Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 11 có đáp án (Đề 1)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 11 - Học kì 1

Thời gian làm bài: 60 phút

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

1) A. fat       B. any       C. gas       D. hat

2) A. glad       B. geography       C. glass       D. give

3) A. hour       B. happy       C. husband       D. hold

Choose the word that has stress pattern different from that of the other words.

4) A. candle       B. finish       C. family       D. anniversary

5) A. relation       B. together       C. successful       D. celebrate

6) A. golden       B. adult       C. perhaps       D. future

Choose the best answer to complete each sentence.

7) A date that is an exact number of years after the date of an important event is a(n) ...........

A. birthday       B. celebration       C. wedding       D. anniversary

8) Dinner will be a cold ..........................., not a sit-down meal.

A. party       B. meal       C. dish       D. buffet

9) He doesn’t know much about the subject, but he is ....................... .

A. joyful       B. enthusiastic       C. reserved       D. calm

Quảng cáo

10) Steve thought his ........................... with Helen was changing.

A. relate       B. relative       C. relation       D. relationship

11) He is ............................ for his elderly parents.

A. paying attention B. looking       C. caring       D. taking care

12) He is smartly ........................ when he comes to an interview.

A. dressed       B. put on       C. worn       D. undressed

13) John had agreed ......................... me in his office.

A. to meet       B. meeting       C. to be met       D. being met

14) it’s important for the figures ......................... regularly.

A. to update       B. updating       C. to be updated       D. being updated

15) It is no good ............................ sorry for yourself.

A. to feel       B. feeling       C. feel       D. felt

16) The man wanted to avoid ...................... on security cameras.

A. to see       B. seeing       C. to be seen       D. being seen

17) Peter ........................ to go in for the exam.

A. avoided       B. let       C. advised       D. decided

18) I tried ........................... the bus, but I missed it.

A. to catch       B. catching       C. to be caught       D. being caught

Quảng cáo

19) The plants want ........................... daily.

A. to water       B. watering       C. to be watered       D. being water

20) Will you remind me .................... this letter at the post office?

A. to post       B. posting       C. to be posted       D. being posted

21) The goods ought ....................... two weeks ago.

A. to deliver       B. delivering

C. to be delivered       D. being delivered

22) I have expected ......................... the secret of happiness.

A. to tell       B. telling       C. to be told        D. being told

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting.

23) The thief asked her handing over her money.

      A       B        C       D

24) He was terribly excited to ask to play for Manchester.

      A       B       C       D

25) They chose no to be attended the meeting.

       A       B       C D

26) He could not decide whether to get a job or studying.

      A       B       C       D

27) I dislike being talk about everywhere.

       A       B       C       D

Read the passage and choose one correct answer for each question.

PREPARING A DINNER PARTY

       Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better.

       It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

       When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons.

       Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favourite drinks.

       The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that someone can help you carry it!

       On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezze or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

28) Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

A. to entertain people.

B. to make new friends.

C. to get people to know more about their host and hostess.

D. to help people to know each other better.

29) when giving a dinner party, you should NOT invite ........................ .

A. husbands and wives. B. those who are vegetarians.

C. both women and men. D. those who can’t eat or drink certain things.

30) The menu should include these EXCEPT ..........................

A. a first course B. a supper C. a dessert D. main courses

31) According to the passage, starters should be served ...........................

A. because the guests want to have a good time together

B. because the guests like eating them

C. because the guests want to eat them while having to wait

D. because the guests may be hungry while having to wait

32) What should you do while the guests are having their evening meal?

A. Stand beside the guests without doing anything.

B. Sit down with the guests and have a good time.

C. Sit down with the guests to show your politeness.

D. Only serve the guests with the food.

Complete a letter of complaint from the words given.

33) I/ have/ birthday party/ house/ 8 p.m/ November 19.

=>.......................................................................................................................

34) Most/ relatives/ friends/ invited/ party.

=>.......................................................................................................................

35) There/ be/ drinks/ special foods/ I/ cook.

=>.......................................................................................................................

Đáp án

1B 2B 3A 4D 5D 6D 7D 8D
9B 10D 11C 12A 13A 14C 15B 16D
17D 18A 19C 20A 21C 22C 23C 24C
25C 26D 27B 28C 29A 30B 31D 32B

33. I am having a birthday party at my house at 8 p.m on November 19.

34. Most of my relatives and friends are invited to the party.

35. There will be lots of drinks and special foods I am going to cook (am cooking).

Xem thêm các Đề kiểm tra, Đề thi Tiếng Anh lớp 11 có đáp án hay khác:

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 11 tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 40% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Đăng ký khóa học tốt 11 dành cho teen 2k4 tại khoahoc.vietjack.com

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k4: fb.com/groups/hoctap2k4/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


2004 - Toán Lý Hóa