Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 2)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

Question 1: Jack had to skip breakfast; otherwise, he will be late for class.

Quảng cáo

A. skip breakfast

B. otherwise

C. will be

D. for class

Question 2: After writing it, the essay must be duplicated by the student himself and handed into the department secretary before the end of the month.

A. After writing it

B. be

C. into

D. the end of

Question 3: They are known that colds can be avoided by eating the right kind of food and taking exercise regularly.

A. They are known

B. be avoided by

C. right

D. regularly

Question 4: Before the invention of the printing press, books have been all printed by hand.

A. Before

B. the printing

C. have been

D. by hand

Question 5: The medical problems of parents and their children tend to be very similar to because of the hereditary nature of many diseases.

Quảng cáo

A. their

B. to be

C. similar to

D. of

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress in each of the following questions.

Question 6:

A. tourism

B. atmosphere

C. canister

D. survival

Question 7:

A. diversity

B. biography

C. biology

D. fundamental

Question 8:

A. energy

B. advantage

C. biomass

D. arduous

Question 9:

A. solar

B. cycle

C. indoors

D. costly

Question 10:

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. ceremony

B. spectacular

C. facility

D. surprisingly

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following sentences.

Question 11: She asked Janet to repeat what she had said.

A. “Will you please repeat what Janet said?”, she asked.

B. “Please repeat what Janet had said.”, she asked.

C. “Please repeat what you say, Janet.”, she said.

D. “Please repeat what you said, Janet.” , she said

Question 12: Jenny denied breaking the window.

A. Jenny was determined not to break the window.

B. Jenny said that she hadn’t broken the window.

C. Jenny didn’t break the window.

D. Jenny refused to break the window.

Question 13: I hardly know the truth about Jean’s success in the institute.

A. Jean’s success in the institute was not to be known.

B. It is difficult for Jean to be successful in the institute.

C. I do not know much about Jean’s success in the institute.

D. Jean hardly become known and successful in the institute.

Question 14: After Louie had written his composition, he handed it to his teacher.

A. Handed the composition to his teacher, Louie wrote it.

B. Having written his composition, Louie handed it to his teacher.

C. Writing the composition, Louie handed it to his teacher.

D. Handing the composition, Louie had written his composition.

Question 15: It is certain that the suspect committed the crime.

A. The suspect was certain to commit the crime.

B. The suspect might have committed the crime.

C. Certain commitment of the crime was that of the suspect.

D. The suspect must have committed the crime.

Đáp án

1C 2A 3A 4C 5C
6D 7D 8B 9C 10A
11D 12B 13C 14B 15D

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-2.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác