[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 6 có đáp án (5 đề) - Kết nối tri thức

[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 6 có đáp án (5 đề) - Kết nối tri thức

Với bộ 5 Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 6 năm học 2021 - 2022 có đáp án, chọn lọc được biên soạn bám sát nội dung sách Kết nối tri thức và sưu tầm từ đề thi Tiếng Anh 6 của các trường THCS trên cả nước. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp học sinh ôn tập và đạt kết quả cao trong các bài thi Giữa học kì 1 Tiếng Anh 6.

Tải xuống

Phòng Giáo dục và Đào tạo ...

Đề thi Giữa kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 1)

I. Circle the correct answer. 

1. They are healthy. They do ......................................every day.

A. football            B. tennis               C. judo                D. badminton

2. Find out the word with sound /iz/. 

A. caps                B. watches            C. students         D. clocks 

3. My family lives in a ....................................on Na Yeu village.

A. apartment        B. house               C. villa                D. stilt house 

4. ................................two bathrooms in your house? – Yes, there are.

A. There is            B. There are         C. Is there          D. Are there  

5. We can’t go out because it ......................................now.

A. am raining        B. is raining          C. are raining     D. rains  

6. Lam ..................................lunch with his classmates right now.

A. have                 B. has                   C. is having        D. are having  

7. ..................................is your house? – My house in in the country.

A. Who                 B. What                 C. When             D. Where 

8. The dog is in ................................. the computer.

A. next to              B. between            C. behind           D. front of 

9. School ................................at 11.15 every day.

A. finish                B. finishes              C. is finishing     D. are finishing 

10. There ..................................a lamp, a computer, and some books on my desk.

A. be                     B. am                     C. is                    D. are

II. READING: 

Part 1: Choose the correct word A, B or C to fill each blank in the following conversation.

Mum: We are moving to the new apartment next month. Do you want to have a new bed?

Mi: No, I don’t Mum. I (1) .........my old bed. It’s so comfortable. But can I (2) ….......a new poster?

Mum:   You have three posters already. You can put them (3) …........ the wall in your new room.

Mi: Yes, Mum. I want to have a family photo on my desk. There (4)      ......only a lamp on it now.

Mum: That’s a good idea! Oh, where do you want to put your desk?

Mi: (5) …........to my bed, Mum. I also want to a small plant in my room.

Mum: That’s fine. It can go (6) ........the bookshelf and the desk.

1, A, hate             B, dislike               C, love

2, A, sell               B, buy                   C, give

3, A, near             B, in                      C, on

4, A, is                  B, are                   C, isn’t

5, A, Next             B, Behind              C, Near 

6, A, next to          B, between           C, in front of.

Part 2: Read the text and answer the questions. 

          My new school is in a quiet place not far from the city centre. It has three buildings and a large yard. This year there are 26 classes with more than 1,000 students in my school. Most students are hard-working and serious. The school has about 40 teachers. They are helpful and friendly. My school has different clubs: Dance, English, Arts, Football and Basketball. I like English, so I joined the English club. I love my school because it is a good school.

1. Where is the writer’s new school? 

¦ ...........................................................................................................................................

2. Is it a three-building school? 

¦............................................................................................................................................

3. What are the students like? 

¦ ...........................................................................................................................................

4. What are the teachers like? 

¦ ..........................................................................................................................................

5. How many clubs are there in the school? 

¦ ..........................................................................................................................................

6. Why does the author love the school?

¦ . .........................................................................................................................................

III. WRITING: 

Part 1: Complete each sentence so that it means the same as the sentence above. 

1. My favorite room in the house is the living room. 

¦ I like...................................................................................................................................

2. We have a sink, a fridge, a cooker and a cupboard in our kitchen.

¦ There.................................................................................................................................

3. My house is in the country. 

¦ I live...................................................................................................................................

Part 2: Make sentences using the words and phrases given.

1. Computer studies /Ba’s favourite subject. 

¦ ...........................................................................................................................................

2, Students / live / study / boarding school.

¦ ..........................................................................................................................................

                                          _____________The end____________

Đáp án:

I.

1 C. judo.                        6 C. is having.     

2 B. watches.                   7 D. Where.

3 A. apartment.                8 D. front of. 

4 D. Are there.                 9 B. finishes.

5 B. is raining.                10 C. is.

II.

Part 1.

1 B. love                        4 A. is

2 C. buy                         5 B. Next

3 A. on                           6 A. between

Part 2.

1. It/The writer’s new school is in a quiet place not far from the city center

2. Yes, it is.

3. They are hard-working and serious.

4. They are helpful and friendly.

5. There are five clubs.

6. Because it is a good school.

III.

Part 1.

1. I like the living room best in the house.

2. There is a sink, a fridge, a cooker and a cupboard in our kitchen.

3. I live in a country house.

Part 2.

1. Computer studies is Ba’s favorite subject. 

2. Students live and study in a boarding school.

[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 6 có đáp án Kết nối tri thức (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo ...

Đề thi Giữa kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 2)

A.VOCABULARY 

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1.   A. lamps                      B. desks                      C. lights                       D. legs

2.   A. brother                    B. nose                        C. sofa                         D. poster

3.   A. finger                      B. leg                           C. neck                        D. elbow

4.   A. mouth                     B. house                      C. country                   D. about

5.   A. subject                    B. music                      C. study                      D. lunch

II. Find the odd A, B, C or D. 

1.   A. chair                      B. apartment               C. villa                         D. house

2.   A. fridge                     B. cooker                     C. microwave             D. bedroom

3.   A. classrooms            B. students                  C. teachers                 D. streets

4.   A. confident                B. sport                       C. hard-working          D. creative

5.   A. calculator               B. notebook                C. teacher                   D. rubber

B . USE OF ENGLISH: 

III. Choose the correct answer A, B, or C 

1.   There                      four chairs and a table                         the middle of the room.

      A. are – in                   B. are – at                    C. is – on                   D. is – in

2.   Can you                  me the book, please?

      A. move                      B. pass                         C. have                      D. turn

3.   Would you like                  some juice?

      A. drink                       B. drinking                    C. to drink                  D. drank

4.   My best friend is kind and                        . He often makes me laugh.

      A. funny                      B. nice                          C. shy                        D. boring

5.  At break time, I go to the library and                     books.

      A. go                           B. read                         C. play                        D. listen

6.   Our class is going to                      a picnic at the zoo on Saturday. 

      A. have                       B. take                         C. pass                        D. go

7.   The school year in Viet Nam starts ________ September 5th.

      A. in                            B. on                             C. at                           D. since

8.   Students live and study in a ________ school. They only go home at weekends.

      A. secondary               B. international             C. boarding                D. private

9. ‘What are you doing this Saturday?’  ‘I’m ________ camping with some friends.          

      A. having                     B. going                        C. doing                     D. playing

10.       Nam                 football now. He’s tired.

      A. doesn’t play            B. plays                         C. is playing               D. isn’t playing

IV. Use correct tense of the verbs in the following sentences.

1.   I (watch)                             TV about 3 hours a day.

2.   We (play)                           tennis now 

3.   Minh sometimes (practise)                                    the guitar in his room.

4.   She (have)   black hair.  

5.   Look at the girl! She (ride)                                    a bike.

C. READING:

V. Read the text and answer T or F:

      My name’s Quan. One of my best friends is Phong. He is my classmate and we always go to school together. Phong is twelve. He’s tall and rather thin. He has short curly black hair and brown eyes. Phong is funny and friendly. I like being with him because he always makes me laugh. He is also very sporty and plays football and basketball very well. We often play basketball and football at the weekend. He loves listening to music and playing the guitar. I can’t play the guitar but I love music, too. Phong doesn’t like computer games. He likes playing with his friends in the street. Phong is a very good student. His favourite subject is Maths. He’s not good at Science but he studies hard to pass it.

                                                                                                                      True         False

1.   Quan and Phong are studying in the same class.    

2.   Phong is tall and not fat.                

3.   Phong’s hair is straight and black.      

4.   Phong likes playing sports.    

5.   Quan dislikes playing the guitar.    

VI. Read the letter from George. Choose the correct answer: A, B or C.

            Dear Sergio, 

            How (l)                         you? (2)           you want to know about a typical day at my school? I always (3)                         to school with my brother and my friend Steve. School starts at 7 o'clock. (4)         the morning, we have five lessons, usually different subjects. I go home at 11.40. Then we have lunch. I (5)   have lunch at school. In the afternoon, there are three lessons. My favourite subject is Geography. After school, we often play football. What about you?

            Bye for now, 

            George 

1. A. do                    B. go                                 C. are           

2. A. Does                B. Do                                C. Are

3. A. walk                 B. walks                            C. walking

4. A. On                   B. In                                  C. At

5. A. don’t                B. not                                C. doesn’t

D.  WRITING:   

VII. Rearrange the words to make correct sentences. 

1. now/ They/ English/ studying/ are/ .

____________________________________________________________________________________ 

2. school/ your/ there/ How many/ students/ are/ in/? 

____________________________________________________________________________________ 

3. has/Hoa/hair/ long/ brown/. 

____________________________________________________________________________________ 

4. There/ beautiful garden/ left/ Ba's house/ a/ to/ is/ the/ of/.

____________________________________________________________________________________ 

5. do/ you/ What/ after/ do/ school/ ?/, Mai 

____________________________________________________________________________________ 


ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM

40 câu, mỗi câu đúng được 0,25 điểm. Tổng 10 điểm

I.

1

2

3

4

5

D

A

A

C

B

II.

1

2

3

4

5

A

D

D

B

C

III.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

A

B

C

A

B

A

B

C

B

D

IV.

1. watch

2. are playing

3. practises

4. has

5. is riding

V.

1

2

3

4

5

T

T

F

T

F


VI.

1

2

3

4

5

C

B

A

B

A

VII.

1.They are studying English now.

2.How many students are there in your school?

3.Hoa has long brown hair.

4.There is a beautiful garden to the left of Ba’s house.

5.What do you do after school, Mai?

Phòng Giáo dục và Đào tạo ...

Đề thi Giữa kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 3)

Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. shy

B. pretty

C. curly

D. pony

2. A. ears

B. eyes

C. hands

D. cheeks

3. A. funny

B. curious

C. chubby

D. lunch

Exercise 2: Choose the correct answer

1. The boy is sitting ________ the computer. He is playing computer games.

A. under                B. next to              C. behind              D. in front of

2. Students live and study in a ________ school. They only go home at weekends.

A. secondary         B. international     C. boarding           D. private

3. ________ are your friends coming for the party tonight? ~ About 7 o’clock.

A. What                 B. Where              C. What time         D. How often

4. My best friend is very ________. He plays football and basketball very well.

A. friendly              B. sporty               C. lovely                D. funny

5. We shouldn't play music __________after midnight.

A. careful               B. right                  C. loud                  D. easy

6. Please turn _________ the lights. The room is so dark.

A. with                   B. at                       C. in                      D. on

7. Next summer I am working as a _______ teacher in a village near Hoa Binh City.

A. good                 B. nice                    C. favourite           D. volunteer

8. Nam __________football now. He‟s tired.

A. doesn’t play      B. plays                  C. is playing          D. isn’t playing

9. I am having a math lesson but I forgot my ___________. I have some difficulties.

A. calculator          B. bike                    C. pencil case      D. pencil sharpener

10. School ____________at 4.30 p.m every day.

A. finish                 B. finishes               C. go                    D. have

Exercise 3: Give the correct form of verbs

1. We (speak) _________ French at the moment.

2. I (watch) ____________ TV about 3 hours a day.

3. We (play) ____________tennis now.

4. My family usually (go) ___________ to the movies on Sunday.

5. _________you (like) ________chocolate ice cream?


Exercise 4: Read the text and answer the following questions

Hello! My name is Peter and this is my house.

My house is quite big. It has got two floors – a ground floor and a first floor. It has also got an attic and a basement. On the ground floor, there is a kitchen, a living room, a big dining room and a bathroom. On the first floor, there are three bedrooms, one bathroom and a big corridor. My bedroom is between my parents’ bedroom and the bathroom. My sister’s bedroom is in front of mine.

I love my bedroom, but I also like the attic. In the attic I keep some of my books and my old toys. I like to spend my time there because it is very spacious and there is a big sofa there where I sometimes take a nap.

At the back of the house, there is a garage where my parents park the family car, and a lovely garden with many green spaces, flowers, two swings and a small swimming pool.

I love my house! It’s very comfortable and cozy.

1. Is Peter’s house big or small?

______________________________________________          

2. How many rooms are there on the ground floor? What are they?

______________________________________________                   

3. Where is Peter’s bedroom?

______________________________________________          

4. Why does Peter like to be in the attic?

______________________________________________          

5. Where is the garage?

______________________________________________          

6. Is the swimming pool in the garden?

______________________________________________          

7. Does Peter like his room?

______________________________________________          

Exercise 5: Make questions for the underlined words. 

1. His telephone number is 8 259 640.

______________________________________________ 

2. It’s about two kilometers from my house to the movie theater.

______________________________________________

3. My father is an engineer.

______________________________________________

Exercise 6: Reorder the words and write the meaning sentences

1. student/ Minh/ new/ a/ is

______________________________________________

2. green fields/ There/ are

______________________________________________

3. ten/ are/ desks/ small/ There

______________________________________________

-The end-


 

Đáp án 


Exercise 1: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A             2. D             3. B

Exercise 2: Choose the correct answer

1. D 

2. C 

3. C 

4. B 

5. C 

6. D 

7. D 

8. D 

9. A 

10. B 

Exercise 3: Give the correct form of verbs

1. We (speak) ____are speaking_____ French at the moment.

2. I (watch) _____watch_______ TV about 3 hours a day.

3. We (play) _____are playing_______tennis now.

4. My family usually (go) ______goes_____ to the movies on Sunday.

5. ____Do_____you (like) ____like____chocolate ice cream?

Exercise 4: Read the text and answer the following questions

1. His house is big.

2.There are four rooms. They are the kitchen, the living room, the dining room and the bathroom.

3.Peter’s bedroom is on the first floor, between his parents’ bedroom and the bathroom.

4.Because the attic is very spacious and there is a big sofa in it.

5.The garage is at the back of the house.

6.Yes, it is.

Exercise 5: Make questions for the underlined words. 

1. What is his telephone number?

2. How far is it from your house to the movie theater

3. What does your father do?

Exercise 6: Reorder the words and write the meaning sentences

1. Minh is a new student

2. There are green fields

3. There are ten small desks

[Năm 2021] Đề thi Giữa kì 1 Tiếng Anh lớp 6 có đáp án Kết nối tri thức (5 đề)

Phòng Giáo dục và Đào tạo ...

Đề thi Giữa kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 4)

I. Find the word that has different sound from the others by circling A, B, C or D.

1. A. camp

B. vocabulary

C. villa

D. band

2. A. arms

B. ears

C. eyes

D. lips

3. A. kitchen

B. choir

C. children

D. chair

4. A. oranges

B. places

C. faces

D. lakes

5. A. study

B. club

C. uniform

D. funny

II. Choose the correct answer to complete each sentence by circling A, B, C or D.

1.Which word is different from the others?

A. rubber              B. ruler                 C. compass           D. bicycle

2.They are healthy. They do…………………….. everyday.

A. football            B. physics             C. judo                 D. breakfast

3.Look! They boys…………football in the schoolyard.

A. playing             B.is playing          C. are playing       D. play

4.My sister……………….. TV every night.

A. watch               B. watches            C. watching          D.is watching

5. My friends want to study in a/an............................ school because they want to learn English with English speaking teachers there.

A. national            B. international     C. creative            D. boarding

6.Are there three………………in the living room?

A. lamp                B. lamps               C. a lamp              D.an lamp

7.The sink is next……. the fridge.

A. to                     B. on                     C. in                      D. between

8.We live in the mountainous area and we live in a………………. house

A. villa                  B. town                C. stilt                  D. apartment

9.Mai and Lan……………… a picnic tomorrow.

A. have                 B. has                   C. having              D. are having

10.Odd one out:

A. sofa                  B. attic                  C. bathroom          D. kitchen

III. Put the verbs in the right forms.

1. They (do) ___ their school project now.

2. Listen! My students (play) _____the piano in the music room.

3. My mother always (tell) _____me stories before I go to bed.

4. It (not, rain) _____________________ at present.

5.My father (not, go) ______to work by car every day.

6. Quynh (have) _______ Maths, English on Mondays?

IV. Read the passage then answer the questions below.

Hi! I am Vinh. I come from Da Nang, Viet Nam. I like English and I go to English club everyday. My friends like English, too. It is very interesting to learn English. My English teacher is great and funny. She always makes our English lessons new and different. A lot of tourists come to Da Nang every year, so we have more chances to practice our English. This Saturday I am going to Han River with my parents to watch the international firework competition. I hope I am meeting many English people there.

1.Which subject does Vinh like?

………………………………………………………………………………………………

2.Is it interesting to learn English?

………………………………………………………………………………………………

3. Where is Vinh going to this Saturday?

………………………………………………………………………………………………

V. Read the passage then choose the right answer to complete each blank.

Da Lat is nice. It’s cool all year round! There ..(1)... a lot of things to see and lots of tourists, too. There are ten rooms in the Crazy House hotel. They are named ..(2)... different animals. There is a Kangaroo room, an Eagle room, and even an Ant room. I am staying in the Tiger room. It’s called the Tiger room ...(3).....there is a big tiger on the wall.

The Tiger room is ..(4)....the bathroom door and the window. The bed is under the window- but the window is a strange shape. I put my books ..(5)... the shelf. There is a lamp, a wardobe ... (6).. a desk. There are clothes on the floor – it’s messy, just like my bedroom at home.

1. A. is 

B. are 

C. am 

D. is not

2. A. after 

B. at 

C. on 

D. in

3. A. but 

B. and

C. because

D. with

4. A. next to

B. between

C. behind 

D. under

5. A. on 

B.in 

C. after 

D. with

6. A. call 

B. and 

C. with 

D. near


 

ĐÁP ÁN

I. Find the word that has different sound from the others by circling A, B, C or D.

1 - C;           2 - D;           3 - B;           4 - D;           5 - C;

II. Choose the correct answer to complete each sentence by circling A, B, C or D.

1 - D;           2 - C;           3 - C;           4 - B;           5 - B;

6 - B;           7 - A;           8 - C;           9 - D;           10 - A;

III. Put the verbs in the right forms.

1 - are doing;         2 - are playing;      3 - tells;

4 - is not raining;   5 - doesn't go;        6 - Does Quynh have;

IV. Read the passage then answer the questions below.

1 - He likes English.

2 - Yes, it is.

3 - He is going to Han river with his parents.

V. Read the passage then choose the right answer to complete each blank.

1 - B;           2 - A;           3 - C;           4 - B;           5 - A;           6 - B;

Phòng Giáo dục và Đào tạo ...

Đề thi Giữa kì 1 - Kết nối tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: Tiếng Anh lớp 6

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 5)

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. pastime

B. winter

C. ice

D. bike

2. A. sandwich

B. chair

C. school

D. chicken

3. A. lamp

B. play

C. stay

D. crazy

4. A. couches

B. boxes

C. houses

D. tables

II. Choose the correct answer A, B, C, or D to finish the sentences.

5. - "_________________class are you in?" - "Class 6B."

A. Which              B. Where              C. When               D. Whose

6. In many schools in Vietnam students have to wear a _________________. .

A. clothing            B. suit                   C. uniform            D. coat

7. My father likes ___________ up early and watering the flowers in our garden.

A. going                B. staying             C. getting              D. get

8. What do you usually_________________ for breakfast?

A. to have             B. have                 C. having              D. has

9. My friend, Nga is very hard-working. She _______most of her time studying.

A. to spend           B. spends              C. spending          D. spent

10. This Saturday we _________________to the Art Museum.

A. go                     B. is going            C. are going          D. went

III. Put the verbs in brackets in the present simple tense or present continuous tense.

11. Phong often (play) _____________football on the weekend.

12. We (visit) _____________our grandparents this weekend.

13. They (not go) _____________to work on Saturdays and Sundays.

14. Mr. Ninh (not work) _____________in the office every Friday afternoon.

15. Mary (have) _____________short hair?

IV. Underline the correct answer to complete sentences

16. What (is there/there is) opposite your house?

17. Our store is (next/next to) the photocopy store.

18. The police station is between the drugstore (or/and) the bookstore.

19. Is her school (in front of/ of front in) the park.

20. There (is/are) a restaurant and two hotels on our street

V. Choose the letter A, B, C, or D that needs correcting

21. She get up at 6:30 every day.

A. She                  B. get up               C. at 6:30              D. every day

22. She plays sports in afternoon.

A. She                  B. plays                C. sports               D. in afternoon

23. Every evening, she do her homework.

A. Every evening  B. she                   C. do her               D. homework

24. There are trees and flowers on the park.

A. are                   B. trees                 C. flowers             D. on

25. What color are her hair? It is red.

A. What                B. are                    C. is                      D. red


VI. Read the following passage, then choose the correct answer A, B, C or D.

Jack is my best friend. He is a teacher. He's teaching in a school in London. Every morning he gets up at about 7 o'clock, has breakfast and a cup of coffee. Then he leaves for work. The school is far from his home, so he can't walk there. He must go by bus. He has lunch at a restaurant nearby. In the afternoon he works until 5 or 5:30 and then he goes home. He doesn't work on Saturdays or Sundays. He goes to the cinema or theatre. He is married and he has a son. He loves his family. They are very happy.

26. What's Jack's job?

A. a student          B. a teacher         C. a writer            D. a doctor

27. What does "leave for" means?

A. run to               B. swim to            C. fly to                D. go to

28. What's his favorite drink?

A. milk                 B. tea                    C. coffee               D. lemonade

29. According to the passage, which of the following statements is not true ?

A. He doesn't have lunch at home.

C. He doesn't have any son.

B. He works in a school.

D. He goes to work by bus.

VII. Make sentences using the words and phrases given.

30. Mai and Lan / my / new / friends.

=> ................................................................................................................................

31. They / 11 years old / and / they / be / class / 6A.

=> ................................................................................................................................

32. They / live / Hai Ba Trung Street.

=> ................................................................................................................................

VIII. Use the words given and other words, complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence. Do not change the word given. (Use 2-5 words in total).

33. The lamp is behind the computer. of

=> The computer..........................................................................the lamp.

34. There is an air conditioner and a ceiling fan in our living room. has

=> Our living room...........................................................................ceiling fan.

35. My favourite room in the house is the living room. best

=> I like .......................................................................................... in the house.


ĐÁP ÁN

1 - B; 2 - C; 3 - A; 4 - D;

5 - A; 6 - C; 7 - C; 8 - B; 9 - B; 10 - C;

11. plays; 12. are living; 13. don’t go;

14. doesn’t work; 15. Does … have;

16. is there; 17. next to; 18. and; 19. in front of; 20. is;

21 - B; 22 - D; 23 - C; 24 - D; 25 - C;

26 - B; 27 - D; 28 - C; 29 - C;

30. Mai and Lan are my new friends.

31. They are 11 years old and they are in class 6A.

32. They live on Hai Ba Trung Street.

33. The computer is in front of the lamp.

34. Our living room has an air conditioner and ceiling fan.

35. I like the living room best in the house.

Giới thiệu kênh Youtube VietJack

Ngân hàng trắc nghiệm lớp 9 tại khoahoc.vietjack.com

CHỈ CÒN 250K 1 KHÓA HỌC BẤT KÌ, VIETJACK HỖ TRỢ DỊCH COVID

Phụ huynh đăng ký mua khóa học lớp 9 cho con, được tặng miễn phí khóa ôn thi học kì. Cha mẹ hãy đăng ký học thử cho con và được tư vấn miễn phí. Đăng ký ngay!

Tổng đài hỗ trợ đăng ký khóa học: 084 283 45 85

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k7: fb.com/groups/hoctap2k7/

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Bộ đề thi năm học 2021 - 2022 các lớp các môn học được Giáo viên nhiều năm kinh nghiệm tổng hợp và biên soạn theo Thông tư mới nhất của Bộ Giáo dục và Đào tạo, được chọn lọc từ đề thi của các trường trên cả nước.

Nếu thấy hay, hãy động viên và chia sẻ nhé! Các bình luận không phù hợp với nội quy bình luận trang web sẽ bị cấm bình luận vĩnh viễn.


Các loạt bài lớp 9 khác
Nhóm học tập 2k7