Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 2 có đáp án (Đề 5)



Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 - Học kì 2

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 1: Make sure you ______ up the data on your computer, because you might get a virus.

Quảng cáo

A. back

B. store

C. save

D. copy

Question 2: That's no excuse! You know you ______ this report by today.

A. can’t have finished

B. must have finished

C. may not have finished

D. should have finished

Question 3: Indiana University, one of the largest in the nation, is located in a ____ town.

A. small beautiful Midwestern

B. beautiful Midwestern small

C. Midwestern beautiful small

D. beautiful small Midwestern

Question 4: I was tired when you saw me because I ______ for the exam.

A. studied

B. have been studying

C. had been studying

D. would study

Question 5: The ______ on the kitchen table.

Quảng cáo

A. grocery is

B. grocery are

C. groceries is

D. groceries are

Question 6: This winter wasn’t _______ as difficult as last winter.

A. almost

B. nearly

C. closely

D. just

Question 7: _____ we understand his reasons, we cannot accept his behaviour.

A. As if

B. What if

C. Even if

D. Only if

Question 8: His speech was careful and ______, but his words seemed to make no sense.

A. distinctive

B. distinction

C. distinct

D. distinguish

Question 9: Tom: “Is there anything interesting _____ the paper today?" Anna: “Well, there’s an unusual picture ____ the back page ”

A. on – on

B. in – on

C. in – in

D. on - in

Question 10: Mrs. Davies asked me to tell you that she would like _____ by Friday at the latest.

Quảng cáo
Cài đặt app vietjack

A. the orders sent

B. sending the orders

C. sent the orders

D. that you sent

Question 11: It's _____ unique opportunity to see African wildlife in its natural environment.

A. the

B. no article

C. a

D. an

Question 12: The hotel was terrible, but the wonderful beach _______ our disappointment.

A. came down with

B. made up for

C. got through to

D. faced up to

Question 13: The book would have been perfect ________ the ending.

A. it hadn’t been for

B. hadn’t it been for

C. it had not been for

D. had it not been for

Question 14: Cynthia: “Hi, Victor. Do you think it’s possible for us to have a talk sometime today?" Victor: “I’d love to, but______."

A. it's pretty tight schedule today.

B. I'm pretty tight schedule today.

C. it has a pretty tight schedule today.

D. I’ve got a pretty tight schedule today.

Question 15: John: “What time did the meeting end?'' - Laura: “_______."

A. As soon as possible.

B. For half an hour.

C. In a minute.

D. Just before lunch.

Đáp án

1A 2D 3D 4C 5D
6B 7C 8A 9B 10D
11C 12B 13D 14D 15D

Các đề kiểm tra, đề thi Tiếng Anh lớp 12 chương trình mới có đáp án khác:

Ngân hàng trắc nghiệm miễn phí ôn thi THPT Quốc Gia tại khoahoc.vietjack.com

GIẢM GIÁ 75% KHÓA HỌC VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Tổng hợp các video dạy học từ các giáo viên giỏi nhất - CHỈ TỪ 399K tại khoahoc.vietjack.com

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85


de-kiem-tra-15-phut-tieng-anh-12-thi-diem-hoc-ki-2.jsp


Các loạt bài lớp 12 khác