Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)



Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Phần dưới là danh sách Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 chọn lọc, có đáp án. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi, bài kiểm tra môn Tiếng Anh lớp 7.

Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Quảng cáo

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 1)

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A. Breakfast      B. Teacher      C. East      D. Please

2. A. Children      B. Church      C. Headache      D. Beach

3. A. See      B. Salt      C. Small      D. Sugar

4. A. Mother      B. Thirteen      C. Father      D. Then

II. Circle the word or phrase (A, B, C or D) that best completes each of the following sentences.

1. Phuong doesn’t like football and …… Mai.

   A. so is      B. so does

   C. does so      D. neither does

2. These papayas aren’t ripe and ….. are the pineapples.

   A. so      B. too

   C. neither      D. either

3. The dirt from vegetables can make you ……...

   A. bored      B. tired

   C. sick      D. well

4. You must do your homework more ……. in the future.

   A. careful      B. care

   C. careless      D. carefully

5. You should ……. early if you want to do morning exercise.

Quảng cáo

   A. get up      B. getting up

   C. to get up      D. to getting up

6. Hoa is a ….. worker.

   A. hardly      B. hard

   C. more hard      D. most hard

7. Last night we didn’t watch the film on TV because it was ……..

   A. bore      B. bored

   C. boring      D. boredom

8. Mai enjoys ….. seafood with her parents.

   A. to eat      B. eating

   C. eat      D. to eating

III. Supply the correct forms of the verbs in brackets.

1. He (wash)………………………….the dishes everyday.

2. We (play)…………………………volleyball tomorrow

3. She (not watch) …………………TV last night.

4. ……… they (go) …………………….to school now?

IV. Write the sentences. Use the cue words.

1. I /not like/ read books

…………………………………………………………………………………….

2. He / be/ good/ soccer/ player./ He/ play/ soccer/ good.

…………………………………………………………………………………….

3. Mai / prefer/ meat/ fish.

…………………………………………………………………………………….

4. They /prefer/ listen/ music/ watch / TV

…………………………………………………………………………………….

5. He /do/ homework/ last night.

…………………………………………………………………………………….

6. Hoa/ not go/ school/ yesterday/ because/ she/ be/ sick.

…………………………………………………………………………………….

Quảng cáo

V.

   In 1960s, most people in Vietnam did not have a TV set. In the evening, the neighbors gathered around the TV. They watched until the TV programs finished. The children might play with their friends and the older people might talk together. Vietnam is different now. Many families have a TV set at home and the neighbors don’t spend much time together.

Questions:

1. Did most people have a TV set in 1960s?

→………………………………………………………………………………

2. How long did they watch TV programs?

→………………………………………………………………………………

3. What might the children do?

→………………………………………………………………………………

4. What might the older people do?

→………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the others.

1. A 2. C 3. D 4. B

II. Circle the word or phrase (A, B, C or D) that best completes each of the following sentences.

1. D 2. C 3. C 4. D
5. A 6. B 7. C 8. B

III. Supply the correct forms of the verbs in brackets.

1. washes

2. will/shall play

3. didn’t watch

4. Are ... going?

IV. Write the sentences. Use the cue words.

1. I don’t like reading books.

2. He is a good soccer player. He plays soccer well.

3. Mai prefers meat to fish.

4. They prefer listening to music to watching TV

5. He did his homework last night.

6. Hoa didn’t go to school yesterday because she was sick

V. Read the passage carefully then answer questions.

1. No, they didn’t.

2. They watched until the TV programs finished.

3. The children might play with their friends.

4. The older people might talk together.

Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 2)

I. Tìm một từ có cách phát âm khác với các từ còn lại ở phần gạch chân.

1. A. Started      B. Needed      C. Protected      D. Stopped

2. A. Durian      B. Cucumber      C. Painful      D. Duty

3. A. Sure        B. Scales      C. Serious      D. Stir

4. A. Presents      B. Symptoms      C. chopsticks      D. Patients

II. Chọn và khoanh tròn câu trả lời đúng nhất A, B, C hoặc D.

1. She is a ......................... girl.

   A. care      B. carelessly

   C. carefully      D. careless

2. Did Liz ................................. any gifts in Nha Trang?

   A. buys      B. bought

   C. buy      D. to buy

3. How ...................... is she? She is 40 kilos.

   A. heavy      B. high

   C. weight      D. height

4. We enjoy ................................. soccer.

   A. played      B. to play

   C. play      D. playing

5. What kinds of ................... do you like? – I like programs about teenagers.

   A. films      B. programs

   C. books      D. music

6. ....................... swimming? That’s OK.

   A. Let’s      B. How about

   C. Shall we      D. Will we

7. I am a teacher and she is, ..............................

   A. either      B. neither

   C. too      D. so

8. What would you like .....................? – Cowboy movies.

   A. to watch      B. to play

   C. to listen to      D. to read

III. Cho hình thức hoặc thì đúng của động từ trong ngoặc.

1. You should (visit) ............................ your grandmother.

2. I (watch) ......................... a football match on TV last night.

3. They (play) ..................... chess at the moment.

4. She always (go) ...................... to bed late.

IV. Điền vào chỗ trống với một giới từ thích hợp.

1. My mother takes care ......................... the family.

2. I am busy ........................ Sunday.

3. She smiles ...................... Minh and says “Don’t worry, Minh”.

4. They lived ..................... Ha Noi 2 years ago.

V. Đặt câu hỏi cho phần gạch chân.

1. He goes to Nguyen Du School.

Which ..............................................................................................................?

2. Lan is one meter 50 centimeters tall.

How.................................................................................................................?

3. She has a toothache.

What.................................................................................................................?

4. Yesterday I went to Dong Ba market.

Where...............................................................................................................?

VI. Đọc đoạn văn sau trả lời các câu hỏi.

   A Frenchman, Jacques Cousteau (1910-1997) invented a deep-sea diving vessel in the early 1940s. In the vessel, he could explore the oceans of the world and study underwater life.

   Now, we can explore the oceans, using special TV cameras as well. We can learn more about the undersea world thanks to this invention.

1. When did Jacques Cousteau die?

....................................................................................................................

2. When did he invent the deep-sea diving vessel?

....................................................................................................................

3. What could he study?

....................................................................................................................

4. How can we explore the oceans now?

....................................................................................................................

Đáp án & Thang điểm

I. Tìm một từ có cách phát âm khác với các từ còn lại ở phần gạch chân.

1. D 2. C 3. C 4. B

II. Chọn và khoanh tròn câu trả lời đúng nhất A, B, C hoặc D.

1. C 2. A 3. D 4. A
5. B 6. B 7. D 8. C

III. Cho hình thức hoặc thì đúng của động từ trong ngoặc.

1. visit

2. watched

3. are playing

4. goes

IV. Điền vào chỗ trống với một giới từ thích hợp.

1. of 2. on 3. at 4. in

V. Đặt câu hỏi cho phần gạch chân.

1. Which school does he go to?

2. How tall is Lan?

3. - What’s wrong with her?

    - What’s the matter with her?

4. Where did you go yesterday?

VI. Đọc đoạn văn sau trả lời các câu hỏi.

1. He died in 1997.

2. He invented it in the early 1940s.

3. He could study underwater life.

4. Now we can explore the oceans by using special TV cameras.

Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh lớp 7 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 3)

I. Circle the best answer.

1. He likes ……………… sports.

   A. watch      B. watches

   C. watching      D. watched

2. My mother always drives …………………

   A. careful      B. carefully

   C. slow      D. fastly

3. You ought ………………… to the doctor.

   A. to go      B. go

   C. going      D. goes

4. This river is very …………………… for the swimmers.

   A. danger      B. dangerously

   C. carefully      D. dangerous.

5. I ………………… stay in bed because I have a bad cold.

   A. must      B. can

   C. shouldn’t      D. can’t.

6. Lan feels sick. She ate too ………………… candy last night.

   A. many      B. lot of

   C. much      D. lot

7. He says he was busy yesterday and ………………… were his brothers.

   A. neither      B. so

   C. too      D. to

8. My sister didn’t wash it but I …………………………

   A. did      B. didn’t

   C. do      D. does

9. You must drink …………………… water every day.

   A. many      B. a few

   C. lot of      D. much

10. I need …………………… your height.

   A. measuring      B. to measure

   C. measure      D. measures

11. How ………………… is Nga? – She is 37 kilos.

   A. high      B. weight

   C. heavy      D. hight

12. He …………………… very happy yesterday.

   A. was      B. is

   C. are      D. were

13. Are you scared …………………… seeing the dentist?

   A. of      B. in

   C. at      D. to

14. Wash your hands ………………… meals!

   A. after      B. in

   C. at      D. before

15. Remember …………………… your teeth after meals.

   A. brush      B. to brushes

   C. brushing      D. brushes

16. He …………… come here last night.

   A. doesn’t      B. won’t

   C. didn’t      D. don’t

17. Did Liz buy any ………………… in Nha Trang ?

   A. gifts      B. picture

   C. cap      D. shirt

18. She talked to her friends ………………… her vacation in Da Lat.

   A. on      B. about

   C. with      D. at

Choose the words with the different pronunciation of “ed” ending

19. A. Brushed      B. Watched

      C. Stopped      D. Filled

20. A. Combed      B. Ironed

      C. Started      D. Called

Read the passage then complete with given words

waited      check – up      temperature      examined

   Yesterday, the students of Quang Trung School had a medical ………………… (21) . They filled their medical records and gave them to the nurse. Then they sat in the waiting room and waited to be ………………… (22) for their physical conditions. They did not wait long. The nurse called them name by name one after another. First, she took their ………………… (23), then she measured them. Next, she asked each of them to get on the scales to weigh them. Finally, she asked to go back to the waiting room. There they ………………… (24) to see the doctor.

II. Read the passage and answer the questions

   Health and fitness are not just for young people. They are for anyone willing to accept the rules of a good diet and regular exercise. With age, there is a tendency to feel that the body is no longer able to perform well. Yet example after example shows us that older people can – and should – be active. Many men and women in their sixties have run in marathons, races of more than sixty – six miles.

   For most people, they need simple activities like walking and swimming to stay in shape. It’s important to include exercise in your daily routine. In the winter, do push- ups, sit – ups, and other indoor exercise.

a. Who are health and fitness for?

⇒………………………………………………………………………………………

b. Can older people be active?

⇒………………………………………………………………………………………

c. What is a marathon?

⇒………………………………………………………………………………………

d. What type of exercise can we do in the winter?

⇒………………………………………………………………………………………

e. Do you think sports is important for your health?

⇒………………………………………………………………………………………

f. What kinds of sports do you play to keep fit and stay healthy?

⇒………………………………………………………………………………………

III. Put the words in the right order

1. likes / collecting / Nam / stamps

⇒………………………………………………………………………………………

2. What / in / do / you / morning / usually / the / do

⇒………………………………………………………………………………………

3. Minh / more / ought / drive / to / carefully

⇒………………………………………………………………………………………

4. for / Nga / noodles / lunch / has

⇒………………………………………………………………………………………

IV. Read and fill each gap with the name of the sports.

1.………………………….: a game is like tennis with paddles and a small plastic ball on a table with a net across it.

2.…………………………...: a game in which two teams of six players use their hands to hit a large ball backwards and forwards over a high net while trying not to let the ball touch the ground on their own side.

V. Complete the sentences.

1. Lan’s sister is a quick swimmer.

⇒ She swims ……………………………………………………………………………

2. My brother is a good badminton player.

⇒ He plays ………………………………………………………………………….…

3. Nam’s father is a safe driver.

⇒ He drives …………………………………………………………………………….

4. Hoa’s aunt is a slow runner.

⇒ She runs ……………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

I. Circle the best answer.

1. C 2. B 3. A 4. D 5. A
6. C 7. B 8. A 9. D 10. B
11. C 12. A 13. A 14. D 15. C
16. C 17. A 18. B 19. D 20. C

Read the passage then complete with given words

21. check–up 22. examined 23. temperature 24. waited

II. Read the passage and answer the questions

a. Health and fitness are for anyone.

b. Yes, they can.

c. A marathon is a race of more than sixty – six miles.

d. In the winter, we can push- ups, sit- ups, and other indoor exercise.

e. Yes, I do.

f. Students’ answer

III. Put the words in the right order

1. Nam likes collecting stamps.

2. What do you usually do in the morning?

3. Minh ought to drive more carefully.

4. Lan has noodles for lunch.

IV. Read and fill each gap with the name of the sports.

1. Table tennis

2. Volleyball

V. Complete the sentences.

1. ……………………quickly.

2. ……………………badminton well.

3. ……………………safely.

4. …………………..slowly.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 4)

I. Choose the best answer( A, B, C or D ) to complete these sentences.

1. Most teenagers are ..................... detective stories.

   A. interested about      B. fond of

   C. excited on      D. go on

2. Tan: It’s hot in here. - Lan: Ok. I ..................... on the air conditioner.

   A. turned      B. to turn

   C. turning      D. will turn

3. His mother won’t be at home tomorrow. ..................... .

   A. Neither won’t he.      B. Either will he.

   C. He won’t either.      D. He won’t.

4. Peter: How ..................... is your daughter?

→ Sue: Only 50 kilos. She’s a bit underweight.

   A. pounds      B. heavy

   C. weight      D. tall

5. Excuse me! Is there a bus stop ..................... here?

   A. at      B. near

   C. from      D. with

6. The doctor examined him and ..................... his temperature.

   A. took      B. made

   C. did      D. take

7. Her mother works ..................... hours than her father does.

   A. a few      B. less

   C. much      D. more

8. ..................... cards is one of Barry’s hobbies.

   A. Collects      B. Collected

   C. Collecting      D. Collector

9. My grandfather doesn’t like living in the city. The noise ................... him awake at night.

   A. takes      B. keeps

   C. gives      D. does

10. Can you teach me ..................... “thank you” in Chinese?

   A. how to say      B. how say

   C. saying      D. to say

11. Liz: ..................... should I go to the dentist?

→ Daisy: Twice a year.

   A. How long      B. When

   C. How often      D. How far

12. Mary: ..................... going swimming?

→ Clark: That would be great.

   A. Shall we      B. How about

   C. Let’s      D. Shall you

13. I prefer swimming in the sea ..................... the pool.

   A. at      B. on

   C. in      D. to

14. Mark: When did he move here?

→Twin: He ..................... in 2004.

   A. moving      B. moved

   C. to move      D. moves

* Circle the wrong use of words

15. Nobody (A) like him (B) because he (C) always looks (D) untidied.

16. In the (A) afternoon, the (B) chickens produce (C) less eggs (D) than in the morning.

17. Lan: ................ does Nga always get good marks?

→ Hoa: Because she studies hard.

   A. What      B. When

   C. How      D. Why

18. Jacques Cousteau is the ..................... of the deep – sea diving vessel.

   A. invent      B. inventor

   C. invention      D. invents

19. We ought ..................... carefully.

   A. to drive      B. drive

   C. driving      D. drives

20. He plays soccer very ..................... .

   A. good      B. skillful

   C. well      D. skill

II. Arrange these words to make meaningful sentences.

1. What / did / you / lunch / eat and drink / for / yesterday/ ?

………………………………………………………………………………………

2. programs / What / TV / want / do / to / you / see / ?

………………………………………………………………………………………

3. you / Would / to / the movie / this week / like / go / to?

………………………………………………………………………………………

4. ought / I / finish / to / this question / Math tomorrow / for

………………………………………………………………………………………

III. Match the questions and the answers.

1. What’s his full name? a. He goes to Quang Trung School.
2. What is his age? b. He’s 40 kilos.
3. Which school does he go to? c. He’s 14 .
4. Where does he live? d. Nguyen Van Hung.
5. What’s his weight? e. He’s 1.50 meters tall.
6. How tall is he? f. 12 Tran Phu Street.

IV. Read the dialogue then answer the questions.

Ba:    Do you watch TV, Nga?

Nga:  Not often. There aren’t many good programs for teenagers.

Ba:    What kind of programs do you like?

Nga:  I like to watch programs about teenagers in other countries. I want to know what they do, what they wear, what music they like.....

Ba:    There are some programs for young people.

Nga:  But older people make them. They don’t know what we like.

Ba:    I like sports shows, cartoons and movies.

Nga:  I don’t really like watching sports – I prefer taking part in them. And most of the movies on TV are very old.

Ba:    There are plenty of music programs.

Nga:  Yes, there are. But they don’t play the kind of music I like.

Ba:    What are you going to do this evening?

Nga:  Well, I am not going to watch TV. I’m going to listen to the radio and maybe read a book.

1. Does Nga watch TV a lot ?

………………………………………………………………………………………

2. What does Ba like to watch on TV?

………………………………………………………………………………………

3. What does Nga like to watch on TV?

………………………………………………………………………………………

4. Why doesn’t Nga like music programs on TV?

………………………………………………………………………………………

5. What is Nga going to do this evening?

………………………………………………………………………………………

V. Read then complete the passage with given words.

Moderation      eat      healthy      guidelines      variety

   What does a “ balanced diet ” mean? It means you eat a ...................... (1) of foods without eating too much anything. ...................... (2) is very important. Eat the food you enjoy, but don’t have too much. This will help you stay fit and ...................... (3). Don’t forget about exercise either! We all need exercise. Follow these ...................... (4) and enjoy the food you ...................... (5) – that is the key to a healthy lifestyle.

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the best answer( A, B, C or D ) to complete these sentences.

1. B 2. D 2. D 2. D 5. B
6. A 7. D 8. C 9. B 10. A
11. C 12. B 13. D 14. B 15. A
16. C 17. D 18. B 19. A 20. C

II. Arrange these words to make meaningful sentences.

1. What did you eat and drink for lunch yesterday ?

2. What TV programs do you want to see ?

3. Would you like to go to the movie this week ?

4. I ought to finish this question for Math tomorrow .

III. Match the questions and the answers.

1 - d 2 - c 3 - a 4 - f 5 - b 6 – e

IV. Read the dialogue then answer the questions.

1. No, she doesn’t.

2. He likes sports shows, cartoons and movies.

3. She likes to watch programs about teenagers in other countries. She want to know what they do, what they wear, what music they like....

4. Because they don’t play the kind of music she likes.

5. She is going to listen to the radio and maybe read a book.

V. Read then complete the passage with given words.

1. variety

2. moderation

3. healthy

4. guidelines

5. eat

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Học kì 2

Môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề số 5)

I. Choose the best answer to complete the following sentences.

1. We (buyed/ bought/ buys/ buying) some souvenirs from our holiday in Nha Trang.

2. These papayas aren’t ripe and (so/ too/ neither/ either) are the pineapples.

3/4. He plays soccer (skill/ skillful/ skills/ skillfully). He is a (skill/ skillful/ skills/ skillfully) soccer player.

5. Stop, please! That’s too (many/ much/ some/ few) water.

6. I know how to take care (in/ on/ of/ at) myself.

7. Is your (weight/ height/ body/ tall) one meter forty centimeters?

8. What was wrong with Lan? – She (have/ has/ having/ had) a stomachache.

9. Would you like (to come/ come/ comes/ coming) to my house for lunch?

10. There are many (attracts/ attractings/ attractives/ attractions) in ASEAN countries.

II. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. Hoa and Nam (not be) absent from class yesterday.

__________________________________

2. Why don’t we (play) table tennis?

__________________________________

3. Everyday my sister (ride) her bike to school.

__________________________________

4. He (watch) TV last night?

__________________________________

III. Match a question in column A with its answer in column B.

A B
1. How heavy is Mai? a. I like cartoons.
2. What kinds of TV programs do you like? b. Because I got up late.
3. Why did you come to class late? c. He should go to the movie theater.
4. Where should Nam go to relax? d. She is forty kilos.

IV. Read the passage. Then answer the questions below.

   Marie was born in Poland in 1867. She learnt to read when she was four years old. She was very intelligent and had an excellent memory. She finished high school when she was only fifteen years old. Marie went to Paris to study Mathematics and Chemistry at the university. She won the Nobel prize for Physics in 1903 and eight years later she received the Nobel Prize for Chemistry. She died in 1934.

Questions:

1. Where was Marie born?

______________________________________________

2. Did she learn to read when she was six years old?

______________________________________________

3. Was she fifteen years old when she finished high school?

______________________________________________

4. When did she win the Nobel prize for physics?

______________________________________________

V. Order the given words to make meaningful sentences.

1. clean/ room/ ought to/ your/ you/ everyday/.

⇒______________________________________________

2. watching/ prefers/ to/ my brother/ books/ TV/ reading/.

⇒______________________________________________

3. you/ feel/ hungry/ you/ gives/ and/ sugar/ less/ energy./

⇒______________________________________________

VI. Rewrite these sentences with the words given.

1. Let’s go to the movies tonight!

⇒ What about ______________________________________________?

2. He is a safe driver.

⇒ He ______________________________________________________

3. Mai didn’t go to school yesterday because of her sickness.

⇒ Because Mai ______________________________________________

Đáp án & Thang điểm

I. Choose the best answer to complete the following sentences.

1. bought 2. neither 3. skillfully 4. skillful 5. much
6. of 7. height 8. had 9. to come 10. attractions

II. Give the correct form of the verbs in the brackets.

1. weren’t 2. play 3. rides 4. did he watch

III. Match a question in column A with its answer in column B.

1. d 2. a 3. b 4. c

IV. Read the passage. Then answer the questions below.

1. She was born in 1867.

2. No, she wasn’t.

3. Yes, she was.

4. She won the Nobel prize for Physics in 1903.

V. Order the given words to make meaningful sentences.

1. You ought to clean your room every day.

2. My brother prefers watching TV to reading books.

3. Sugar give energy and you feel less hungry.

VI. Rewrite these sentences with the words given.

1. What about going to the movies tonight?

2. He drives safely.

3. Because Mai was sick, she didn’t go to school yesterday.

Xem thêm các bộ đề thi Tiếng anh lớp 7 năm học 2021 - 2022 chọn lọc, có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 7 tại khoahoc.vietjack.com

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 7 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Học tốt toán 7 - Thầy Lê Tuấn Anh

4.5 (243)

799,000đs

399,000 VNĐ

Học tốt tiếng Anh 7 - Cô Hoài Thu

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Học tốt Văn 7 - Cô Lan Anh

4.5 (243)

799,000đ

399,000 VNĐ

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k8: fb.com/groups/hoctap2k8/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Tuyển tập Đề thi các môn học lớp 7 năm học 2021 - 2022 học kì 1, học kì 2 được các Giáo viên hàng đầu biên soạn bám sát chương trình và cấu trúc ra đề thi trắc nghiệm và tự luận mới.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.