Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 3)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress in each of the following questions.

Question 1:

Quảng cáo

A. foreword

B. preface

C. index

D. mature

Question 2:

A. character

B. procedure

C. sophomore

D. plagiarize

Question 3:

A. photography

B. inaccurate

C. eligible

D. originate

Question 4:

A. official

B. delicate

C. opponent

D. diploma

Question 5:

Quảng cáo

A. extracurricular

B. auditorium

C. recommendation

D. cooperation

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 6: Workers who do not obey the safety regulations will be _______ immediately.

A. refused

B. rejected

C. disapproved

D. dismissed

Question 7: I’m sorry, teacher. I’ve _______ my homework on the bus.

A. forgotten

B. let

C. missed

D. left

Question 8: She _______ for hours. That’s why her eyes are red now.

A. cried

B. has been crying

C. has cried

D. was crying

Question 9: TOEFL stands for _______ .

A. Teaching of English like a Foreign Language

B. Testing of English as a Foreign Language

C. Teaching of English as a Foreign Language

D. Test of English as a Foreign Language

Question 10: He did not share his secrets with many people but he _______ in her.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. confessed

B. consented

C. confided

D. revealed

Question 11: He drove fast and arrived an hour _______ of schedule.

A. in advance

B. ahead

C. in front

D. on account

Question 12: The area was _______ by that storm, wasn’t it ?

A. attacked

B. struck

C. beaten

D. infected

Question 13: An architect planning a new house should always _____ in mind his client’s needs.

A. carry

B. bear

C. remember

D. take

Question 14: My sister supports her living by _______ of evening jobs.

A. means

B. ways

C. methods

D. measures

Question 15: He always did well at school _____ having his early education disrupted by illness.

A. apart from

B. in spite of

C. in addition to

D. because of

Question 16: In ______ people, the areas of the brain that control speech are located in the left hemisphere.

A. mostly

B. most

C. almost

D. most of

Question 17: Stars shine because of _______ produced by the nuclear reactions taking place within them.

A. the amount of light and heat is

B. which the amount of light and heat

C. the amount of light and heat that it is

D. the amount of light and heat

Question 18: ________ is not clear to researchers.

A. Why did dinosaurs become extinct

B. Why dinosaurs became extinct

C. Did dinosaurs become extinct

D. Dinosaurs became extinct

Question 19: _______ no two people think exactly alike, there will always be disagreement, but disagreement should not always be avoided; it can be healthy if handled creatively.

A. When

B. While

C. Unless

D. Because

Question 20: Drinking water ________ excessive amounts of fluorides may leave a stained or mottled effect on the enamel of teeth.

A. containing

B. including

C. made up of

D. composed of

Đáp án

1D 2B 3C 4B 5B
6D 7D 8B 9D 10C
11B 12B 13B 14A 15B
16B 17D 18B 19D 20A

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-2.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác