Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 4)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1:

Quảng cáo

A. formed

B. naked

C. recorded

D. trusted

Question 2:

A. busy

B. answer

C. person

D. basic

Question 3:

A. generation

B. situation

C. education

D. examination

Question 4:

A. approach

B. leftovers

C. supportive

D. biologist

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

Quảng cáo

Question 5: The (A) shopkeeper warned the boys don't (B) learn their (C) bicycles against (D) his windows.

Question 6: The (A) people who they (B) hadn't seen the weather forecast were (C) caught unaware (D) by the hurricane.

Question 7: No longer satisfied (A) with the emphasis (B) of the Denishawn school, Martha has (C) moved to the staff of (D) the Eastman school in 1925.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each question.

Question 8: Ann's encouraging words gave me ________ to undertake the demanding task once again.

A. a point

B. an incentive

C. a resolution

D. a target

Question 9: I don’t suppose there is anyone there, _________?

A. do I

B. isn't there

C. is there

D. don't I

Question 10: He wanted to know whose car I had borrowed _________

A. the last evening

B. last night

C. yesterday evening

D. the previous night

Question 11: Are you taking _________ this semester?

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. house economics

B. home economic

C. house economic

D. home economics

Question 12: We should participate in the movements _________ the natural environment.

A. organizing to conserve

B. organized to conserve

C. organized conserving

D. which organize to conserve

Question 13: He does not _______ his fellow-workers and there are often disagreements between them.

A. get on with

B. put up with

C. go on with

D. take to

Question 14: My mother _____ the responsibility for running the household.

A. bears

B. runs

C. holds

D. takes

Question 15: Sarah and I _______ reserved the rooms in the same hotel. She was really surprised to see me there.

A. intentionally

B. practically

C. coincidentally

D. deliberately

Question 16: Anna waved to us as a_________ that he saw us.

A. signal

B. scene

C. signature

D. scenery

Question 17: Not until Kentucky’s Mammoth Cave had been completely explored in 1972 _________.

A. when was its full extent realized

B. the realization of its full extent

C. was its full extent realized

D. that its full extent was realized

Question 18: Knocking on closed doors before entering can be a great way for children to practice _________ behaviors.

A. respecting

B. respectful

C. respected

D. respective

Question 19: My sister and her husband _____ over to my house for dinner tomorrow evening.

A. came

B. come

C. going to come

D. are coming

Question 20: John: ”Do you think that we should use public transportation to protect our environment?” - Laura: “________________.”

A. Of course not. You bet.

B. There is no doubt about it.

C. Well, that’s very surprising

D. Yes, it’s an absurd idea

Đáp án

1A 2A 3D 4A 5B
6B 7C 8B 9C 10D
11D 12B 13A 14D 15C
16A 17C 18B 19D 20B

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-2.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác