Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 1)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in theposidon ofprim mystress in each of the following questions.

Question 1.

Quảng cáo

A. collect

B. attack

C. rubbish

D. prefer

Question 2.

A. biology

B. ignorance

C. national

D. educate

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 3. Around 150 B.C. the Greek astronomer Hipparchus developed a system to classify stars according to brightness

A. record

B. shine

C. categorize

D. diversify

Question 4. The augmentation in the population has created a fuel shortage.

A. increase

B. necesity

C. demand

D. decrease

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 5. Although some societies are ____ undeveloped, their languages from linguist's point of view are very complex.

A. technology

B. technologically

C. technological

D. technologist

Question 6. The plane ____ down 20 minutes later than scheduled because of the bad weather.

Quảng cáo

A. put

B. flew

C. landed

D. touched

Question 7. British and Australian people share the same language, but in other aspects they are as different as ____.

A. cats and dogs

B. chalk and cheese

C. salt and pepper

D. here and there

Question 8. There is ____ in my bedroom.

A. a square old wooden table

B. an old wooden square table

C. an old square wooden table

D. a wooden old square table

Question 9. The man got out of the car, _____ round to the back and opened the boot.

A. walking

B. walked

C. walls

D. walk

Question 10. It is imperative ____ what to do when there is a fire.

A. he must know about

B. that everyone know

C. we knew

D. that he knew

Question 11. At this time of the year the number of students in the university tends to ____.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. dwindle

B. deteriorate

C. reduce

D. lessen

Question 12. The prisoner is thought _______ by climbing over the wall.

A. to escape

B. has been escaped

C. to have escape

D. has escaped

Question 13. Buckingham Palace is a major tourist ____ in London.

A. attract

B. attraction

C. attractive

D. attractiveness

Question 14. John asked me ____ that film the night before.

A. that I saw

B. had I seen

C. if I had seen

D. if had I seen

Question 15. It gets ____ to understand what the professor has explained.

A. the more difficult

B. difficult more and more

C. more difficult than

D. more and more difficult

Đáp án

1C 2A 3C 4A 5B
6A 7A 8C 9B 10B
11A 12A 13D 14C 15D

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-2.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác