

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 90 phút

(Đề số 4)

I. Choose the best answer.

1. Vietnamese people are very _________________ and hospitable.

A. reserved

B. friendly

C. official

D. quiet

2. We can learn how ______ banh chung at Tet.

A. To make

B. Made

C. Making

D. Make

3. Ho Chi Minh City has been divided into twenty-four ___________ divisions since December 2003.

A. Administrative

B. Administration

C. Administrator

D. Administer

4. Public suggest that the factories_____________ with waste treatment system.

A. Should equip

B. Would be equiped

C. Equiped

D. Would equip

5. Nam didn’t know…………….to find more information the course.

A. What

B. Where

C. why

D. while

6. The farmers in my home village ______ rice home on trucks. They used buffalo-driven carts.

A. didn’t used to transport

B. Didn’t used transport

C. didn’t use to transport

D. used to transport

7. The Imperial Citadel of Thang Long is a _______ that consists of royal palaces and monuments.

A. Structure

B. Fortress

C. Complex

D. limestone

8. At night they used to entertain ______ by telling and acting out stories.

A. Themselves

B. Them

C. Their

D. Themself

9. It ………………….that They are quieter and cheaper than taxi.

A. said

B. Are said

C. Is said

D. Say

10. The children in my home village used to go _____, even in winter. Now they all have shoes.

A. Bare-footed

B. Played around

C. Playing around

D. On foot

11. Mary asked me Where I…………………from

A. Coming

B. come

C. To come

D. came

12. I wish people in the world ______ conflicts and lived in peace.

A. Don’t have

B. Didn’t have

C. Didn’t had

D. Doesn’t have

13. In Viet Nam, ______ often refers to age and social position, not to wealth.

A. Culture

B. Seniority

C. Generation

D. Tradition

14. Tom ‘’Thanks for the nice gift’ Daisy

A. I am glad you like it

B. You are welcome

C. I myself don’t like it

D. I’m happy

15. A ______ is used to make the sound much louder so that many people can hear it from a distance.

A. Radio

B. Computer

C. Loudspeaker

D. Television

16. Traditional craft has …………………….from generation to generation

A. Passed

B. passed down

C. pass

D. Been passed down

17. My mother doesn’t work ………………….. Saturday

A. On

B. in

C. At

D. for

18. It is ……………Ha long bay was recognized as a word Heritage site by UNESCO

A. Knew

B. To know

C. known

D. knowing

II. Choose the word whose underline part is pronounced differently from the others.

19. A. measure     B. conduct     C. stuck     D. frustrated

20. A. impolite    B. night     C. tradition     D. slight

III. Choose a word in each line that has different stress pattern.

21. A. people     B. enough     C. picture    D. father

22. A. depend    B. begin    C. agree     D. happen

IV. Read the passage, and choose the best answer.

Good manners are a treasure to the people who possess them, as well as to the community they live in. Manners are taught, learnt, and passed from generation to generation.

Even hundreds of years ago, children were taught to behave responsibly. They learnt to respect seniority. When they passed an object to another person, they had to use both hands. When they entered a room, they had to bow and greet the oldest person first. Boys learnt to work hard to support their families. Girls learnt to do housework, and to take care of others. Loyalty and honesty were highly appreciated. When they made a mistake, they would not let another person be punished for it. That would be cowardly and mean. They were taught that families were strong, and everybody should stick together in adversity. (tai họa, nghịch cảnh)

Fortunately, many of these values have been well preserved. They have contributed to making the unique Vietnamese culture, and strengthening our society.

23. Good manners are _______________________.

A. of great value

B. of the community

C. traditional

D. only for the old

24. What was a boy’s main duty?

A. to respect seniority

B. to support his family

C. to do housework

D. to share good things

25. The sentence: “When they made a mistake, they would not let another person be punished for it,” means they would _______________________.

A. deny their mistake

B. admit their mistake

C. keep it a secret

D. be punished

26. What contributed to making the unique Vietnamese culture?

A. tradition

B. generations

C. good manners

D. seniority

27. This passage is about_______________________.

A. people who possess good manners

B. what bad manners children in the past had

C. the preservation of bad values

D. good manners and their value

V. Read the passage and choose the best answer.

Listed as a World Heritage Site in 1999, Hoi An is the (28) …………..……. main port of Viet Nam dating back to the 16th century. Today, most of its historic (29)………………….... have been preserved as landmarks. There are many things you can do there. For example, you can walk down the streets, (30) …………….……… by the atmosphere of times gone by. You should (31)............... the town during the full moon, when the shop owners turn off the lights and decorate the streets with candle lanterns. You can also take a sampan ride down the Song Do River, hunting traces of foreign traders such as the Japanese, Chinese, and Dutch who made Hoi An a centre of (32) ………………..……..in old Viet Nam.

28. A. former     B. form    C. older     D. elder

29. A. structure     B. building     C. structures    D. buildings

30. A. around    B. round    C. surround     D. surrounded

31. A. visit     B. visiting    C. to visit    D. be visited

32. A. cultural    B. culture    C. tradition     D. traditional

VI. Write the complete sentences, using the the words/ phrases given.

33. I / suggest/ that/the government/ limit/ the number / daily visitors.

__________________________________________________________________

34. She/ wish/she/ can/communicate/ her pet.

___________________________________________________________________

VII. Arrange the following words/phrases in the correct order to make a meaningful sentence.

35. didn’t/ young people/ use to/ in / computer games / the past/ play /

___________________________________________________________________

36. Viet Nam/reported/ the /Thien Duong/ it is/ longest cave/ in /that/is/

___________________________________________________________________

Đáp án & Thang điểm

1. B 2. A 3. A 4. A
5. B 6. C 7. C 8. A
9. C 10. A 11. D 12. B
13. B 14. B 15. C 16. D
17. A 18. C 19. A 20. C
21. B 22. D 23. A 24. B
25. B 26. C 27. D 28. A
29. C 30. D 31. A 32. B

33. I suggest that the government should limit the number of daily visitors.

34. She wishes she could communicate with her pet.

35. Young people didn’t used to play computer games in the past.

36. It is reported that Thien Duong is the longest cave in Viet Nam.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 1 - Năm học ....

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 90 phút

(Đề số 5)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced different from the other.

1. A. accept    B. activity     C. across    D. afraid

2. A. boat    B. cow     C. grocer    D. grow

3. A. display    B. drive     C. exciting     D. idea

4. A. amusing     B. cousin     C. homesick     D. season

II. Choose the best answer.

1. The ao dai is usually made of a light .................

A. cotton

B. design

C. symbol

D. material

2. They................. in Hue................. a long time.

A. were living/ for

B. were living/ since

C. have lived/ for

D. have lived/ since

3. These plants .................................. for animals' food.

A. can grow

B. can be grown

C. have grown

D. grow

4. Japanese people usually wear kimonos on special .........................

A. occasions

B. times

C. situations

D. places

5. He used to ...................................................... to school by his mother.

A. take

B. taking

C. taken

D. be taken

6. They wish they .............................. a new house now.

A. have

B. had

C. will have

D. would have

7. It rains heavily, ........................................ I can't go to the movies with you.

A. and

B. but

C. because

D. so

8. He asked me where I ................................ the next day.

A. go

B. went

C. will go

D. would go

III. Using the correct tense of the verbs to complete the sentences.

1. Lan (eat)..............................................................dinner when his friend called.

2. She rarely (get) ............................................. home before six o'clock.

3. We (not/ begin) ............................... to study for the test yet.

4. They (see) .................................................................. this movie before.

5. My friend is a writer. She (write) .............................................. many books.

IV. Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.

   down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow

We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.

V. Rewrite each sentence, beginning as shown.

1. He can't pass the examination.

-> He wishes ...........................................................................

2. She asked me "Where do you live?"

-> She asked me ........................................................................

3. Mai has lived in Hanoi since she was 10.

-> He started ...........................................................................

4. They can't speak English fluently.

-> They wish .......................................................................................

VI. Read the passage, and decide whether the statements that follow are True or False.

Everybody knows that in studying foreign languages practice is the key to fluency. All foreign language learners even the advanced learners need practice. There is a fact that a learner can know a lot of grammar rules and have a large vocabulary; however, they can't speak well yet. So the learners must know how to use what they have learnt, apart from the ability to explain grammar rules. Listening, speaking, reading and writing are all important skills but most English learners find listening and writing the most difficult.

1. The key to fluency in studying a foreign language is practice. 1............

2. Advanced learners needn't practice. 2............

3. Some English learners find listening and writing the most difficult skills. 3............

4. A learner can't speak well even though he knows a lot of grammar rules and has a large vocabulary. 4............

Đáp án & Thang điểm

I.

1. B

2. B

3. A

4. D

II.

1. D 2. C 3. B 4. A 5. D 6. B 7. D 8. D

III.

1. was eating

2. gets

3. haven't begun

4. have seen

5. has written

6. takes

IV.

1. dirty 2. air 3. pollute 4. down
5. grow 6. quickly 7. about 8. Save

V.

1. He wishes he could pass the examination.

2. She asked me where I lived.

3. She started living in Hanoi when she was 10.

4. They wish they could speak English fluently.

Xem thêm các bộ đề thi Tiếng anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 7 tại khoahoc.vietjack.com

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 7 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Học tốt toán 7 - Thầy Lê Tuấn Anh

4.5 (243)

799,000đs

399,000 VNĐ

Học tốt tiếng Anh 7 - Cô Hoài Thu

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Học tốt Văn 7 - Cô Lan Anh

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k8: fb.com/groups/hoctap2k8/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Tuyển tập Đề thi các môn học lớp 7 năm học 2021 - 2022 học kì 1, học kì 2 được các Giáo viên hàng đầu biên soạn bám sát chương trình và cấu trúc ra đề thi trắc nghiệm và tự luận mới.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.