[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 7 Thông tư 22 có đáp án (5 đề)

[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 7 Thông tư 22 có đáp án (5 đề)

Tuyển chọn [Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 7 Thông tư 22 có đáp án (5 đề) chọn lọc được các Giáo viên nhiều năm kinh nghiệm biên soạn và sưu tầm từ đề thi Tiếng Anh lớp 7 Thông tư 22 của các trường THCS. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp học sinh ôn tập và đạt kết quả cao trong các bài thi Giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7.

Tải xuống

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1 Thông tư 22

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 45 phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 1)

I. Choose the word which has undelined part is pronounced differently from the others.

1. A. uniform             B. education              C. music                     D. future                    

2. A. invite                  B. like                           C. bring                        D. find

II. Choose the best answer to complete each one below. 

3. We have Math …… Tuesday and Friday.

A. in                           B. on                           C. at                            D. of   

4. American students have two ....... minute breaks each day.   

A. 5                             B. 10                           C. 15                           D. 20  

5. American students take part ….. different activities after school.    

A. at                            B. on                           C. in                            D. for  

6. Nam is interested in …… experiments in his free time.         

A. do                          B. does                       C. to do                      D. doing         

7. The United States’ library of congress contains over ……... million books.          

A. 100                        B. 150                         C. 200                         D. 300

8. Some students …… blindman’s bluff in the school yard now.

A. are doing              B. are playing           C. is doing                 D. is playing  

9. How …… do you go swimming after school?  

A. many                     B. much                     C. often                      D. far

10. The time 12.45 written in words is ………………..                         

A. a quarter to thirteen                                B. fourty – five to one   

C. a quarter to one                                        D. twelve past forty five

11. ……………. you like to go fishing with us?                                     

A. Will                       B. Should                   C. Would                   D. Can                                    

12. Where are the books in English? – They are .................... the back of the library.          

A. at                            B. on                           C. in                            D. to   

13. Her birthday party will .................. at seven and ..........................   at nine.           

A. start- finish           B. starts- finishes     C. starts- finish         D. start- finishes       

14.It is Sunday tomorrow. Why don’t you ..........................?                             

A. collect                   B. practice                 C. relax                      D. repair        

15.……………. you like to go fishing with us?                                      

A. Will                       B. Should                   C. Would                   D. Can                                    

16.……………do your classes start ? – At seven o’clock.                                            

A. How often             B. What                      C. What time             D. Which                   

17.We study different countries and their people in ……………………… .              

A. Literature             B. History                  C. Music                    D. Geography           

18.What is your favorite subject? - …………………………… .                                 

A. I like math.                                               B. I study math.        

C. I have it on Monday.                               D. Yes, I do.  

19.Wait a minute ! They __________ in the garden.                                          

A. are playing           B. is playing              C. plays                      D. to play

20.What about going to the concert? - ……………………. .                            

A. Yes                        B. I’d love to             C. I’m sorry              D. I can’t                   

III. Ghép lại câu ở cột A với cột B

  A

  B

21. When do you have English?                

22. Do you know how to use a computer?

23. What do you usually do at recess?

24. What sports do you like playing?

25. How often do you go swimming?

26. Would you like to go to the movies with us?

a. Twice a week.

b. Yes, I do.

c. I’m sorry. I am busy now.

d. On Tuesday and Friday.

e. I talk with my friends.

f. Badminton.

IV. Chia động từ trong ngoặc

27. Tuan learns how (repair) bike after school.

28. Mary is good at (learn) French.

29. Children shouldn’t (stay) up late.

30. Would you like to come to my house for dinner? - Thanks for (invite) me.

31. Minh sometimes (play) soccer at recess.

V. Read the following passage and answer question.

In Viet Nam, secondary school students often go to school six days a week, from Monday to Saturday. At school, they study about 13 subjects such as: Math, English, Literature. Classes often start at 7 a.m and finish at 11 a.m. They have two 15 minute breaks each day. One break is in the morning and the other is in the afternoon. At recess, they often play some traditional games such as: playing marbles, skipping rope, shuttle cock…The yard is very noisy until the bell rings and classes begin again.

31. How many days do Vietnamese students go to school a week?

32. How many subjects do they study at school? 

33. What time do classes start and finish? 

34. What do they often do at recess?

VI. Writing 

35. in/books/back/are/the/those/Math/the/at/of/library/. (Sắp xếp thành câu hoàn chỉnh)

36. dinner/ house/ you/ our/ like/ would/ come/ to/ to/ for/? (Sắp xếp thành câu hoàn chỉnh)

37. I like literature best. (Viết lại câu sao cho câu có nghĩa không đổi)

My favorite..............................................................................................

38. Where does she go on your holiday? (usually) (Thêm trạng từ chỉ sự thường xuyên để thành câu đầy đủ)

ĐÁP ÁN

I. 

1. D                             2. C

II. 

3. B                             4. B                             5. C                             6. D                             7. C     

8. B                             9. C                             10. C                           11. C                           12. A   

13. A                           14. C                           15. C                           16. C                           17. D

18. A                           19. A                           20. B

III. 

21 – d                         22 – b                         23 – e                         

24 – f                          25 – a                         26 – c

IV. 

27. to repair               28. learning               29. stay          30. inviting                31. plays

V.

31. In Viet Nam, secondary school students often go to school six days a week.

32. At school, they study about 13 subjects.

33. Classes often start at 7 a.m and finish at 11 a.m.

34. At recess, they often play some traditional games such as: playing marbles, skipping rope, shuttle cock…

VI.

35. Those books are at the back of the library.

36. Would you like to come to our house for dinner?

37. My favorite subject is literature.

38. Where does she go on your holiday?

[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 7 Thông tư 22 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1 Thông tư 22

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 45 phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 2)

A. USE OF LANGUAGE

I. Find the word which is pronounced differently in the part underlined.

1. A. nurse                 B. singer                    C. first                                    D. skirt

2. A. fur                     B. answer                   C. future                                D. teacher

3. A. cough                B. laugh                     C. enough                              D. high

4. A. century             B. compass                C. complete                           D. concert

II. Choose A, B, C or D to complete the sentences.

5. My dad can make beautiful pieces of art from __________ eggshells.       

A. full                         B. empty                    C. fragile                                D. unique

6. Will you __________ making models in the future? 

A. find                        B. take up                  C. look for                             D. pick up

7. My mother often buys flowers and puts them in the vase. Her hobby is __________.

A. gardening             B. making models    C. arranging flowers             D. making crafts

8. She looks very red. She was outdoors all day yesterday. I think she has _____________.

A. headache              B. stomachache        C. sunburn                             D. allergy

9. We should follow the activities from doctors and health __________ in order to keep fit.

A. workers                 B. people                   C. experts                              D. managers

10. We should play sports or do exercise in order to stay in __________.      

A. look                       B. health                    C. fit                                       D. shape

11. Volunteers can do general __________ such as clean-up projects or home repair.

A. things                    B. labour                    C. jobs                                    D. activities

12. To help people in remote areas, we can __________ transportation, such as giving rides to the elderly.

A. give                       B. bring                      C. provide                             D. donate

13. Nam wants to lose weight, __________ he began jogging last Sunday.    

A. and                         B. or                           C. but                                     D. so

14. To prevent flu, we eat a lot of garlic, __________ we keep our bodies warm.

A. and                         B. or                           C. but                                     D. so

15. My uncle likes __________ the vegetables we grow ourselves.    

A. to eating                B. eat                          C. eats                                     D. eating

16. Nowadays many people __________ hours sitting in front of the computers.

A. set                          B. spend                     C. take                                    D. last

17. Peter never __________ to do his homework.                      

A. forget                    B. forgets                   C. forgot                                D. forgetting

18. I really love making models and my brother ___________ it too. 

A. love                       B. loves                      C. don’t love                         D. doesn’t love

19. She thinks she __________ playing violin in the future.     

A. doesn’t stop         B. don’t stop             C. didn’t stop                         D. won’t stop

20. Up to now Jane __________ blood twenty times.    

A. donates                 B. have donated        C. has donated                      D. will donate

III. Choose the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

21. “What’s the matter with you?” – “___________________.”

A. I’m having a birthday party                   B. I have a sore throat 

C. I will go to the beach tomorrow            D. Nothing much

22. “My wife is ill and I can’t go to work today.” –“________________.”

A. You should look after her                      B. No problem

C. I’m sorry to hear that                              D. It doesn’t matter

B. READING

IV. Choose the correct answer A, B, C or D to fill each blank in the following passage.

My favourite hobby is coin (23)________. I started this hobby 2 years ago when my father came back (24)______ his foreign tours and give me coins of (25)__________ countries. I started collecting them in my money box and after that I always used to wait for my new coins as much I used to wait for my father. Since then, it has become my favourite hobby. This hobby has given me information about other countries in the world. I feel extreme pleasure in (26)__________ my collection to others. It has also taught me this lesson that a life (27)__________ a hobby is just like food without salt.                   

23. A. collecting       B. collection             C. collected               D. collectors

24. A. after                B. in                            C. from                       D. of

25. A. similar             B. different                C. unlike                    D. diverse

26. A. showing          B. show                      C. shown                    D. to show

27. A. with                 B. about                     C. without                  D. of

V. Read the text and answer the questions below.

In the United States, volunteers often spend many hours as volunteers in hospitals, orphanages or homes for the elderly. They read books to the people in these places, or they just visit them and play games with them or listen to their problems. Other young volunteers go and work in the homes of people who are sick or old. They paint, clean up, or repair their houses, do the shopping. For boys who don’t have fathers, there is an organization called Big Brothers. College students and other men take these boys to basketball games or on fishing trips and help them to get to know things those boys usually learn from their fathers. Each city has a number of clubs where boys and girls can go and play games. Some of these clubs show movies or hold short trip to the mountains, the beaches, museums, or other places of interest. Most of these clubs use a lot of students as volunteers because they are young enough to understand the problems of younger boys and girls.

28. What do volunteers usually do to help those who are sick or old in their homes?

A. Do the shopping, and repair or clean up houses         

B. Tell them stories and sing or dance

C. Cool, sew, and wash clothes      

D. Take them to basketball games.

29. What do Big brothers help boys whose fathers do not live with them?

A. To learn basketball         

B. To get to know things boys want from their fathers.

C. To have fishing trips       

D. To learn things boys usually learn from their fathers.

30. Which activities are NOT available for the students at the clubs?

A. playing games      B. going to interest places  C. learning photograph.D. watching films

31. Why do they use many students as volunteers? – Because ____________.

A. they can understand the problems of children 

B. they know how to do the work.

C. they have a lot of free time.       

D. they are good at playing games

32. Where don’t students often do volunteer work?

A. hospitals               B. clubs                      C. orphanages           D. homes for the elderly

C. WRITING

VI. Rewrite the following sentences using the words in brackets.

33.       Listening to music gives him pleasure (enjoys)

34.       My brother thinks ice – skating is dangerous. (finds)

35.       People in the countryside usually live longer. They have less stress. (so)

36.       It is interesting to play volleyball on the beach. (Playing)

VII. Use the words given to make complete sentences.

37.       Nam / find / play / badminton / interesting / because / he / play / best friend.

38.       I / think / you / take up / running / because / it / help / you / keep fit.

39.       I / have / toothache / yesterday / because / I / eat / many / sweets.

40.       David / eat / lots of junk food / but / he / not do exercise.

ĐÁP ÁN

1B

2A

3D

4A

5B

6B

7C

8C

9C

10D

11D

12C

13D

14A

15D

16B

17B

18B

19D

20C

21C

22C

23A

24C

25B

26A

27C

28A

29D

30C

31A

32B

33. He enjoys listening to music.

34. My brother finds ice – skating dangerous.

35. People in the countryside have less stress so they live longer.

36. Playing volleyball on the beach is interesting.

37. Nam finds playing badminton interesting because he plays with his best friend.

38. I think you should take up running because it helps you (to) keep fit.

39. I had a toothache yesterday because I ate many sweets.

40. David eats lots of junk food but he doesn’t do exercise.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1 Thông tư 22

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 45 phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 3)

I/ Choose the best answers to complete the sentences

1. This test is ........................ difficult than that one.

   A. much                              B. very                       C. most                       D. more

2. I’d like ........................ about how students live in Vietnam. 

  A. hear                                 B. to hear                   C. hearing                  D. to hearing

3. My Dad has a .....................summer vacation.

  A. three- week                    B. three- week’s        C. three-week           D. three weeks

4. When there is ..........work, Mr. Tuan takes a day off and goes to the city with his wife.

  A. fewer                               B. few                         C. more                      D. less

5. ..........................is it from your house to the bus stop?

  A. How                                B. How far                 C. How often             D. How long

6. The month after July is ...................

  A. September                      B. August                  C. June                       D. May 

7. What do you usually have ...................... breakfast?

  A. for                                    B. in                            C. at                            D. on

8. They often go to the ........................... to get some drinks.

  A. library                             B. classroom             C. cafeteria                D. stadium

9. He works in a factory. He is a .....................

  A. teacher                          B. worker                   C. mechanic              D. doctor

10. What about ...................... soccer in the school yard?

  A. playing                           B. to play                   C. play                       D. plays

11. Circle the incorrect part of the sentence: Hoa’s sister drinks fewer milk than her.

                                                             A                 B         C               D

12. Circle the word which has the underlined part pronounced differently from the others

  A. house                              B. hour                       C. have                       D. homework

II/ Use the correct form of the verbs in brackets

1. They (watch) ..................................................TV now. 

2. Would you like (have)................................. a cup of tea?

III/ Use the correct forms of comparatives or superlatives

1. The blue dress is the (expensive).................................................of three dresses.

2. Vietnamese students work (few)...............................hours than American students.

IV/ Read the passages and answer the questions

Minh lives in a lovely apartment in HCM city. His apartment is not very big but it is comfortable. There are five rooms in the apartment: a living room, two bedrooms, a kitchen and a bathroom. The bathroom is very beautiful. It has a sink, a tub and a shower. The kitchen is very modern. It has everything: refrigerator, washing machine, dishwasher, gas cooker, electric stove, kitchen table,….. Minh’s bedroom isn’t large, but it is very bright and its colors are nice. Minh likes his apartment very much.

1. Where does Minh live?

2. How many rooms are there in his apartment? 

3. How is Minh’s bedroom? 

V/ Rewrite the following sentences by using the cues given

1. Lan works more hours than Nga. > Nga works ……………………………...

2. It’s five thirty. > It is …………………………………………………………

3. Let’s go to the movies. > What about ………………………………………..

4. The bike is very old. > What …………………………………………………

VI/ Answer the following questions

1. How do you go to school?                      

2. What is your favorite subject?              

ĐÁP ÁN

I.

1D

2B

3A

4D

5B

6B

7A

8C

9B

10A

11C

12B

II.

1. are watching

2. to have

III.

1. most expensive

2. fewer

IV.

1. He lives in HCM city.

2. There are five.

3. His bedroom isn’t large, but it is very bright and its colors are nice.

4. Yes, he does.

V.

1. Nga works fewer than Lan.

2. It is half past five.

3. What about going to the movies. 

4. What an old bike!

VI. 

1. I go to school by ............................/ on foot. / I walk to school.

2. I like ................................. / My favorite subject is ...........................

[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 7 Thông tư 22 có đáp án (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1 Thông tư 22

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 45 phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 4)

I. Choose the word which has undelined part is pronounced differently from the others

1. A. uniform             B. education              C. music                     D. future                    

2. A. invite                B. like                         C. bring                      D. find

II. Choose the best answer to complete each one below. 

1. We have Math …… Tuesday and Friday.

A. in                           B. on                           C. at                            D. of   

2. American students have two ....... minute breaks each day.   

A. 5                             B. 10                           C. 15                           D. 20  

3. American students take part ….. different activities after school.    

A. at                            B. on                           C. in                            D. for  

4. Nam is interested in …… experiments in his free time.         

A. do                          B. does                       C. to do                      D. doing         

5. The United States’ library of congress contains over ……... million books.          

A. 100                        B. 150                         C. 200                         D. 300

6. Some students …… blindman’s bluff in the school yard now.

A. are doing              B. are playing           C. is doing                 D. is playing  

7. How …… do you go swimming after school?  

A. many                     B. much                     C. often                      D. far

8. Vietnamese students have one ….. break in the morning.                                          

A. 5 minute               B. 10 minute             C. 15minute              D. 20 minute

III. Give correct form of the verbs in the brackets                                

1. Tuan learns how (repair) bike after school.

2. Mary is good at (learn) French.

3. Nga enjoys (play) volleyball in her freetime.

4. Would you like to come to my house for dinner? - Thanks for (invite) me.

IV. Read the following passage and answer question.

In Viet Nam, secondary school students often go to school six days a week, from Monday to Saturday. At school, they study about 13 subjects such as: Math, English, Literature. Classes often start at 7 a.m and finish at 11 a.m. They have two 15 minute breaks each day. One break is in the morning and the other is in the afternoon. At recess, they often play some traditional games such as: playing marbles, skipping rope, shuttle cock…The yard is very noisy until the bell rings and classes begin again.

31. How many days do Vietnamese students go to school a week?

32. How many subjects do they study at school? 

33. What time do classes start and finish? 

34. What do they often do at recess?

V. Rearrange the following sentences to have meaningful sentences.

1. in/ books/ back/ are/ the/ those/ Math /the/ at/ of/ library/. 

2. study/ we/ events/ Viet Nam/ the World/ History/ in/ past/ and/ present/ and/ arround/.

ĐÁP ÁN

I. 

1. D                             2. C

II. 

1. B                             2. B                             3. C                             4. D                             

5. C                             6. B                             7. C                             8. D

III. 

1. to repair                 2. learning                 3. playing                   4. Inviting

IV.

1. In Viet Nam, secondary school students often go to school six days a week.

2. At school, they study about 13 subjects.

3. Classes often start at 7 a.m and finish at 11 a.m.

4. At recess, they often play some traditional games such as: playing marbles, skipping rope, shuttle cock…

VI.

1. Those books are at the back of the library.

2. In History, we often study past and present events in Vietnam and in the world.

Phòng Giáo dục và Đào tạo .....

Đề thi Giữa học kì 1 Thông tư 22

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 7

Thời gian làm bài: 45 phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 5)

I. Write A, B, C or D which best completes the sentences. 

1. Why was there so ___________ smoke in the room?

A. many                     B. much                     C. lots of                                D. a lot of

2. Luke isn't going out tonight. _________.

A. I'm not either       B. Neither I am         C. So am I                              D. I am too 

3. Look at the clouds. It _________ in a few minutes.

A. rains                      B. is raining               C. is going to rain                 D. will rain

4. He ________ good marks in exams.

A. normally gets       B. gets normally        C. normally takes                D. takes normally     

5. “What about going shopping this afternoon?” – “_________”

A. I am too tired.                                          B. That’s not right.

C. What a pity!                                             D. Thanks, I will.

6. “Which of the boys is your friend?” – “__________.”

A. He says I’m right                                     B. That one over there

C. Yes, he is                                                  D. It doesn’t matter

7. You can buy food, alcohol, magazines etc., at a ____ that is open for 24 hours every day.

A. baker’s                  B. bookstore             C. cafeteria                           D. convenience store 

8. Lionel built a         so that they could raise chickens and have a supply of fresh eggs.

A. shed                       B. coop                      C. stable                                 D. kennel

II. Supply the correct form of the words in parentheses 

1. Most people can’t ____________ between the two types of soft drink (different)

2. When I read a book, I usually skip over the ____________ parts. (interest)

3. She earns enough money to live ____________. (comfort)

4. Money won't create success, the ____________ to make it will. (free)

5. I'm _________ by the number of people who think that the U.S. is bigger than Canada. (amaze)

6. Is there a good Chinese restaurant in the ____________? (neighboring)

III. Choose the words or phrases that are not correct in standard English. 

1. On Wednesday afternoons, he and his friends get together and talk to their stamps.

                                      A                  B               C                                 D                                

2. Dad has about seven public holidays each year, and he also has a three-weeks summer 

             A                                            B                        C                                D              

vacation.

IV. Reading comprehension

a. Read the passage and decide whether the statements that follow are True or False 

Frazer and Peter are two 14-year-old boys who grew up in the same small Canadian town. They have always been friends and classmates. Like all their other friends, they enjoy going fishing or swimming at weekends. But for the last few months, they’ve spent every weekend in Peter’s room working on his laptop. This isn’t because they have a lot of homework. They have made a new computer word game.

The idea for the game came from Frazer’s little brother, Kevin, who had problems with his reading. Kevin learns words more easily by seeing pictures and hearing information than he does by reading. His brother wanted to help. Frazer and Peter worked together for over 200 hours to make a computer game and now it’s ready to use. It’s a speaking and picture game. For example, if you look at the word “hat”, there’s a drawing of a hat next to it and you can hear Peter saying “Hat! Hat!” at the same time.

The two boys have won a lot of prizes for their computer game and it will soon be on sale around the world. Many schools are interested in buying it. 

1. Peter and Frazer go to the same school in Canada.                                                                 

2. For the past few months, the boys have spent most of their time outside.               

3. It took less than 200 hours to finish the new computer game.                                               

4. In the computer game, you see a picture of a word and hear it spoken.

b. Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage

Perhaps you have seen ____________ (1) beautiful birds, with their lovely colours and long tails in the forests or in the zoo. Parrots are found in countries like Brazil, Australia and India. They usually live in large groups and ____________ (2) they like to eat fruit, they are sometimes a problem for farmers.

____________ (3) are many different kinds of parrots, but they all have strong beaks and feet, which they use ____________ (4) climbing and holding food. The biggest birds can live for up to 80 years. 

1. A. this                                B. that                        C. these                                  D. them          

2. A. so                                  B. that                        C. because                             D. though       

3. A. Here                              B. They                      C. There                                 D. This           

4. A. for                                 B. by                           C. with                                   D. to

V. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence

1. The flight to London lasts for two hours. 

It is a ___________________________________________.

2. It took me nearly two months to build this newest model.

I spent __________________________________________.

3. How terrible the storm is!

What ___________________________________________!

4. On business trips, I like driving home more than staying in a hotel overnight. 

I prefer _________________________________________.

VI. Put the words in the correct order to make sentencesor questions 

1. the / complete / us / to / assignment / teacher / the / go / before / wants / we / home.

2. wedding / our / we / always / local/ anniversary / dinner / in / a / with / celebrate / restaurant.

ĐÁP ÁN

I.

1. B                 2. A                 3. C                 4. A

5. A                 6. B                 7. D                 8. A

II.

1. differentiate

2. uninteresting

3. comfortably

4. freedom

5. amazed

6. neighborhood

III.

1. D                 2. D

IV. a.

1. T                 2. F                  3. F                  4. T

IV. b.

1. C                 2. C                 3. C                 4. A

V.

1. It is a two-hour flight to London.

2. I spent two months building this newest model.

3. What terrrible storm!

4. I prefer driving home to staying in a hotel overnight.

VI.

1. The teacher wants us to complete the assignment before we go home.

2. We always celebrate our wedding anniversary with a dinner in a local restaurant.

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 9 tại khoahoc.vietjack.com

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 9 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k7: fb.com/groups/hoctap2k7/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Bộ đề thi năm học 2021 - 2022 các lớp các môn học được Giáo viên nhiều năm kinh nghiệm tổng hợp và biên soạn theo Thông tư mới nhất của Bộ Giáo dục và Đào tạo, được chọn lọc từ đề thi của các trường trên cả nước.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


Các loạt bài lớp 9 khác